Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mégsem fog sikerülni, akkor szükséged lesz egy Windows Repair-ra, csak a Windows Repair esetében minden Windows frissítést elveszítsz, miket újra kell telepíts. A többi telepített programok nem érintettek.
Parancssorba írd be, reagál-e rá: svchost.exe -k netsvcs
Ezek után megkeresed azt a két fájlt a c:/WINDOWS/system32/ mappában és kitörlöd, utána a letöltött 2 fájlt bemásolod oda (c:/WINDOWS/system32/ mappába). Arra kell vigyázni, hogy nemhogy amit letöltsz vírus legyen. Ennyi. Mikor újraindítod a gépet, már el lesz tûnve az az értesítési ablak.
Témaváltáskor a megjelenítési stílusokat nem lehet alkalmazni,eddig jó volt,most egy témának sem töltõdik be a megjelenítési stílusa,a témák bennt vannak de a stílusok nem. Mit lehet ezzel kezdeni?
2) go to the key:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMICROSOFTWindows NTCurrentVersionWPAEventsOOBETimer
...and doubleclick on it. Then change some of the value data to ANYTHING ELSE...delete some, add some letters, I don't care...just change it!
% FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD
now close out regedit.
3) go to start > run > "%systemroot%system32oobemsoobe.exe /a" (again, dont type the quotes)
4) the activation screen will come up, click on register over telephone, then click on CHANGE PRODUCT KEY, enter in this key:
......... és ekkor beírod az új kulcsot.
Ha jó a kulcs, akkor az az értesítés el fog tûnni.
Egyesek még olyan megoldást is találtak, hogy kicserélik azt a 2 fájlt (c:/WINDOWS/system32/ mappában van a WgaTray.exe és a WgaLogon.dll, interneten meg lehet találni ez a 2 fájl crack-elt változatát), ami ezzel foglalkozik és akkor nem kell kulcsot cserélni.
http://aprod.hu/muszaki-cikk-elektronika/szamitastechnika/szoftver/?t=xp
Üdv: howarju
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Én olyant csináltam csak, hogy egy rendszergazdai joggal rendelkezõ fiókot átmódosítottam korlátozott fiókra.
Rendszergazdaként természetesen lehet neki új jelszót adni/törölni a régit, csak ilyenkor morogni szokott, hogy ha nem a jelszóváltás ablakkal csinálom, valami összegubancolódik a jogosultságoknál (nem emlékszek már, pontosan mit szokott mesélni).
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Milyen joggal rendelkezik az anyád felhasználóneve (korlátozott vagy rendszergazda)?
Van valami módja, hogy a jelszót visszaszerezzem? Nem akarom adminként átírni, mert arra valamit brekeg, hogy a felhasznál bizonyos dolgai elérhetetlenné válnak, bár a melós gépemnél nem észleltem semmi ilyet (ott kellett csinálnom ilyen erõszakos jelszó váltást)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Használj Portable programokat!
Üdv: howarju
Egy munkahelyi laptopot otthon használunk. Windows xp-vel fut. A probléma az, hogy semmit sem tudok rá telepiteni, nyilván blokkolva van. Tudnátok segiteni?
Most látom írogatás közben 5-10 % ugrik fel csak.
Az én gépem ez lenne: Intel Cereron 3.06 GHz, 1.5 GB RAM, 128 MB Ati radeon 9200 és a rendszer Windows XP SP3 32 bit.
