Red Alert II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy jah, agyonreklámozott módok is szememben gagyik, gyenge unitkidolgozás, stb. sajna.
egy mód ami megragadta a fantáziamat, az u.n Assault mód, de sajna csak Yuri alatt megy (zászlót kell bevédeni és elrabolni...)
Yuri Ripet nem tud valaki a neten?
nekem most csurog torrenten, csak nemtom meddig 😉
ami talán jó, azaz AftermathV2 talán még, de gyengébb gépeket megfekteti az új robbanás effekt, bár elég látványos 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de remélem nem olyat mondasz majd amit én is ismerek 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MI az hogy nagyon jó módpk vannak,és külön oldal is van ahol csak ilyen fajta játékok vannak!<#eljen>#eljen>
Nem biztos majd meg látjuk!
Én azért ajánlom neked hogy egy módot ki probálj nagyon durva szinte netes erõségû vagy nagyobb,erõsebb stb!
vagy egyéb multimód van? ami játszható?
He he az igaz hogy vannak olyan ellemfelek hogy amire meg építed a bázist addigra õ kétszer meg var,hát igen ezt úgy hívják szaknyelven hogy RUS-solás ja ja mi már csak így hívjuk ennek az a lényege hogy gyorsan és kegyetlenûl be a bázisra és foglaloval el foglani a dolgokat!Hát igen netesek tudják mirõl beszélek!
Majd beszélenem kell veled Direkt!
Csuma
A Red Alert ereje legyen veletek!
mi is az MSN címed?
mi is az MSN címed?
Nem tudom mi van a msn nel????Egy picit idegesít de itt is jó!
A cncworld.hu van egy olyan mód hogy omega szed le és meg fogsz lepödni elléggé mien durva!Amúgy mi van veled?Tesod?
Én szerintem le tiltottál vagy pasz meg nézlek lehet hogy én vagyok az aki le tiltott,de nem hinném!
ÁÁÁÁ Red Alert 3?????
Hol van az még?????
Nagyon messze!<#crazya>#crazya><#hamm>#hamm>(sajna)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
a generasl egy nagy rakás szar! arra még alapban se hasonlíccson okés?!..dsds
Léteznek még elhivatott modderek...az alapok pedig ott vannak a generalsban egy értelmes modhoz. Persze ha ez csak vmi vizuáltuning és semmi lényegi nem változik akkor természetesen az orig lesz jbb..bár az magát az ra2t sem fogja tulszárnyalni ugy gondolom😊
"Mivel ez csak 1 mod ezt nem dolgozzák ki egyáltalán" azért ez nagyban függ attol hogy kik készítik..általánositani ilyen szinten nem szabadna szerintem,,
Mivel ez csak 1 mod ezt nem dolgozzák ki egyáltalán.. ha eredeti original RA3 at csinálnak akkor az teljesen project értékû lesz és ez a MOD ez maximum a majdani RA3 igencsak BETA VERZIÓJA LEHETNE DE ANAK IS GYENGE ÉS KEZDETLEGES
rakjál már rá a listádra: [email protected]
Nem tudom lehet hogy le tiltottál msn en,nézd majd meg létszi vagy pasz!
He he nem rossz kép,de nekem van jobb mentésem!<#hamm>#hamm>
Na remélem majd még dumálunk a RA 2 úgyben!
Csuma!
Szeretnék én is neten REd2 játszani.Nekem a First decad van meg eredetiben és megpróbálom patchalni de ezt adja ki:
PATCH ERROR!
Old file not found.However,a file of the same name was found.No update done since file contents do not match. <#falbav>#falbav>
Ezt az üzenetet közvetlenül a folyamat elindítása után adja be.
Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni? <#help>#help>
Köszönöm elõre is.
<#violent>#violent><#violent>#violent> allázva ;ÐÐÐÐ<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Sheltem!!!
Mért lett volna az???
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
MInd ketten nem vagytok eszeteknél😄DDD
Roland te meg a simába gyere és kvittek vagytok 😛
Rokkko majd akkor én meg így írlak!!!!!!!!
NA jó hagylak mert látom sose lesz vége mit mindig nagyon jól meg vagyunk,he he! Yurira gyere egyszer!!!!<#hamm>#hamm>