FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb pilótákat kellene a legszarabb kocsikba ültetni és fordítva. Akkor tényleg egész jó szezonokat kapnánk. 😄D
Sippie
Bottas 0 pont, micsoda zseni a csávó, tényleg 😊
Sosem szerettem a Mclarent, de 1998 után először konstruktőri bajnokok...nem is tudom volt e csapat, aki ennyit várt bajnoki címre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
nézd már, kaméleon...

Per Aspera Ad Inferi.

Nagyon jó pilóta Gasly.Remélem sikerül majd felkerülnie a nagyok közé

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sippie
Verstappen úgy látszik a ferrariba tart 😄
Sippie
és mennyi közmunkát kapott a "fuck" "fuck" "fuck"-ra?
Hulkenberg elér egy csoda rajthelyet erre megbüntetik xd múltkor is ez volt, nem egy szerencsés alkat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

repvez
valahogy fura nekem amit a Wéber mondott, hogy a költségsapka miatt az összes csapat már nyereséges , de valahogy nekem nem jön össze ez.
Hogy van az ha nyereséges mindenki akkor a williemsnek nem maradt már pénze , hogy csere alkatrészt gyártsanak? meg miért jo az ha a csapatok nyereségesek, de milyen áron?
A régebbi szurkolok unalmasnak találják a versenyeket mert az is, meg csak sporolás megy és igy körözgetnek. Megy a vakitás a költségsapkáról, hogy olcsobb legyen minden ,de azért még több helyszin legyen és még szofisztikáltabb bonyolultabb rendszereket vezetnek be, hogy drágábban lehessen elöállitani , mint a régi rendszerben .

A másik ami nem tetszik, az a pálya határok. Ki az a hulye aki igy találta ki a pályahatárok megjelölését, hogy az még pályán belül van, ha a pálya felé eső legszélső része az autonak még a pályán van az akkor jó?
Én ugy értelmezem a fehér vonalas pályahatárt, hogy azon tul mintha szakadék lenne, akkor a mostani szabály szerint ha egy fél centire belog a gumi akkor az a pályán van, miközbe már rég a szakadékba esne , vagy mondjuk monacoba miért nem ugyan ilyen a pályahatár? ja , mert ,hogy ott a fal?
Ugy kell a pályahatárt meghatározni, hogy az auto teljes terjedelmében a pályán maradjon.Ezért van a kerékvető, nem autovetünek hivják mint ahogy most használják, és ezért ül fel az auto meg törnek a fenéklemezek,mert nem arra van, hogy megközlesse a kocsi öket, hanem , hogy a külsö kerékkel feltámaszkodjanak rajta ,ezzel segitve öket , hogy a pályán maradjanak ha egy kicsit ismétlem kicsit sok lenne a sebesség, ha tultolja akkor mehet a soderbe és akkor ennyi volt az időmérő és a futam.
Aztán akkor nincs belöle probléma, hogy most melyik kamera és ki hogy látta, hogy bennt volt e vagy már kint.

Az se egyértelmu, hogy a kerék földhöz érő részének kell a vonalon lenni, vagy még az a rész is ér ami a gumi pereménél nem ér hozzá az uthoz,de rá lóg a vonal felett ?
repvez
kicserélték az akksiját és ezért 10 rajthelyes büntije lesz 😛
Sippie
Lecrerc milyen büntit kapott a múltkori "Fuck"-oló monológja után?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Norris eléggé balszerencsés alkat..oké hogy ő hibázott a sárga zaszlozasnal, de Verstappen sokkal mazlisabb versenyző az mellett hogy klasszis...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
nem tudom mit csinálnak a Mclarennél, de ha szezon közben nem csinálják azokat a fura elengedéseket Piastrinak Norris kárára, akkor még talán nyitva lenne a bajnoki cim Norrisnak. Most már mindegy , de akkor is mi volt ez az elengedés a Sprint futam végén is?
Olyan mintha Piastri-t jobban nyomnbák mint Norrist, és töbet adnak neki vissza mint mikor norrisnak kellett volna a segitség.
Nem néztem vissza de két versenybiztos volt, ahol Norris elöbb végezhetett volna Piastrinál, ha nincs csapatutasitás és azzal legalább 4-5 ponttal is több lenne most neki.
repvez

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nagyon benéztem Perez tehetségét.Sokkal többet vártam tőle.Megkövetem magam és Bottas a király.Sokat bántottam Bottas-t de más liga volt Perezhez képest.

