Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó helyre másoltad a témákat?

Ha mégsem fog sikerülni, akkor szükséged lesz egy Windows Repair-ra, csak a Windows Repair esetében minden Windows frissítést elveszítsz, miket újra kell telepíts. A többi telepített programok nem érintettek.
Igen,fut a témák-szolgáltatás,nem reagál.
Szia pár téma-fájl. Csomagold ki a Windows könyvtáradba. A témák-szolgáltatás fut?

Parancssorba írd be, reagál-e rá: svchost.exe -k netsvcs
Akkor lehet ki vannak törölve. Csak vissza kellene másolni egy másik XP-s géprõl.
Csak klasszikus stílus van,a többi téma stílusa nem jelenik meg,pedig a témák bennt vannak,csak a klasszikus stílust lehet használni.
A második megoldás az, hogy le kell tölteni ezt a 2 fájlt, amit említettem és a gépet majd elindítod csökkentett módban (Safe Mode).
Ezek után megkeresed azt a két fájlt a c:/WINDOWS/system32/ mappában és kitörlöd, utána a letöltött 2 fájlt bemásolod oda (c:/WINDOWS/system32/ mappába). Arra kell vigyázni, hogy nemhogy amit letöltsz vírus legyen. Ennyi. Mikor újraindítod a gépet, már el lesz tûnve az az értesítési ablak.
Higany
Köszi! Ezt én is megtaláltam, de amikor 20 gépet kell frissítenem, akkor ez az elsõ megoldás nem játszik. A másodiknál meg azt nem tudom, hogyan kell létrehozni egy ilyen parancsfájl. Van tipped az utóbbira? Köszi elõre is!

Higany
Hát ezzel aztán sokat segítettél! 😉

Lépjél be Rendszergazdaként és nézd meg ott is ugyanez a hiba jelentkezik?
Hali!

Témaváltáskor a megjelenítési stílusokat nem lehet alkalmazni,eddig jó volt,most egy témának sem töltõdik be a megjelenítési stílusa,a témák bennt vannak de a stílusok nem. Mit lehet ezzel kezdeni?
Másképpen itt van magyarul is ez a kulcs megváltoztatás, szépen leírva.
1) start > run > "regedit" (without the quotes of course)

2) go to the key:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMICROSOFTWindows NTCurrentVersionWPAEventsOOBETimer

...and doubleclick on it. Then change some of the value data to ANYTHING ELSE...delete some, add some letters, I don't care...just change it!

% FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD

now close out regedit.

3) go to start > run > "%systemroot%system32oobemsoobe.exe /a" (again, dont type the quotes)

4) the activation screen will come up, click on register over telephone, then click on CHANGE PRODUCT KEY, enter in this key:

......... és ekkor beírod az új kulcsot.

Ha jó a kulcs, akkor az az értesítés el fog tûnni.

Egyesek még olyan megoldást is találtak, hogy kicserélik azt a 2 fájlt (c:/WINDOWS/system32/ mappában van a WgaTray.exe és a WgaLogon.dll, interneten meg lehet találni ez a 2 fájl crack-elt változatát), ami ezzel foglalkozik és akkor nem kell kulcsot cserélni.
Szia!

http://aprod.hu/muszaki-cikk-elektronika/szamitastechnika/szoftver/?t=xp

Üdv: howarju

Higany
Sziasztok! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van pár win xp-s gépem, aztán mindegyiknél kiírja, hogy csalás áldozatává váltam stb, mert a microsoft letiltotta a gépeken használt mennyiségi kulcsot. Vannak új és jogtiszta kulcsaim, de nincs kedvem újra telepíteni mindegyik gépet. Tudnátok valami programot, amivel egyszerûen át tudom nyomni a kódokat vagy marad a registry buzerálás? Köszi elõre is!

minipe bootcd-vel át tudod írni a jelszót, meg bizonyos progikkal visza is tudod fejteni, de az hosszadalmas. a "sam" fájl tárolja a jelszót de ha rendesen bootolsz akkor nem férsz hozzá

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Én ilyent nem csináltam, hogy egy korlátozott fióknak a jelszavát módosítsam, de nyugodtan megteheted, inkább akkor úgy hogy jelszó módosítás és egyszerûen nem írsz be semmit sem az új jelszónak.
Én olyant csináltam csak, hogy egy rendszergazdai joggal rendelkezõ fiókot átmódosítottam korlátozott fiókra.
RelakS
Anyámat lekorlátoztam.
Rendszergazdaként természetesen lehet neki új jelszót adni/törölni a régit, csak ilyenkor morogni szokott, hogy ha nem a jelszóváltás ablakkal csinálom, valami összegubancolódik a jogosultságoknál (nem emlékszek már, pontosan mit szokott mesélni).

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rendszergazdaként nem tudod kitörölni a jelszót?
Milyen joggal rendelkezik az anyád felhasználóneve (korlátozott vagy rendszergazda)?
RelakS
Anyám elfelejtette a jelszavát, de azért jó lenne tudni, még ha egy újraindítás után automatikusan be is lépteti a rendszer.
Van valami módja, hogy a jelszót visszaszerezzem? Nem akarom adminként átírni, mert arra valamit brekeg, hogy a felhasznál bizonyos dolgai elérhetetlenné válnak, bár a melós gépemnél nem észleltem semmi ilyet (ott kellett csinálnom ilyen erõszakos jelszó váltást)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hi! :-)
Használj Portable programokat!

Üdv: howarju

Van rendszergazdai jogod?
keresztpipe
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Egy munkahelyi laptopot otthon használunk. Windows xp-vel fut. A probléma az, hogy semmit sem tudok rá telepiteni, nyilván blokkolva van. Tudnátok segiteni?

Nálam is frissítve van (6.11.0.102), de 0-2 % körül használ. Most igaz, hogy én a Skype-ot csak annyira használom, hogy épp be vagyok jelentkezve, de nem írogatok csak nagyon ritkán. Most azt nem tudom, hogy írogatás (esetleg webkamera) esetében mennyit használ.
Most látom írogatás közben 5-10 % ugrik fel csak.
Az én gépem ez lenne: Intel Cereron 3.06 GHz, 1.5 GB RAM, 128 MB Ati radeon 9200 és a rendszer Windows XP SP3 32 bit.

Lehet valamilyen szoftver miatt van ez a kemény használat vagy egyszerûen vírus miatt.
xxdani
A skype nálam is vacakol minél újabb, annál többet zabál . Szerintem nem lehet mit tenni.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

zoltan54
Annyit kiderítettem, hogy ha frissen van felrakva a skype, semmi gond. Amint bejelentkezek, és létrehozza a data mappáit a vinyón, onnan 50 % a proci használat.

https://www.facebook.com/vass.zoltan

zoltan54
Sziasztok. Kérdés.. Hátha tud vki megoldást rá. Édesanyám gépén Xp van, nem csinál semmit csak netes játékkal játszik. Egyik napról a másikra a Skype processor használata 50% lett, bármit csinálok... Már újra raktam, felraktam egy régebbit, megint az újat, semmi nem változott. egyszerûen nem tudok rájönni mi lehet a gond.. Ötlet?

https://www.facebook.com/vass.zoltan

"Flash-rõl jut eszembe. Az meg nekem elég sûrûn omlik össze-vissza egy ideje. Mindenféle gépen/Winen. Újabban õ a kedvencem 😊 " >>>>> Az összeomlást valami okozza, nálam soha nem volt ilyen gond, igaz nincs semmilyen plusz kiegészítõ telepítve és fölösleges Toolbar sem vagy fölösleges szoftver és persze tiszta kell legyen a gép (vírusmentes).
12346
Ha véletlenül sikerül a frissítés, onnantól már patent. De addig kb lehetetlen kivárni. svchost meg 100%-on. Majd egyszer lehet hogy utánaolvasgatok, hogy lehet-e ezzel valamit trükközni.

