Metallica,Ossian,Queen
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, a Metallica nagyonis eredeti. Nem a 90-es évek Metallicáját nézzed, bárott is van egy-két jó szám, hanem a 80-as évekét. Csak az albumok: Ride the lightning, Master of Puppets, ...and justice for all -ezek a legjobbak szvsz. Ha ezekre azt mondod, hogy nem erdeti, akkor ízlésficomod van. :-)
A Rammstein pont olyan zene, hogy vagy szereted vagy nem. Közömbös nem lehet vele szemben senki. Anyám például rühelli; ha meghallja, egybõl rámzárja az ajtót. 😊
A Rammstein pont olyan zene, hogy vagy szereted vagy nem. Közömbös nem lehet vele szemben senki. Anyám például rühelli; ha meghallja, egybõl rámzárja az ajtót. 😊
Mit szóltok az új Rammstein albumhoz, a Mutterhez?
Szerintem a legjobb. Egyedül a Rein Raus gyenguska, de a többi!!! Eszméletlen hangzása van. A Mein Herz brennt-et már majdnem kívülrõl tudom! Pedig nem a német nyelv a kedvencem... De a zene az mindenhol ugyanazt jelenti, azt nem kell fordítani.
Na, vélemények?
Szerintem a legjobb. Egyedül a Rein Raus gyenguska, de a többi!!! Eszméletlen hangzása van. A Mein Herz brennt-et már majdnem kívülrõl tudom! Pedig nem a német nyelv a kedvencem... De a zene az mindenhol ugyanazt jelenti, azt nem kell fordítani.
Na, vélemények?
← ElőzőOldal 2 / 2