Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én eddig az Antec Sonata II-t találtam
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Lenne egy kerdesem hozzatok! Van a hazamon ket hely a ventiknek, egy oldalt a plexiben es egy hatul, plusz a tap fent huzza ki a meleget a hazbol egy 12 centis ventivel! A kerdesem az lenne, hogy hogyan kossem be a 2 ventit, melyik merre fujja a levegot ahhoz, hogy legjobban szellozzon a hazam!
Elore is kosz!
Picivel több mint 35k, de cserébe kapsz 14 5 colos helyet, és tartozik hozza egy belso "fiok" ami 3 helyet foglal és 3 vinyó fér benne és gumitalpakkal rögzithetõ ,és hidd el megéri a pénzét.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
szal nekem egy olyan ház kéne, ami kb. annyira zajos mint a hp d330-asok
a legjobb az lenne, ha a belsõ vinyótartó is 5,25"-ös lenne, hogy lehessen bele jó nagy gumitappancsokat tenni arezgés ellen
csendes táp
csendes ventik
zajelnyelés (akár különbözõ szivacsokkal is)
és max 30-35k
ötletek?
ja és nekem nem kell csilivil villogás, inkább legyen egyszerü és visszafogott, vagy elegáns
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Szuper csicsás házak 😊 Nekem azért még mindig a teljesítmény dukál, nem a külsõ;-)
Nem vagyok hacker, de ha te az akarsz lenni ám legyen: http://www.lme.hu/forditas/hacker-howto.html
az csak egy dísz 😞
de felülre a táp mellé(ha jól látom)winyokat lehet berakni.
Nálad is lehet?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itt mutatja be 3dGameMan videójának a végefelé.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
hát jah az csak télleg dizájnilag van ott 😞
na mindegy...
hamutartó üt az alján(már ha valaki dohányzik 😄)
5k-t ér az ajtó?pff
akkor inkább armor<#vigyor2>#vigyor2>

szinte csak az ajtó a különbség meg az ára 😞((
Szerintem meg nem olyan gáz, lehet találni jó árban is. pl 14k-ért lõttem magamnak egy király Raidmax-et 😊)) (raidmax)
és mivel valamilyen szintü vákum alakul ki,igy a ház elejére nem is kéne venti,mert a hátsó elég lenne hozzá hogy a folyamat beinduljon.Nem?
a táp passzív igy azzal nincs gond.
a procin egy capochill van egy 500 fordulatu ventivel,igy asszem azzal sincs probléma.
Igy mennyire lenne hangos,hogyha mindenhol leszigetelném?
Olyan házat elviekben lehet csinálni,amit teljesen légmentessé lehet tenni?
Gondolok itt arra,hogy a levegõ a házba csak szûrõn keresztül jöhetne be,de a perifériák mellett mindenhol szigetelés lenne..
Tököm kivan azzal,hogy a belsõ rész 1 hónap után úgy néz ki,mint az ágy alatti terület.Porcicák mindenhol.....<#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
Vinyó azért van hanyatt,mert a tápcsatlakozók valahogy így jöttek ki jól(ha jobban megnézed,a floppy is hanyatt van..)Terveztem egy fehér ledet,ami megvilágítja az elektronikát,de ez még nincs kész.
Amugy a konfig:AMD2200+,768MB RAM,Sapphire 9600Pro,SBAudigy,Leadtek Winfast TVTuner,120GB Maxtor,Pioneer DVR106@107 + egy Realtek az otthoni hálózathoz.
Összességében egy kicsit elméreteztem a házat,és nem kis tumultus van benne.
Porosodásra értem..
Te a vinyó miért van fordítva benne?
Mibe kerül egy ilyen ház?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Inkabb az ember kintrol hozza a hazakat ha megteheti, 500-550Wattos tappal mar szep hazakat kapni 14-15k forintert atszamitva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én ezt szereztem be utóljára és teljesen elégedett vagyok vele. Ráadásul nem volt drága, jól szellõzik, jól néz ki...Ha a Codegen honlapját újra megnézed, találhatsz kb 3-4 olyan házat, amely már megüti azt a kategórát, hogy megvásárolja (külcsín&belbecs; használhatóság&dizájn)
Esetleg ott vannak az opcionális oldallapi panelek is, amik emelhetik a színvonalt. Én (már) nem írom le ezt a gyártót, amely eddig a gagyi tápokról és a tucatházakról volt híres. Gondolom próbálnak lépést tartani.
Ha nem ezt a házat használnám, akkor valószínûleg egy Aerocool (aeroengine 12 cm ventikkel), Yessico open air lenne a kiválasztott.
(Briza: oldalt/felül rácsos oldallap, venti elöl 2, hátul 1, oldalt 1, felül 1; Air duct csõ, felül-alul "lábak/fogók", rejtett optikai meghajtó fedõlapok, alapban két ledes venti és 12 cm ventis táp alapban, elõl két mahasfényû led, elõlapi usb+hangkivezetés, oldallapok rögzítése kézzel kicsavarozható, nem kell külön csavarhúzó, könnyû)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Jobb lenne ha kaphato lenne bele átlátszo cuccok is: vinyo dvd iro alaplap stb😊
Én a sajátomat tudom ajánlani:
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430