Kormányok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
TE most mirol beszelsz mond?

MaSzKa
van hozzá new 'Univerzális' driver ami jó a Rumblepad2-m höz is

most jelent meg: logitech.com

töltsétek szerintem a régi kormányokhoz is jó

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Driving Force Pro egyenlore,ha lehetne kapni!

sziasztok max. 30k-ért milyen kormány+pedált ajánlotok?köszi

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

lacica
Hol vásároltad??

Nekem járt hozzá RFactor örültem is mint állat erfaktor cédé meg minden ozt feltelepitettem, és full meg minden csak triál és unlokkolni kell tehát nemér semmit.Rakhattam vissza a "hmm" változatot 😄
lacica
Majd vigyázz vele,mert naggyon jó!!!!!

MaSzKa
én azt hittem a G25-höz GTR2 jár mert a réfi fotókon azzal reklámozták de kiderült nem jár hozzá csak egymást népeszerûsíthették talán

Ombika
De csak tudjam,h mi jar hozza mikor megvezsem penteken! 😊

lacica
Ha nincs rFactor,akkor nem is kell már?????

Ombika
Ertem koszonom,egyebek mellett akkor driver cd es par papir akkor?

lacica
Szerintem tuti kamu.Én a MM-ban vettem originál dobozban,és semmi nem volt más hozzá,fõleg nem rFactor.Az nem is dobozos game.

Ombika
Sokan irtak jatek is van rFactor ez igaz?

lacica
Semmi!!!Csak a driver CD...

Ombika
Hi all!!

A kerdesem az lenne,hogy Logi G25 kormanyhoz milyen tartozekok jarnak(jatek stb.)? koszonom

sziasztok,lenne egy kérdésem.Van egy logitech momo korányom(ez lényegtelen)és szerenék egy g25öt olcson hol lehetne beszerezni?köszönöm üdv
SD456
Ok Kössz!

PS3 ID: SDani456

Tomo15
Így állítsd be szerintem a vezérlõpultban:

A játékban pedig autótól függõen változik a kormányzás nehézsége. Autónként állítsd be úgy, ahogy neked kényelmes. Ezt a játékon belül tudod. A kormámyzási szöget, ha versenyzel 270, ha pedig csak poénból tolod, esetleg driftelsz 720°-ra tegyed.
Szasztok! Kormányt szeretnék vásárolni még az NFS Pro Street elõtt és ebben kérnék segítséget, tanácsot.
Eddig billentyûzetrõl játszottam az autós játékokat, és mindig is idegesített, hogy nincsen átmenet sem a gázadás, sem a kormányozás során (vagy nyomod, vagy nem). Így elég nehéz kanyaríven tartani az autót, illetve nem mindegy, hogy padlógáz, vagy közepes.
A kormányvásárlással az a célom, hogy ezeket a problémákat megszûntessem.
Meg tudtok nyugtatni, hogy a kormánnyal és pedálokkal ezek a dolgok orvoslásra kerülnek ?
Nézegettem pár kormányt: Logitech G25-öt (kb. 45-50K), Logitech Momo Racing (kb. 25-30K), Logitech Driving Force PRO (PS2 + PC) (20-25K).
Kézi váltót valószínû, hogy nem nagyon használnám ki, így ennek a minõsége nem döntõ nekem asszem. Esetleg tudtok ajánlani a fentiek közül, vagy más kormányokat. Én 20-25K-ig tervezem a vásárlást, de ha annyival jobb a drágább ...
SD456
Hy all!

Mostmár ittvan a G25-öm csak annyit szeretnék kérdezni még, hogy direkt ilyen nehéz tekerni vagy csak én állítottam valami rosszúl be? Mert pl: a LFS ben nagyon nehéz tekerni...

Elõre is köszönöm!

SD456
Hy all!

Köszönöm a segítséget jövõhéten már szállítják is.

Bye all!

SD456
Hy!

Kössz ma reggel pont ezt az oldalt néztem! Akkor innen megrendelem majd!

Bye!

MaSzKa
lord.hu

bár én ott nem vettem még de sokan ajánlották

SD456
Ok. De akkor honnan tudnék szerezni? Tudnál vagy tudnátok nekem olyan céget mondani ami megbízható és gyorsan tudnak szállítani?