Flash-rõl jut eszembe. Az meg nekem elég sûrûn omlik össze-vissza egy ideje. Mindenféle gépen/Winen. Újabban õ a kedvencem 😊

A "játék" arra megy ki, hogy a régi gépekre nem adnak semmit sem és azt akarják, hogy az emberek csak vegyék és vegyék az újabb meg újabb gépeket. ugyanez a helyzet a játékokkal is, pedig meg lehetne oldani, hogy egy adott játék régi gépen is olyan gyorsan fusson, mint egy újabban (itt mondjuk minõségvesztéssel megoldható lenne).

Lehet látni, hogy annyira megújították a flasht, meg a böngészõket is, hogy már eléggé lassan megy a videónézés. Mondjuk a Windows-nál nagy változás nem volt, mert antivírus nélkül is csak annyi memóriát használ, mint régebben és ont olyan gyorsan töltõdik be. Az én gépem már elég régi, már antivírust is olyant választottam, ami a legkevésbé fogja és Windows 7 nem is lehet rá telepíteni (ez az én gépem: Intel Celeron 3.06 GHz, ATI Radeon 9200 128 MB, 1.5 GB RAM)

Nálam a Windows Automatikus Frissítés ki van kapcsolva egészen, valamikor úgy állítottam be, hogy keresse meg a frissítéseket és jelezze, de aztán kikapcsoltam, mert minden nap, mikor bekapcsoltam a gépet, csak "zörgött" az elején, amíg megnézte van-e frissítés vagy nincs. Volt olyan eset, hogy ráklikkeltem, hogy töltse le és utána semmit sem csinált, egyszerûen eltünt az ikonja, ezért manuálisan frissítem (Windows Update-ra klikkelve), az a biztos. Meg is kell nézzem és töltsem le az új frissítéseket.
jackoneill90
tegnapelõtt frissített az xp. tényleg böhöm lassú a frissítõ, meg 100% ra ment fel a proci. kiakasztott. tényleg ha leakarnak szoktatni róla akkor se tudom venni újat mostanában. win7-t akarok de már lassan azt is megölik.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

12346
Csudálatos az informatika. Legközelebb mással kezdek foglalkozni^^

lck
Nem - 😞
12346
Szal akkor nem én vagyok hülye ezzel a tapasztalattal? 😄

lck
Esküszöm direkt csinálják - leszoktatás.
12346
Szasztok!

Lehet, hogy baromság, de mostanában az vettem észre XP telepítések után, mintha frissítések elõtt iszonyat lomha lenne a vas. És mintha a frissítések keresése is kegyetlen nehezen akarna megindulni. Sokáig csak megy a zöld csík, és nem történik semmi. Ezt tapasztaltam eredetinél, "biztonságinál", SP2-nél és SP3-nál is. A mostanában felhasznált verziókat/lemezeket használtam eddig is. Ilyenkor mi van? 😊

jackoneill90
kezdõdhet a játék

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Sikerült nekem is.Most lát PS 16GB-ot és közben fat32😊
Köszi!
Én formáztam le 8 GB pendriver-t Fat32-be, de szépen látta a 8 GB. 16 GB pendriver-t nem formáztam még Fat32-be, de szerintem fel kell ismerje mind a 16 GB. Lehet nálad valami más ok miatt nem lát csak 4 GB.

NTFS-be pedig úgy kell formázni, hogy mikor be van dugva a pendriver, a "My Computer"-bõl nézve jobb klikk a pendriver ikonjára és "Properties", utána a felnyilt ablakocskában a "Hardware" fülre klikkelsz, itt ráklikelsz 1-et a pendriver nevére (kiválasztód a pendriver-t) és "Properties". Az ekkor felnyíló ablakocskában ("pendriver neve" USB device properties) a "Policies" fülre klikkelsz és itt két dolog van: "Optimise for quick removal" (ez ba is van jelölve) és az "Optimise for performance", tehát itt bejelölöd a másodikat az "Optimise for performance". Mikor ez megvolt OK-ra klikkelsz ahol kell és lehet fogja kérni a gép újraindítását, de nem biztos. Mikor ez megvolt, akkor próbálhatod a formázást, mert meg fog jelenni az NTFS.

