Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy Ívbõl teszek rá.:)
Czgobe, a vga t lehet takarÍtani, és majd úgy is egy vf1000 res hûtõ lesz rajta ha már végre kijön.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mostanság negyon megtetszett az aerocool bay dream háza.
Lenne 1-2 kérdésem.
Van valami hátránya a fordÍtott elrendezésnek?
Alul van a táp fölött az a 2 db 3,5 os hely..Oda, hogy lehet vinyót rögzÍteni, mert ahogy elnézem ott nehéz lenne csavarokkal ütyködni..Valami patentel lehet rögzÍteni?
Elõre is THX .
Itt vannak jó pikcsörök.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
.jpg)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
eom$
rakjál be róla képet hátha megtudjuk mondani mi a neve
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
amugy TT: Thermaltake
Ezt ajanlom mindnkinek.
ゾルターン

nem Tharmaltake, hanem Thermaltake
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az igényeim: elférjen benne 4 vinyó 1 opikai egység egy nVidia 8600-as vagy esetleg egy 8800 GTS - hátha egyszer ilyen kártyám is lesz, szóval legyen belül elég tágas, mert a procihûtöm (Thermalrigh XP-120 + Papst 120mm) sem éppen apró.
Ezen kívül kellene hozzá egy csendes, de a fentieket kihajtó táp is. Én valami FPS tápot favorizálnék, mert jókat hallottam róla, és még relatíve olcsók is. (Pl.: FSP Bluestorm 400W, de lehet, hogy valami 450 W-os kéne.)
Nem kell semmi dizájn, világító ledek, átlátszó oldallap, digitális kijelzõ és egyéb csicsa se, de lehessen benne rendes légáramlást kialakítani (elöl-hátul 12 cm) és ne rezonáljon be, ha felpörögnek a ventik. Pl. ez a Tharmaltake Matrix elég jónak tûnik, de nem tudom, hogy egy termetesebb videokártya is elférne-e benne.
Jah és 30 eFt körül ne nagyon kerüljön sokkal többe az egész.
Köszi a tippeket elõre is!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
itt nézd meg a fórumot
Szeretném a gépházam egy picit megmoddingolni.
De az oldala sima és ki is néztem egy plexi-t csak nem tudom hogy hogy lehet azt berakni majd.Mivel vágjam ki vagy mi???.
Pls help!
Akit érdekel Airbrush házfestés vagy lézerrel vágott ventillátor rács akkor az látogasson el ide: Link
Képeket találtok a weblapon.
Bye
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Köszi, ám a Chakrát megvettem már.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Két házat néztem ki, az egyik az Enermax Chakra a másik a Phoenix. Ami a lényeg nekem, hogy a gombok és az USB eszközök elöl és fent legyenek.
A Házra nem költenék sokat max 15 - 20e. Az oldallapi nagy venti nem kell, ugyanis az asztal jobb oldalára lesz téve. Szerencsére ezüstben is lehet kapni az ugyebár "nem porosodik látványosan" :-) A Chakra-t lehet kapni anélkül is.
(Esetleg ebben az árban és fent lévõ gombokkal, USB-vel BTX-re alakítható ház létezik?) Kandalf :-) de sok a 40e.
Ha tudtok jobbat, akkor ne kíméljetek.
A végére persze a lényeg, a két elsõ ház lenne.
De tényleg halkak, az biztos. De ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia, h milyen hangos ventit visel el otthon. De a háznak ventik nélkül is jó a légáramlása szentem.
eom$
Ahogy latom neked vizhutesed van de azert megkerdem, a ventik tenyleg olyan halkak(15-17db) ahogy irjak?
Most talan ez a legpofasabb TT haz a piacon(szamomra).
mutassatok szépeket! :D
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
ASPIRE/APEVIA X-Cruiser vagy X-Pleasure házról van e valakinek tapasztalata. Egy pár hónapja szemezek egy X-Cruiser-rel, nagyon tetszik feketében, és ezért érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. X-Pleasure egy új ház, de azis tetszik(szintén feketében).
Elõre is köszi az esetleges válaszokat!
Sziasztok!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egy házért képes vagy annyit adni, mint egy jobb VGA-ért ? komolyak a pénzköltési arányok :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
antec sonata2, nexus breeze? melyik halkabb?
esetleg vegyek egy kevésbé márkás házat meg egy zalman tápot aztán kész? (400W nekem bõven elég)
vagy egy Acousticase C-6607-t meg egy kevésbé márkás tápot?
vagy hagyjam az egészet a francba? <#idiota>#idiota>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray