Túró Rudi

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Spáros rudi jóag, a sima 200 forint 5-6 darab asszem. De Pöttyöst meg ingyen kapok havonta egy-egy dobozzal, ott dolgozik családból emberke 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Loál János
3-4 alkalommal. Eleinte nem volt rossz, de legutóbb tavaly nyáron vettem 4db-ot, amiből kibontottam az elsőt, beleharaptam, és valami olyan meghatározhatatlan mellékíze volt azzal a lendülettel ki is dobtam. Kibontottam a másodikat, dettó. A többit már nem erőltettem. Az életben többet nem veszek.
Mostanában csak a Cserpes, ami minimum 110Ft, viszont kiváló.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Misuka963
Jöhet tonnaszámra akármelyik fajta,de főleg a madártejes 😊

Galy
A Kockást próbáltátok-e már? Ha igen, milyen?
akyyy
kisboltba most 120 ft az óriás

(multkor 95 ft vót)

a sparba meg ketőt fizet hármat fihet tarabja 92 ft asszem.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tomsolo
hi

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János
Nagyritkán elpattintok egyet én is.

tomsolo
Éne Spar Óriással próálozok mostanában sztem jobb mint ami az originále fejlõdött.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A töltelékestõl hányok, csak a natúr a zsír <#vigyor3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Kandurex
sztem nincs,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most ettem meg két óriáspöttyöst. Új íze van?

smith09
Egyébként ahol én lakom ott készíti a Danone a rudikat. Érdekes mert a 80-as években is itt készült a turó rudi, csak akkor citromos meg mindenféle ízû volt. Talán emlékeztek rá, akkormég sima papírban volt és nem ilyen fényes papírban.
PíszLávJuniti
valamelyiknek fûrészpor íze volt, az nem jó :C
a klasszikos jó, de az ízesített málnás, foszforeszkálós, rücskös stb túrórudik nemjók

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Up. Nyerjetek Zsigulit.

Remélem, ez nem reklám. 😊

Loál János
A múltkor nálunk 600 helyett 300Ft volt az Auchanban, az lenne a korrekt ár. :-/

Talán nem is lesz...
banok
A túró bonbon? az tényleg fincsi és baromi drága :S

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
ez a jégkrém verzió nekem ízlik, de jó drága 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dynamic
Én ma is vettem😊
Punker
hát én 2x ettem (5+1-es csomagban volt) és nem ízlett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dynamic
Az "új" mazsolás messze a legjobb.Az alap rudi már unalmas.
Sziasztok! Az a baj hogy soha nem volt kommunizmus magyarországon ,
mert akkor ingyen lett vólna a rudi is!!<#violent>

Punker

Zillo
norbi rudi

Alah Alik Ya Sidi!

Imádom!<#finom>

Punker
ez az új mazsolás nem jó kerüljétek!

forever68
Én ma vettem meg a jövõ heti adagom, 4 csomag nagy formátumú pöttyöst, ez eltart jövõ péntekig, ha jönnek a haverok akkor fel szokott menni 5 csomagra is😊 Más tipusokkal nem szennyezem a hûtõm😊...

Az jó, addig elmajszolom. Úgyis szét szoktam szedni, leeszem róla a csokit elõbb... Hol lehet ilyen automatát venni? 😊

Punker
5 sima 2 epres 2 óriás ezeket vettem tegnap a 2 nagy már elfogyott 😊

Loál János
Nyugi, mindig is a sorban voltam. 😮)

forever68
Örülök hogy beálltál a sorba😊...