Mikor le van formázva NTFS-re és használatkor is, a pendrivert ajánlatos nem csak egyszerûen kihúzni mikor nem szükség, hanem lezárni az óra mellett megjelenõ cuccal (ha lehet<#pias>)!
Szép napot!
Kérdezném,hogy tudnám formázni 16g-s pendrive-om úgy,hogy az lássa is mind illetve NTFS-be legyen.
Jelenleg Fat32-t erõlteti és az csak 4gb
atesz25
Köszönöm, tényleg az volt már azt hittem valami gáz van.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

gergely1991
Szerintem mást is beállítottál rajta hogy azt is kijelzi.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

atesz25

Nem sikerült az elõbb a kép. Ha így sem akkor majd így
link:http://keptarhely.eu/view.php?file=20131102v00dewv2.bmp

atesz25
Hello, mi ez a piros csík a teljesítménynél még nem láttam ilyet?

Üdv.
Nekem van egy régebbi laptopom, most szeretném frissíteni rajta az xp-t, de nincs hozzá cd-m. Tudnátok mondani egy helyet ahonnan leszedhetném a legfrissebb verziot?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Grove4
Szia!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, már ezt is próbáltuk és nem mûködött, viszont keresgettem a neten és találtam egy olyan megoldást, hogy le kell tölteni egy programot, hogy Windows XP WPA2 kieg és ezzel legalább már csatlakozik, viszont a Google-be hiába ír be bármit is azt írja, hogy a kiszolgáló nem található.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gergely1991
Helló!
A válasz a következõ:
Pont arra a csomópontra akart csatlakozni ami éppen te használtál.Szóval egy újat kellene felvenni a listába.
Hálózati kapcsolatok>Wlan kapcsolatod neve és ott tulajdonságok>Vezetéknélküli kapcsolatok(fül)>Elõnybe részesített hálózatok>Hozzáadás gomb
Azt hogy ott miket kitölteni az mindig dinamikus(csomóponttól függõen).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Grove4
Sziasztok, nekem is hasonló problémám lenne, mint a #25256-ban leírtak.

Van egy laptopom, amit itthon használok netezésre is, vezeték nélküli hálózatot látja és gond nélkül felismeri.

Namost ezt a laptopot adtam kölcsön barátnõmnek, aki Budapesten kollégiumban lakik, ahol szintén van vezeték nélküli hálózat és a szobatársának a Win7-es gépe gond nélkül csatlakozik rá, az enyémen (amin Win XP van) viszont csak végigfut a keresés (anélkül, hogy elkérné a hálózati kulcsot), majd ezt írja ki: "A windows nem tud a kijelõlt hálózathoz csatlakozni. Lehetséges, hogy a hálózat kívûl került a megfelelõ hatókörön."

Próbáltuk már a titkosítást átállítani, de semmi.

Kérlek segítsetek! Köszönöm elõre is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gergely1991
Akkor a routerben kénytelen leszel wpa-ra beállítani.

Sziasztok lenne egy kis problémám van egy laptop oprendszer xp és nem csatlakozik a hálózatra ill. csatlakozik csak tanusítvány hibát ír ki és csatlakozás után sem lehet netezni "kábellel minden mûködik wifi-re gondolok"utánna néztem már pár fórumon és arra jutottam hogy ez a hitelesítéssel kapcsolatos azt írták :vezeték nélküli kapcsolatok módosítása /vezeték nélküli kacsolatok/ tulajdonságok /wpa2 állítsam be de az a baj hogy nekem nincs is wpa2 csak wpa és a letiltás hát erre kéne valami megoldás
fery02
Akkor kb amiket felsoroltál, mind valószínû lehet a probléma forrásának, szóval összegezve lehet normális is a helyzet ezekkel a gépekkel. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!