Túró Rudi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mostanában csak a Cserpes, ami minimum 110Ft, viszont kiváló.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
(multkor 95 ft vót)
a sparba meg ketőt fizet hármat fihet tarabja 92 ft asszem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
a klasszikos jó, de az ízesített málnás, foszforeszkálós, rücskös stb túrórudik nemjók
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert akkor ingyen lett vólna a rudi is!!<#violent>#violent>
Egyébként nekem elfogyott, délutánig nem lesz 😞
Teszkó vs. Pöttyös:
Törésteszt: a pöttyös megrepedt, a tecsó atomjaira hullott
TECSÓ: ár: 75 FT
súly: 51g
-csoki:
mikulás ízû, alja rácsozott (jobb tapadás)
-túró:
nyálkás-gyurmás, mint a 10 óráig rágott rágó, kis kemény túró dirib-darabkákkal tarkítva.
íze: domestosra hajaz, de azért ehetõ.
összhatás: gagyi, áporodott ízû, elvisz minket túrótrutyi falvára.
Pöttyös: ár 93 ft
súly: 51g
-csoki:
lágyízû, kifejezetten kellemes, alja sima.
-túró
íze:édes savanykás, tejes, túrós, épp jó.
Állaga is megfelelõ.
összhatás: friss érzést kelt. A csoki és a túró kellemesen elröpít túrórudiföldre ahol a mezõn pöttyös tehenek legelésznek.
Konklúzió:
Ha nagyon megkívánsz egy nagy túrórudit, de csak 75 Ft-od van, lopj.
spam. sry
Megkostóltam a többi fajtát is de azokból max 1-et, tudtam befalni mert egyszerûen számomra túl édes és mázas volt, úgyhogy nálam még mindíg a natúr pöttyös vezet!!!
De kérdem én ha még mmindíg a legjobb szerinted is akkor hogy hogy nem azt eszed??? 😊
Tény, hogy még mindig a legjobb, de csak árnyéka egykori önmagának. :-C
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
"A sok pottyos turorudit hianyolonak. A kek csomagolasu TESCO Rudi ugyanabban a gyarba keszul, ugyanabbol az alapanyagbol, ugyanazzal a technologiaval. A Friesland mátészalkai uzemeben. Ezt onnan tudom, hogy az egyik ismerosom a Turo Rudik osszehasonlitasabol irta a szakdolgozatat az Elelmiszeripari Foiskolan. Tobbe kerulne az alapanyagot es a technologiat megvaltoztatni olcsobbra. Igy csak a csomagoloanyagot valtoztatjak meg."
Ez igaz?!!?
spam. sry