Csopper vs. Gyorsasagi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwer74
jaja télleg az 😊

www.alregforum.mlap.hu

cenobite
Hinnye, de szép kis moci!

gamertag: kenobita

The Garrett

Egy ilyenünk van(ezért vagyok elfogult 😄 ) kicsit feltuningolva Remus kipufogók, bõrtáskák hátul, elöl egy nagy plexi...

ha lesz egyszer egy dig. fkpzgépem majd csinálok a kicsikérõl egy képet!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Yamaha xvs 650!!! DRagstar!
Az a nyerõ gép.

DE hogy chopper vs gyorsasagi?

mindegyik motornak megvannak a maga szépségei! a szerintem össze se lehet hasonlítani a 2 tipust.

a gyorssági motor inkább a száguldás élményét adja, van aki ezt szereti,

de viszont a chopper motor ennél sokkal többet.
Amellett hogy lehet menni ezzel is 120-130 at, (ennél többet motorral nem is érdemes, olyan szabadság érzetet ad, amit csak az tud aki ült már mondjuk egy Yamaha Dragstaron 😄

keresek is róla egy képet!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cenobite
Én chopper õrült vagyok. Anno kinéztem magamnak egy AME ST800-as modellt, persze kurva drága, úgyhogy egyenlõre csak terv szintjén létezik. De meglesz. Vagy egy Harley-Davidson Heritage Softail Classic

gamertag: kenobita

CSOCSO
begipszelt karos😊 ez nagyon light-tos volt
Legésszerûbnek a harmadik megoldást találom: túramotor. Magam is ezt a módját választottam a motorozásnak, bár sajnos saját gépem (per pillanat) nincs.
CSOCSO
nekem 8 csak cbr legyen😊 nekem mindíg is tetszett de azé tetszik a hayabusa meg stb
Jano
Én egy Yamaha VMax-ot kérnék. Inkább chopperes külsõ, és brutális teljesítmény. Az arany középút.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Kizárólag Chopper!!!!!
Laza szerkóban (nem bõr rohamosztagos ruha, pfffff) 50-el a Balatonparton! Nincs annál gizdább és biztonságosabb érzés!

Nameg fel is áll tõle a farkam!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
choppert eladnám vennék cbr 600 fs-t vagy ha nagyobbat akarok cbr 900 rr-t😊
Nekem mind a kettõ jöhet.