Túró Rudi automatából lehet venni ilyen áron de csak 1db-ot ad a gép egyszerre.kb 1 rudi 30mp 😞 de megéri mert jó áron van!
nem tudok róla,nekünk még nem szólak soha!
Küldhetnél 100 darabot, beszerzõi áron 😊

Egyébként nekem elfogyott, délutánig nem lesz 😞

ReTeK
szoktak rendezni banzájt ahhova meg lehet hívni pár családtagot, a sok rudi meg a finom sajtok hegyekbe csak bírjad enni ... <#finom>

nekem a legjobb a feleségem a gyártó cégnél dolgozik 30 a sima 50 az óriás pötyi😮
Loál János
Vettem egy ÓriásPöttyöst.

iko

spam. sry

iko
vettem mind2bõl, íme a teszt:
Teszkó vs. Pöttyös:

Törésteszt: a pöttyös megrepedt, a tecsó atomjaira hullott

TECSÓ: ár: 75 FT
súly: 51g
-csoki:
mikulás ízû, alja rácsozott (jobb tapadás)
-túró:
nyálkás-gyurmás, mint a 10 óráig rágott rágó, kis kemény túró dirib-darabkákkal tarkítva.
íze: domestosra hajaz, de azért ehetõ.
összhatás: gagyi, áporodott ízû, elvisz minket túrótrutyi falvára.

Pöttyös: ár 93 ft
súly: 51g
-csoki:
lágyízû, kifejezetten kellemes, alja sima.
-túró
íze:édes savanykás, tejes, túrós, épp jó.
Állaga is megfelelõ.
összhatás: friss érzést kelt. A csoki és a túró kellemesen elröpít túrórudiföldre ahol a mezõn pöttyös tehenek legelésznek.

Konklúzió:
Ha nagyon megkívánsz egy nagy túrórudit, de csak 75 Ft-od van, lopj.

spam. sry

Loál János
Azt eszem, csak néha van benne egy kis eperlekvár. 😮)

forever68
Én kb 4 éve veszem, csak a nagyobb fajtát heti 4-5 csomag a kapacitásom, úgyhogy szakértõnek mondhatom magam.
Megkostóltam a többi fajtát is de azokból max 1-et, tudtam befalni mert egyszerûen számomra túl édes és mázas volt, úgyhogy nálam még mindíg a natúr pöttyös vezet!!!
De kérdem én ha még mmindíg a legjobb szerinted is akkor hogy hogy nem azt eszed??? 😊

Loál János
A natúr Pöttyös kb. 10 éve volt igazán finom.

Tény, hogy még mindig a legjobb, de csak árnyéka egykori önmagának. :-C

forever68
De ez szinte kivételes esetnek számít, alig szoktam venni, illetve ha veszek, akkor epres töltöttet. <-ezt nem hangoztatnám, csak a pöttyös az ehetõ!!!

Loál János
Az már jóideje van, eléggé semmilyen izû. (Csak azért ettem, mert meghívtak. 😄)

Loál János
Nem tudom, én nem ettem még Tezkórudyt.

bens
az hagyján, de én egyszer a tescos pattogatni való kukorica mûanyag csomagolásában mogyit találtam. aztán elolvastam hol gyártják a tescosat, hát nem a mogyi üzemében?! ugyan az, csak a tescos 30 forinttal olcsóbb.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

I.C.ram
Láttátok? Már van Rudi Ice vagy Túró Ice vagy valami hasonlóan morbid kódnevû jégkrém rudi az aldzsidától. Aki levédetné az alap rudeszt az nagyon kaszálhatna a perekkel 😄 Majd Klapka Gyuri megmutatja 😄
iko
a tékozló homár hozzászólásai közt:
"A sok pottyos turorudit hianyolonak. A kek csomagolasu TESCO Rudi ugyanabban a gyarba keszul, ugyanabbol az alapanyagbol, ugyanazzal a technologiaval. A Friesland mátészalkai uzemeben. Ezt onnan tudom, hogy az egyik ismerosom a Turo Rudik osszehasonlitasabol irta a szakdolgozatat az Elelmiszeripari Foiskolan. Tobbe kerulne az alapanyagot es a technologiat megvaltoztatni olcsobbra. Igy csak a csomagoloanyagot valtoztatjak meg."

Ez igaz?!!?

spam. sry

iko
"Semmi nem védi a Rudit"
ezen maj behaltam 😄DDDDDDDDDDD

spam. sry

Oldal 1 / 9Következő →