meleg hirességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Almásy László pilóta felfedező, Afrika-kutató, az Angol beteg c. novella főszereplőjének ihletője
Nopcsa Ferenc báró őslénykutató, geológus, utazó, Albánia-kutató

Indiana Jones-t bármelyikről mintázhatták volna.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Miért, neked már megvolt mindegyik? <#nyes>
sorler
Frissítés kellene
Victor1103
Fáziskésés FAIL:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nem zavar, hogy 5 éves a komment ?

Csak most azért írok h kiálljak az igazamért.Markó Iván NEM meleg!!!!!
Személyesen ismerem sõt nagyon közeli kapcsolatba vagyok vele ugyanis úgy tekintek rá mint nagyapámra és õ úgy rám mint unokájára!!!!!Én már kérdeztem tõle hogy meleg-e és milyen meglepõ azt mondta h nem!!!Csak azért szólok h ügyesen ezekkel mert tudok ám köpni és nem hiszem h jól esne ennek a honlapnak ha fel lenne jelentve!!!!!!!Köszönöm kyara :@
Nem tudom,hogy miért fontos ennyire, inkább emberségük és mûvészetük alapján kellene megítélni õket.
Csonka Andrást illetõen nagyot tévedet "Imremagdi" és a többiek, csini barátnõje van, csak nyissátok ki a szemeteket!
Lang Györgyi leszbikus. A párja Bognár Éva, aki egy rádiónál dolgozik.
Csak azt nem értem mitõl tud ennyire zavarni titeket ez a dolog...
Attól hogy kiderült 1-2-rõl hogy meleg még nem fog ettõl fogva sem rátok mászni, nem fogja ettõl másként végezni a munkáját, sõt még sikeresebb lesz, mert ti éltetitek a pletykákat, így elég sok jogdíjból fognak élni a riportok végett

Illetve Pa-dö-dö-bõl Falusi Mariann is személyes ismerõsöm, szintén munkámnak köszönhetõen, õ 100%-ra nem leszbi, és énekestársa sem, amit bárki alátámaszt akik ismerik õket!

Pfuh gyerekek, bocsi de ez picit sok nekem!:)
Attól hogy ha valaki megtetszik nektek kérlek ne jöjjetek már azzal hogy egybõl meleg. Egy dolog az amire vágytok és amitõl beindultok, de ezt ne keverjük már a valósággal!

Csonka Bandit tánc által ismertem meg, és köze sincs a dologhoz, rendkívül csinos barátnõje van, Kulka Jánost a munkám által ismerem, a családjával együtt.
A többit nem, illetve kevésbé ismerem, viszont Xavérrõl tudom hogy az, hiszen nem is egyszer a fiú párjával és vele együtt buliztunk a Candy partyban, ahová Antal Imre is hivatalos vendég volt.
Ezen kívül Antal Imre a Bohemian Club Alibiben is többször vendégelõadó volt.

Nem mondod komolyan, hogy Hári Richárd is meleg? Annyira helyes csávó, nem hiszem el, hogy õ is az...
Állítólag Erik is.
Hári Richárd, a Barátok közt Botondja.
orosz józsef? juszt lászló? ez véletlenül egyébként nem a netkacsa kamulistája, aminek egyetlen célja az ismertség volt?

Imremagdi
Alföldi Róbert színész

Antal Imre mûsorvezetõ

Bende Zsolt operaénekes

Csere László színész

Csonka András színész

Gálfi László színész

Erõs János bankár

Friderikusz Sándor mûsorvezetõ

Jeszenszky Géza táncpedagógus

Juszt László riporter

Karinthy Márton rendezõ