Dizájnos számítógépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Az lesz, koszi!😊
DanyyX
Én úgy raknám, hogy oldalsó befele, hátsó meg kifele.

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

Mike
köszönöm az eddigi tippeket

én eddig az Antec Sonata II-t találtam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

JimKirk
Ebben szeretnem rendesen elhelyezni a ventiket!
JimKirk
Felreertettel, en nem uj hazat keresek!😊

Most ilyen van:
Chieftec BA-01-est nézted már? Táppal 33 -körül már kapsz, igaz h a beslõ vinyótartói nem 5,25-ök de szerintem nagyon profi.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

JimKirk
Csa!

Lenne egy kerdesem hozzatok! Van a hazamon ket hely a ventiknek, egy oldalt a plexiben es egy hatul, plusz a tap fent huzza ki a meleget a hazbol egy 12 centis ventivel! A kerdesem az lenne, hogy hogyan kossem be a 2 ventit, melyik merre fujja a levegot ahhoz, hogy legjobban szellozzon a hazam!

Elore is kosz!
Crazyn
Coolermaster CM-Stacker

Picivel több mint 35k, de cserébe kapsz 14 5 colos helyet, és tartozik hozza egy belso "fiok" ami 3 helyet foglal és 3 vinyó fér benne és gumitalpakkal rögzithetõ ,és hidd el megéri a pénzét.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Mike
lehet, hogy nem ide kéne, de ez az egyik legnagyobb házas topik

szal nekem egy olyan ház kéne, ami kb. annyira zajos mint a hp d330-asok
a legjobb az lenne, ha a belsõ vinyótartó is 5,25"-ös lenne, hogy lehessen bele jó nagy gumitappancsokat tenni arezgés ellen
csendes táp
csendes ventik
zajelnyelés (akár különbözõ szivacsokkal is)
és max 30-35k

ötletek?

ja és nekem nem kell csilivil villogás, inkább legyen egyszerü és visszafogott, vagy elegáns

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
tudod ha valaki már százezreket ölt egy gépbe hogy meglegyen a teljesítmény akkor úgy van vele hogy legyen szép is legalábbis neki tetszõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
de venni kell egy csicsás házat is ha már a teljesitmény megvan<#idiota><#vigyor>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

TRDaniel
Hmm..

Szuper csicsás házak 😊 Nekem azért még mindig a teljesítmény dukál, nem a külsõ;-)

Nem vagyok hacker, de ha te az akarsz lenni ám legyen: http://www.lme.hu/forditas/hacker-howto.html

Tettem fel uj rácsokat a weblapra, ha gondoljátok nézzétek meg.

Gabesz amd64
most vettem észre,hogy ott felül a "csõnél" nincs is kivágás.<#wow2>

az csak egy dísz 😞

de felülre a táp mellé(ha jól látom)winyokat lehet berakni.
Nálad is lehet?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
nagyonjó ház<#taps><#eljen>

Punker
hát ja, gyakorlatilag az ajtó változtatással rögtön új házat dobtak piacra 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jAsOn VoOrHeEs
De pöpec, mert az ajtót lelehet róla operálni, aztán máris varázsoltunk magunknak egy Armor kuckót <#vigyor0>

Itt mutatja be 3dGameMan videójának a végefelé.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Punker
2*12 (led) + 2*9 (9-eseket ki se próbáltam, az egyik a tápnál van gyárilag a másikat oda rakod ahova akarod)

Punker
util cd van benne, hamusnak nem jó mert mûanyag 😊

Gabesz amd64
nem két 9-es van benne?<#wow2>

hát jah az csak télleg dizájnilag van ott 😞
na mindegy...
hamutartó üt az alján(már ha valaki dohányzik 😄)

Punker
igazából azt nem vágom miért fönnt van a kivágás rajta, nekem alul van a venti (gyárilag volt két 12-es benne + egy 8-as) és a vinyókat hûti, nem hiszem hogy bárki is legfölülre nyomná a 12-est, ajtón keresztül meg nem hiszem hogy sokat szív 😊

Gabesz amd64
még most is annyi 😊
5k-t ér az ajtó?pff

akkor inkább armor<#vigyor2>

Punker

Punker
ugyanez a minta van a plexin, ára hogyhogy drágább mikor én vettem kb 5k különbség volt köztük.

Gabesz amd64
ha jól emléxem akkor neked nem plexis az oldala!

Gabesz amd64
épp írni akartam<#alien>
szinte csak az ajtó a különbség meg az ára 😞((

Punker
Full ugyanaz mint az Armor csak az elejére rakták azt az ezüst izét, szal maradok az Armor-nál nem szeretem az ajtós házikókat 😊

Gabesz amd64
na egy ilyenre fáj a fogam:TT Kandalf<#whatever>

"Az a gaz, hogy itthon brutalis arai vannak a hazaknak."
Szerintem meg nem olyan gáz, lehet találni jó árban is. pl 14k-ért lõttem magamnak egy király Raidmax-et 😊)) (raidmax)
Ha a 12cm-es venti halk,akkor nem lesz hangos a gép.A szûrõvel az a baj,hogyha erõs szûrõ,akkor lefogja a levegõt,ha nem elég erõs,akkor meg nagyon mikroszkópikus por jut be a házba,ami lehet hogy még kellemetlenebb,mint a "sima" por.Szerintem egy alapvetõen poros helyen nehéz pormentessé tenni egy házat.
csak egy 12cm rendszerhûtõ kéne ami kifujja a levegõt a házból.
és mivel valamilyen szintü vákum alakul ki,igy a ház elejére nem is kéne venti,mert a hátsó elég lenne hozzá hogy a folyamat beinduljon.Nem?
a táp passzív igy azzal nincs gond.
a procin egy capochill van egy 500 fordulatu ventivel,igy asszem azzal sincs probléma.
Igy mennyire lenne hangos,hogyha mindenhol leszigetelném?

