Kormányok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jelent meg: logitech.com
töltsétek szerintem a régi kormányokhoz is jó
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

A kerdesem az lenne,hogy Logi G25 kormanyhoz milyen tartozekok jarnak(jatek stb.)? koszonom
A játékban pedig autótól függõen változik a kormányzás nehézsége. Autónként állítsd be úgy, ahogy neked kényelmes. Ezt a játékon belül tudod. A kormámyzási szöget, ha versenyzel 270, ha pedig csak poénból tolod, esetleg driftelsz 720°-ra tegyed.
Eddig billentyûzetrõl játszottam az autós játékokat, és mindig is idegesített, hogy nincsen átmenet sem a gázadás, sem a kormányozás során (vagy nyomod, vagy nem). Így elég nehéz kanyaríven tartani az autót, illetve nem mindegy, hogy padlógáz, vagy közepes.
A kormányvásárlással az a célom, hogy ezeket a problémákat megszûntessem.
Meg tudtok nyugtatni, hogy a kormánnyal és pedálokkal ezek a dolgok orvoslásra kerülnek ?
Nézegettem pár kormányt: Logitech G25-öt (kb. 45-50K), Logitech Momo Racing (kb. 25-30K), Logitech Driving Force PRO (PS2 + PC) (20-25K).
Kézi váltót valószínû, hogy nem nagyon használnám ki, így ennek a minõsége nem döntõ nekem asszem. Esetleg tudtok ajánlani a fentiek közül, vagy más kormányokat. Én 20-25K-ig tervezem a vásárlást, de ha annyival jobb a drágább ...
Mostmár ittvan a G25-öm csak annyit szeretnék kérdezni még, hogy direkt ilyen nehéz tekerni vagy csak én állítottam valami rosszúl be? Mert pl: a LFS ben nagyon nehéz tekerni...
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Kössz ma reggel pont ezt az oldalt néztem! Akkor innen megrendelem majd!
Bye!
bár én ott nem vettem még de sokan ajánlották
Elõre is köszönöm!
Most karácsonykor szeretnék venni egy Logitech G25. Azt szeretném kérdezni, hogy rendelte e már valaki a pixmania-ról mert ott a legolcsóbb és ez furcsa nekem... Megbizható cég?
Elõre is köszönöm!
és 1 ilyenem is csak a trafó rossz és kellene 1et szerezni:-( 24V VAC 1200mah

tapasztalat illetve jótanács a Logitech Vibration Feedback kormányhoz, az érdekelne, hogy mennyire jó a felfüggesztése, milyenek a pedálok, s érdemes e megvenni?😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
G25-öm van, nagyon jó kis cucc, a minõsége kiváló, csak 1 kérdésem lenne:
az normális, hogy középállásból nagyon könnyen lehet elfordítani a kormányt kb. úgy 10fokot jobbra-balra, és úgy érzem hogy csak ezuán vannak
ffb hatások, ha nagyon erõsre állítom a ffb-et, akkor meg az elfordulás végpontjait nem lehet érezni, ha kissebb mint 900fokot állítottam be
Formula 1 Fan
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sry hogy "offolok" bár ki tudja mennyire off 😊
Nem kell véletlenül v.kinek egy Logitech MOMO?
G25öt szeretnék és meg kellene válnom a mostani MOMO-tól.
Eddig teljesen megvagyok vele elégedve!
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
(És nagyon remélem hogy a TDU massive eladásai komoly konkurenciát fognak teremteni, és emelkedni fog a jelenleg sekélyes színvonal 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Albatron GeForce 7950 GX2 1GB, PCI-E
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
CSak kivancsi voltam de G25ert ki az ahulye aki kiad 75 rugot? :S