Kraftwerk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
assziszem rádiókban lehet hallani mostanában (vagy legalábbis németországban hallottam) Kraftwerk, a Computer Love-nak feldolgozása (vagy legalábbis a dallam az teljesen úgy hangzik, talán coldplay lehet? hülyeséget nem akarok mondani csak már egy csomó mindent megpróbáltam rákerestem mindenre de eddig nem találtam.)
htx^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Tour de france
Trans Europe expressz
Computer love
Home computer
Pocket calcualtor
The robots
Expo 2000
Robotronik
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az elsõ Kraftwerk címen jelent meg 1970-ben, ezt gyorsan követte '71-ben a Kraftwerk 2.
Ez a 2 album meg is van CD-n.
A Kraftwerk elõdje volt az Organisation formáció, melyet Ralf és Florian indított el, 1968-tól '70-ig tartott.
Mindössze 1 db LP-jük jelent meg '69-ben Tone Float címen.
Tehát nagyon...
De azért az eredetiség még mindig bennük van.
És mennyire vannak felújítva a számok rajta ?
remélem nem nagyon, mert az originál mndig jó.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
2 CD, összesen 22 track, egytõl egyik a klasszikus slágerek felujítva.
Meg persze az újak is.
Nekem már csak azért is jó hallgatni, mert ott voltam a koncerten :-)
TE már láttad ?
milyen az album ?
Ajánlom minden fannak a nemrég megjelent Minimum-Maximum címû koncertalbumot.
(Torrentben keressétek)
Végre hazánkban is megjelent a 2004-es turné lemeze.
És ebben az évben is turnéznak, bár inkább azokba az országokba mennek most, ahol még sose léptek föl.
milyen számokat játszottak ?
mennyivel volt másabb a hangzás, mint az albumokon ?
milyen volt a hangulat ?
Azt én is tudom hogy Vájón pötyögnek cubase-el!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Én is voltam a májusi koncerten és behaltam!
Nem tudjátok hogy milyen márkájú hagrendszer volt?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
It's more fun to compute
Copmputerworld 2
Dentaku
Numbers
Techno pop
- jó számok,
Nagyon bírom õket.
A Computer World, (1986) albumuk tettszik a legjobban,
de minden számuk nagyon jó.
Senor Coconut Y Su Conjuto - El Baile Alemán címû nagylemezét 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Amúgy a Ralf & Florian különálló LP. A Kraftwerk és a Kraftwerk 2 a két bólyás lemez. 1970-ben (Kraftwerk 1) és 1971-ben (Kraftwerk 2) jelentek meg. Ez volt a 2 elsõ album Kraftwerk-ként. A R&F pont ezután jött, és egyfajta átmenet a 2 elsõ album és az ezutáni munkák között. Nos én ezt a 2 elsõ albumot meg a R&F-et már régóta keresem, és már közel járok hozzájuk. Szerencsére. A Legutóbbi album, a Tour De France Soundtracks egyszerûen tökéletes.
Fájcserélõvel már leszedtem, vagy 30 számot.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
....................................................................................................
pedig gondolom élmény lehetett aki ottvolt..
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Cd-n is és mp3-ban is...