Lehet valamilyen szoftver miatt van ez a kemény használat vagy egyszerûen vírus miatt.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
https://www.facebook.com/vass.zoltan
https://www.facebook.com/vass.zoltan
Flash-rõl jut eszembe. Az meg nekem elég sûrûn omlik össze-vissza egy ideje. Mindenféle gépen/Winen. Újabban õ a kedvencem 😊
Lehet látni, hogy annyira megújították a flasht, meg a böngészõket is, hogy már eléggé lassan megy a videónézés. Mondjuk a Windows-nál nagy változás nem volt, mert antivírus nélkül is csak annyi memóriát használ, mint régebben és ont olyan gyorsan töltõdik be. Az én gépem már elég régi, már antivírust is olyant választottam, ami a legkevésbé fogja és Windows 7 nem is lehet rá telepíteni (ez az én gépem: Intel Celeron 3.06 GHz, ATI Radeon 9200 128 MB, 1.5 GB RAM)
Nálam a Windows Automatikus Frissítés ki van kapcsolva egészen, valamikor úgy állítottam be, hogy keresse meg a frissítéseket és jelezze, de aztán kikapcsoltam, mert minden nap, mikor bekapcsoltam a gépet, csak "zörgött" az elején, amíg megnézte van-e frissítés vagy nincs. Volt olyan eset, hogy ráklikkeltem, hogy töltse le és utána semmit sem csinált, egyszerûen eltünt az ikonja, ezért manuálisan frissítem (Windows Update-ra klikkelve), az a biztos. Meg is kell nézzem és töltsem le az új frissítéseket.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Lehet, hogy baromság, de mostanában az vettem észre XP telepítések után, mintha frissítések elõtt iszonyat lomha lenne a vas. És mintha a frissítések keresése is kegyetlen nehezen akarna megindulni. Sokáig csak megy a zöld csík, és nem történik semmi. Ezt tapasztaltam eredetinél, "biztonságinál", SP2-nél és SP3-nál is. A mostanában felhasznált verziókat/lemezeket használtam eddig is. Ilyenkor mi van? 😊
Köszi!
NTFS-be pedig úgy kell formázni, hogy mikor be van dugva a pendriver, a "My Computer"-bõl nézve jobb klikk a pendriver ikonjára és "Properties", utána a felnyilt ablakocskában a "Hardware" fülre klikkelsz, itt ráklikelsz 1-et a pendriver nevére (kiválasztód a pendriver-t) és "Properties". Az ekkor felnyíló ablakocskában ("pendriver neve" USB device properties) a "Policies" fülre klikkelsz és itt két dolog van: "Optimise for quick removal" (ez ba is van jelölve) és az "Optimise for performance", tehát itt bejelölöd a másodikat az "Optimise for performance". Mikor ez megvolt OK-ra klikkelsz ahol kell és lehet fogja kérni a gép újraindítását, de nem biztos. Mikor ez megvolt, akkor próbálhatod a formázást, mert meg fog jelenni az NTFS.
Mikor le van formázva NTFS-re és használatkor is, a pendrivert ajánlatos nem csak egyszerûen kihúzni mikor nem szükség, hanem lezárni az óra mellett megjelenõ cuccal (ha lehet<#pias>#pias>)!
Kérdezném,hogy tudnám formázni 16g-s pendrive-om úgy,hogy az lássa is mind illetve NTFS-be legyen.
Jelenleg Fat32-t erõlteti és az csak 4gb
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem sikerült az elõbb a kép. Ha így sem akkor majd így
link:http://keptarhely.eu/view.php?file=20131102v00dewv2.bmp

Nekem van egy régebbi laptopom, most szeretném frissíteni rajta az xp-t, de nincs hozzá cd-m. Tudnátok mondani egy helyet ahonnan leszedhetném a legfrissebb verziot?
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, már ezt is próbáltuk és nem mûködött, viszont keresgettem a neten és találtam egy olyan megoldást, hogy le kell tölteni egy programot, hogy Windows XP WPA2 kieg és ezzel legalább már csatlakozik, viszont a Google-be hiába ír be bármit is azt írja, hogy a kiszolgáló nem található.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A válasz a következõ:
Pont arra a csomópontra akart csatlakozni ami éppen te használtál.Szóval egy újat kellene felvenni a listába.
Hálózati kapcsolatok>Wlan kapcsolatod neve és ott tulajdonságok>Vezetéknélküli kapcsolatok(fül)>Elõnybe részesített hálózatok>Hozzáadás gomb
Azt hogy ott miket kitölteni az mindig dinamikus(csomóponttól függõen).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Van egy laptopom, amit itthon használok netezésre is, vezeték nélküli hálózatot látja és gond nélkül felismeri.
Namost ezt a laptopot adtam kölcsön barátnõmnek, aki Budapesten kollégiumban lakik, ahol szintén van vezeték nélküli hálózat és a szobatársának a Win7-es gépe gond nélkül csatlakozik rá, az enyémen (amin Win XP van) viszont csak végigfut a keresés (anélkül, hogy elkérné a hálózati kulcsot), majd ezt írja ki: "A windows nem tud a kijelõlt hálózathoz csatlakozni. Lehetséges, hogy a hálózat kívûl került a megfelelõ hatókörön."
Próbáltuk már a titkosítást átállítani, de semmi.
Kérlek segítsetek! Köszönöm elõre is.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"