Verstappen újabb vb győzelem meg ez a hulladék pálya.JÓHÍR 😊

sertrex
Bringing Formula 1 BACK to South Africa!

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Sippie
ez is top jelenet 20:52-től 😄 😄 😄

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2024.11.03. 23:47:23
Idei legjobb radios beszólása volt xd

Minden tiszteletem Norrise és Verstappennek nagy mázlija volt az Alpine versenyzőkkel együtt, viszont a tempója esőben már már Schumit idézte...a nagy esőmenők Hami, Alonso, (Stroll), Perez mind elvéreztek a mai nap...

Piros zászlós gumi és alkatrész Cseres szabályt eltoroltetnem...megöli az izgalmakat

RatBaG
mai top jelenet 😄DD

https://dubz.co/c/37b99e

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Egyet nem értek ,Norrist miélrt hozták ki, miért nem tapadtak szorosan Verstappenre.??? Érthetetlen ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Piros zászlóval nagyon kiszúrtak Perezzel, Tsunodaval, Lawsonnal a Wet gumikkal éppen jöttek volna fel így viszont megölték az izgalmakat a végére.

Ez durva 17. Helyről nyert...esőben brutál...nagy öregek Alonso, Hamilton, Hulkenberg jó nagy verést kaptak...Tsunodat, Russellt, Norrist sajnálom nem jött jól nekik a megszakítás

repvez
és, hogy azért legyen izgalom, meg még is max nyerjen és ne hagyja abba, ezért megnyerették a végéről a futamot vele?
Verstappen jól vezet esőben de ritka nagy mázlija volt most ahogy az Ocon, Gasly párosnak is..ha engedik őket bármi lehet még

lac coo
Most mi van, mindenki elment egy szabalytalan felvezetore..mindneki kap egy 10-est....? 😊

AnuluWork
Igaz, sőt, néhányan Stop and Go helyett 10 secet kapnak büntinek, majd megnyerik az adott futamot. Olyan is van, hogy a következő évi csapattárs nullázza az akkori VB listavezetőt, majd a Ringen jön az azévi csapattárs, és kiteszi mindkét ellenfelét egy lökéssel (csaó 40+ pontos előny!), és senki sem szól semmit, de legalább el lehetett adni, hogy "izgalmas lett a VB az utolsó futamra" és "egy SC döntött" ..., ahogy azt is el lehetett adni, hogy a fekete srác (orig. Vitár Róbert, Afrika-kupa) "éppenhogycsaklemaradtanyolcadikvébécíméről".
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.11.03. 15:07:41

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
Néhányan befejezhették a körüket néhányan nem... Olyan is volt, hogy néhányan visszavehették a körüket SC alatt néhányan nem ...😉

Sippie
Na Tsunoda vagy Lawson fogja kitorpedózni Norrist egy jövő évi Redbull ülésért? 😄 😄
AnuluWork
Ezt az időmérőt szépen elcsalták ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

repvez
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hozzá kell tenni, hogy Ham is sérült padló lemezzel ment… És egy olyannal, aminek még nem találta meg a Merci a megfelelő beállításokat. Tehát hiába új fejlesztés, de még nem adja azt, amit várnak/vártak tőle.
Világrekord született. Végre megbüntették Ver-t a g*ciségeiért! Ilyen már nem is tudom, hogy mikor volt! Aztán sírt is a feje. 😄 Nem ehhez van szokva.
Hamilton mentes futam volt.Csak 4 évet kellett várni rá.A többi mákos szar köcsög pilótárol nincs kis regény.Mindegy ezvan.Nem lehet mindenki olyan jó mint a mostani himihumi bajnok v bajnok jelöltek.

JÖVŐRE SE KELL FOGLALKOZNI A HAMILTONNAL.Csak szólok

Stockbauernek üzenem, hogy a kedvenckeje örüljön hogy Russell előtt végzett...sérült első szárny és Miami futamon használt padlolemezzel alig bírt vele...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ferrari és Sainz ma megérdemelte...Leclerc így is úgy is 3. Lett volna Norris nagyot mentett....Verstappennek ez most kijárt , de a 20 sec túlzás volt...

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"