ViperII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja jó az az "alaplap" összehasonlító teszted ..detényleg nemértem azt ,hogy a BH6-os
alap /nekem is ilyen van/ miért maradt le ennyire a vinyó kezelésben...
Aha, nagyon 😊 (nem jössz fordítónak? jól megfizetlek, a bevételem fele a tied 😊))))))))))
de tényleg poén volt, csak gonoszkodtam (viszont ha linket írsz, nõ a látogatottságom, aminek én örülök, bár semmi kézzelfogható eredménye nincs😊)). De azért bocs hogy nem tudtál miattam lefeküdni (aludni) 😊
jó az englishem mi...😊
Ja Phyre bocsi akkor
VISIT these website:savagegamers.demostudio.hu
savagegamers.demostudio.hu
😊)
Dikkma
KÚL!!!

Lesz driver!
Ha másnak sem jön le szóljon, légyszíves, új a szerver. A hírre azóta még egyszer rákérdeztem, mindkét chiphez (S4 és S2000) lesz driver. Nekem tegnap Freestart-tal lejött, Matávval nem, talán mára utóbbi szutyok céggel is mûködik. Egyébként nem ér híreket másolgatni 😊))))))) (tényleg csak poén volt)
ADDIG FENN MARADTAM MÍG LE NEM JÖTTT AZ OLDALAD..EHE
MÁRMINT AZT ,HOGY Õ JÁRT UTÁNNA..
ÉS EZT PHYRE-NEK KÖSZÖNJÉTEK...😊)
áááááááááááááááeheheÖRÜLJETEK!!! A kérdés: Lesz Savage4 és 2000 driver támogatás? A válasz: Feltétlenül. Az új DX8 driverek hamarosan elkészülnek. (Levél az S3Graphics-tól). Alig merem elhinni, már nagyon nem bíztam benne. Remélem tényleg igaz.

hát az uj oldal full szar. ahhoz hogy letöltsek vmit regisztrálnom kell magam. Inkább uj driverrel foglalkoznának nem pedig uj HP vel
wazz nem jön le az oldalad.. 😞
CHERYL HANNA
tõle kérdeztem...
ja ja tom Phyre ,hogy régóta van de ezek honnan szedték ezt,hogy"A jövõben az S3 Graphics nyújtja továbbá a korábbi S3 grafikus chipek terméktámogatását is." !!??
Gonosz vagyok, ezért csak ennyit írok: látogassatok el hozzám (savagegamers.cjb.net vagy (újabban) savagegamers.demostudio.hu). Most nagyon megéri 😊)))))))))))
Ez nem egy új hír (S3Graphics website 2 hónapja van), az amit mondtam (mármint hogy semmi jóra ne számítsatok), az S3Graphics híreken alapul, a Sonicblue-val nem foglalkozom 😊. Bilux, kitõl érdeklõdtél?
pfffff
össze visza süketelnek most vissztérnek vagy nem lesz drivertámogatás vagy nem?
I am sorry but this is employment email address. Please call the main
number for S3 Graphics (408)588-8300 for assistance. Thank you.
CHERYL HANNA

HEHE EZ GYÜTT VISSZA HOGY ÉRDEKLÕDTEM A DRIVERRÕL...😊
TOM NEM LEGYEK OPTIMISTA...
A jövõben az S3 Graphics nyújtja továbbá a korábbi S3 grafikus chipek terméktámogatását is.
!!!!! ebbõl ez a lényeg ...PHYRE???
A 2001. január 10-én, a VIA Technologies Inc. és a SONICblue megállapodásának értelmében létrejött S3 Graphics Inc. elindította új web-oldalát.

A cég új logója
Amint az ismeretes, a több mint 300 dolgozót foglalkoztató cég integrált és egyedi grafikus megoldások fejlesztésére jött létre. Célkitûzései között van a jelenleg igen kiélezett 3D-s piacra való belépés (visszatérés), elsõsorban mobil és asztali számítógépekhez fejlesztett megoldásokkal. A jövõben az S3 Graphics nyújtja továbbá a korábbi S3 grafikus chipek terméktámogatását is.
ok koko
LENN+E 😊
JA JÓ ELSZÁMOLTAM 3 IG ÉS MÁR TOM 😊.SZÓVAL DRIVER NUKU MOST MÁR BIZTI..??/DE EZT MIÉRT NEM KÖZLIK??
SOKKAL JOBB LENN ÉS AKKOR ELADNÁM A FRANCBA A KÁRTYESZT..😞/
Illetve annyit tudok mondani, hogy semmi jóra ne számítsatok (sajnos) a Bilux által említett témákban. ?????
EZT MOST MIRE MONDTAD???
Hát inkább a házban, szerintem. Bár nálam még ott is melegebb van 😊. Ami nincs egyébként, az friss hír. Illetve annyit tudok mondani, hogy semmi jóra ne számítsatok (sajnos) a Bilux által említett témákban. Ha tudok pontosabbat (és publikálhatót), azt azonnal megírom a SavageGamers-en (addig is majd a héten felrakok egy cikket, aztán meg jövõ hét közepéig sajna "elgéptelenedek").
Ja igaz ,az nem derül ki hogy most a proci vót ennyi vagy a házban vót 28....
hát mert az elég kevés anyyi nem lehet
ja 28... mert?