Elvileg meg lehet csinálni,de a levegõ útját akkor nagyon meg kell tervezni,hacsak nem akarsz egy süvöltõ gépet.
szerintem tök jó.
Olyan házat elviekben lehet csinálni,amit teljesen légmentessé lehet tenni?
Gondolok itt arra,hogy a levegõ a házba csak szûrõn keresztül jöhetne be,de a perifériák mellett mindenhol szigetelés lenne..
Tököm kivan azzal,hogy a belsõ rész 1 hónap után úgy néz ki,mint az ágy alatti terület.Porcicák mindenhol.....<#duma><#duma><#duma>

Sajna a por nagy ellenség.Általában el lehet mondani,hogy hihetetlen kényes(nemcsak a porra,mindenre:ujjlenyomat,karc,stb...)Teljesen légmentessé nem lehet tenni,fõleg azért,mert házhûtés gyak. nincs.Egy processzorhûtõ,és a táp ventilátor pörög,jobbára ezek forgatják a levegõt.Xp2200+ 1,9GHz-en 48 fokos.
Vinyó azért van hanyatt,mert a tápcsatlakozók valahogy így jöttek ki jól(ha jobban megnézed,a floppy is hanyatt van..)Terveztem egy fehér ledet,ami megvilágítja az elektronikát,de ez még nincs kész.
Amugy a konfig:AMD2200+,768MB RAM,Sapphire 9600Pro,SBAudigy,Leadtek Winfast TVTuner,120GB Maxtor,Pioneer DVR106@107 + egy Realtek az otthoni hálózathoz.
Összességében egy kicsit elméreteztem a házat,és nem kis tumultus van benne.
A légmentességet mennyire sikerült megoldanod?
Porosodásra értem..
Te a vinyó miért van fordítva benne?

kb 5000 a plexi(5mm),meg az idõ amit rátöltesz.Ja és 400 darabja a kék LED-nek.Még egy-két csavar,távtartók,bizbaszok.
F@sza!
Mibe kerül egy ilyen ház?

Saját építés: sötétben
világosban
Haamtahk

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Csinált már valaki olyat hogy eredetileg kék ledes ventibe zöld ledet tett? Mi lett az eredmény? Képet ha lehet.

Narancs
Ja, már gondoltam rá, hogy egyedi házakat kéne gyártani, mint az Orange county Choppers -nél a mocikkal tod. Vagy megcsinálni a Pimp my ride -ot PC-vel<#nyes>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

[Jakuza]
Az a gaz, hogy itthon brutalis arai vannak a hazaknak.
Inkabb az ember kintrol hozza a hazakat ha megteheti, 500-550Wattos tappal mar szep hazakat kapni 14-15k forintert atszamitva.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok!
Van valakinek ilyen számítógép háza?
Mistral1

trident
Punker: "mostanság" már találsz egy két olyan házat, amit már nem érdemes kidobni a kukába!😉
Én ezt szereztem be utóljára és teljesen elégedett vagyok vele. Ráadásul nem volt drága, jól szellõzik, jól néz ki...Ha a Codegen honlapját újra megnézed, találhatsz kb 3-4 olyan házat, amely már megüti azt a kategórát, hogy megvásárolja (külcsín&belbecs; használhatóság&dizájn)
Esetleg ott vannak az opcionális oldallapi panelek is, amik emelhetik a színvonalt. Én (már) nem írom le ezt a gyártót, amely eddig a gagyi tápokról és a tucatházakról volt híres. Gondolom próbálnak lépést tartani.

Ha nem ezt a házat használnám, akkor valószínûleg egy Aerocool (aeroengine 12 cm ventikkel), Yessico open air lenne a kiválasztott.

(Briza: oldalt/felül rácsos oldallap, venti elöl 2, hátul 1, oldalt 1, felül 1; Air duct csõ, felül-alul "lábak/fogók", rejtett optikai meghajtó fedõlapok, alapban két ledes venti és 12 cm ventis táp alapban, elõl két mahasfényû led, elõlapi usb+hangkivezetés, oldallapok rögzítése kézzel kicsavarozható, nem kell külön csavarhúzó, könnyû)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zolo15
jól néz ki nagyon király nekem is ilyen van

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Banyapapa
Jo,deee igy nem az igazi.
Jobb lenne ha kaphato lenne bele átlátszo cuccok is: vinyo dvd iro alaplap stb😊

nem porosodik ?
DanyyX
Hmm, dizájnos házak...
Én a sajátomat tudom ajánlani:

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

miért?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430