Elõre is köszönöm!

Tomo15
Én nem vennék ott, mert eddig csak rosszat halottam róluk.
SD456
Hy all!

Most karácsonykor szeretnék venni egy Logitech G25. Azt szeretném kérdezni, hogy rendelte e már valaki a pixmania-ról mert ott a legolcsóbb és ez furcsa nekem... Megbizható cég?

Elõre is köszönöm!

MaSzKa
elég ólcsó különben sokat nem kell várni tõle olyan 9-10eft kb

MaSzKa
én Logitech fûggõ-vagyok ilyennem van

és 1 ilyenem is csak a trafó rossz és kellene 1et szerezni:-( 24V VAC 1200mah

Tomo15
milyen játéknál jelentkezik ez?
üdv
tapasztalat illetve jótanács a Logitech Vibration Feedback kormányhoz, az érdekelne, hogy mennyire jó a felfüggesztése, milyenek a pedálok, s érdemes e megvenni?😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Sziasztok!

G25-öm van, nagyon jó kis cucc, a minõsége kiváló, csak 1 kérdésem lenne:
az normális, hogy középállásból nagyon könnyen lehet elfordítani a kormányt kb. úgy 10fokot jobbra-balra, és úgy érzem hogy csak ezuán vannak
ffb hatások, ha nagyon erõsre állítom a ffb-et, akkor meg az elfordulás végpontjait nem lehet érezni, ha kissebb mint 900fokot állítottam be

Formula 1 Fan

SötétBarom
Force? Mennyi?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

r4f1
csõ
sry hogy "offolok" bár ki tudja mennyire off 😊
Nem kell véletlenül v.kinek egy Logitech MOMO?
G25öt szeretnék és meg kellene válnom a mostani MOMO-tól.
Eddig teljesen megvagyok vele elégedve!

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

RoR támogatja a G25 ös-t?nem tudjátok ?
SötétBarom
Htx. Amugy énis TDU-hoz tervezem a beszerzését.. Aztán ha már megvan, csak nem kopik el ;D
(És nagyon remélem hogy a TDU massive eladásai komoly konkurenciát fognak teremteni, és emelkedni fog a jelenleg sekélyes színvonal 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

wander01
majd megnézem mit tehetek 😊 de echte olyan mint egy normál 6+1 sebességes kocsiban, csak negyedakkora. néha attol félek egy komolyabb futamnál hogy letöröm 😊 holnap lenyomom a prezentáciomat a gyakorlatomrol (vagyis inkább ma) aztán meglessük a témát 😄 kár hogy a tdu amivel használtam már nem fog menni... 😞

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

SötétBarom
Nem tudnál készíteni egy videót a váltó mûködésérõl? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wander01
vettem egy g25-öt naggyon zsiiiiir 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

maffioso
az edigitalon "csak" 68 egy g25ös

\"If in doubt, flat out!\"

JA benéztem egyik adatot... de akkor is jó, egyébként mi az h "SLI-be kötni"? :s kettõt összekötni?
NA ez tuti elírás!!!! Most vettem drágábban 100x szarabb vga-t! tökön szúrom magam ha ez igaz!
00 Blue 00
nem is lehet SLI-be kötni, ugyhogy nem is kell<#hehe>

00 Blue 00
Vazze Minnyá rendelek vagy 6-ot tripla SLI-be <#wow1><#ravasz1>

Albatron GeForce 7950 GX2 1GB, PCI-E

Hello! Azt szeretném megkérdezni hogy a Thrustmaster Rallye GT Pro -hoz való kiegészítõ pedálok közvetlenül a kormányhoz csatlakoznak vagy USB-hez?
Na meg én😄D
[Walaki]D`Lair
Pl. én 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ombika
😊)))

Azert ennyire nem kockulok be! 😊

Tomo15
Majd én pl😉
Ombika
Van DFP amivel tokeletesen megvagyok elegedve 😛
CSak kivancsi voltam de G25ert ki az ahulye aki kiad 75 rugot? :S

Tomo15
Nem 900... De már nem igazán érdemes venni, mert elég régi koncepció. Akkor már inkább g25