Phyre valami friss hír semmi ....?/driver support stb.../
28 fok???
BÁÁZ ilyet ez egymás mellé rakta a képeket...
😊)
mármint 3dmark2000
hehe 😊
ez nem sámli a 11000 pont mar2000 alatt..eh
A nagyi receptje alapján készült összeállítással, ami pontosan a következõket takarja: Intel P4 1.5GHz @ 1.88GHz; 256 MB ECC RDRAM (1000 MHz-en); ELSA Ultra videókártya 350 és 500-as órajelen; no és természetesen egy 450 wattos táp, mindez 28 celsius fokon.
Ja megy de a változás csak az ,hogy win 2000-ret és whistlert is támogat.
Dikkma
Nekem már az megy. Persze semmi különbség, de legalább mûködik.
ja az...😊
Dikkma
KÚL!
www.savagenews-en található az új s3tweak1.15bétája..

Nos
hát aki használta a 410 win9x 95112.exe az maradjon is ennél mert szerintem semmmit nem javit a driver. NFS5 alatt ugyanugy megmaradt a árnyékolás hibája az autonak meg a vilodzo menü
a srácnak meg még azt sikerült elérnie legalábbis nálam hogy 4X AGP modban fagy a kártya ezzel a driverrel
ugyhogy inkább maradok a fentebb emlitett referencia drivernél
Dikkma..!!!
Köszi...😊
Azért én jobban örülnék egy új drivernek, mint annak, hogy Vicconius összerakta a 9.51.11 3d-jét a 9.51.06 2D-jével (3 file másolgatása). Annál is inkább mert a DVD gondon ez pl. nem segít. DE ha valaki úgy érzi, használja... 😊
Dikkma
Anee, ixion, ti meg jöjjetek már rá, hogy nem Bilux csinálta, és aki csinálta, az sem bement a boltba, és vett egy szart, és szétverte, hanem egy rossz videókártyát vágtak darabokra. Ha ti még nem szedtetek szét semmit életetekben, akkor pofázhattok, de ha betartjuk a " az vesse az elsõ követ..." mondást, már nem hiszem, hogy jogotok lenne megszólalni.
Dikkma
jaja! Új driver:

Új Savage2000 meghajtó és FAQ
22:42 (Írta: Erasmus)
Megjelent a Diamond Viper II/Savage2000 FAQ legújabb, 1.05-ös
verziója. Benchmarkman frissítette a Savage2000 kompatibilis játékok listáját, az
ajánlott regisztrációs adatbázis beállításokat, illetõleg a hibaelhárítással
kapcsolatos rovatot. Emellett egy D3D driver-összehasonlítást is feltett az oldalra.

Szintén újdonság, hogy Vicconius kiadta új saját fejlesztésû Savage2000
meghajtóprogramját, melynek verziószáma 0.20. A meghajtó alapját a 9.51.11-ás
referenciadriver alkotja, mely a programozó szerint megbízhatóbb és egyben
valamivel gyorsabb is, mint utódja.

A driver letölthetõ innen.

Sid, ez az, ami neked nem lesz, úgyhogy, miután kiIQ-fighterkedted magad, mehetsz is a ****omba.
Új hybrid driver...
http://members.home.net/rimsey/viperii/Vicconius's_S2K_AGP_driver_v0.20.exe
@Bilux: Bocsánatot kérek, de csak a regisztrált Bilux-tól, a másik barom elhúzhat a francba.
sötétek vagytok ha veszekedni akartok mennyetek máshova mert ez nem az a topic ilyenen hogy lehet összeveszni B+
Bilux 2001. jan. 25. 22:50 | Válasz erre | #417

na fijuk remélem mi nem jutunk erre a sorsra mint a 3dfx-esek..😊 ÉS ÉN CSAK EZT ÍRTAM....NEM AZT MODTAM ,HOGY QRVA ANYÁD ANEE VAGY SID VAGY STB..
ANEE ÉS SID MOST NEHOGY +SÉRTÕDJÉ MERT NEM SZÍDLAK../ÉS BOCS ÉRTE/
UI.:ÉS MÉG EGYSZER IS ELNÉZÉST HA VALAKIT EZZEL MEGBÁNTOTTAM BOOOOOCSÁÁÁNAT...
/ÉN LEGALÁBB ELNÉZÉST KÉREK.../