Ide írd hány éves vagy!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Mmarktban Most wanteddel nyomult egy kissrác(7-8 éves), de elég béna volt.
Megmutattam neki hogy is kell tolni a szekeret.
Elkezdett kérdezgetni mindenfélérõl játék közben.
Röviden, egyszercsak megjegyezte-
"Nem gondoltam volna, hogy öregek is játszanak ilyen játékokkal..."<#falbav>#falbav> Ettõl picit lehidaltam, de aztán hazáig röhögtem a dolgon<#hehe>#hehe>
(pedig 40-nél 1 percel sem nézek ki többnek)<#eplus2>#eplus2>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
(A kisiskolások csókolomot köszönnek...
...de ha már a tini csajok is elkezdik, akkor harakiri!!! 😊
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
24 vagyok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de jó lenne már valami bumm....
War. War never changes.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
...bár múltkor egy nagyon kicsi gyerek csókolomot köszönt, de az nem számít mer olyan kicsi volt hogy szerintem az volt az elsõ szava.
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
Sokan mondják, hogy a legszebb férfikor most jön... hát a fene se tudja, de szar belegondolni, hogy már 31 és a halál közt vagyok. Hmmm 31 végül is nem annyira öreg, de a házbeli gyerekek csókolomot köszönnek... hát az deszar...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||