Csopper vs. Gyorsasagi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyenünk van(ezért vagyok elfogult 😄 ) kicsit feltuningolva Remus kipufogók, bõrtáskák hátul, elöl egy nagy plexi...
ha lesz egyszer egy dig. fkpzgépem majd csinálok a kicsikérõl egy képet!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Yamaha xvs 650!!! DRagstar!
Az a nyerõ gép.
DE hogy chopper vs gyorsasagi?
mindegyik motornak megvannak a maga szépségei! a szerintem össze se lehet hasonlítani a 2 tipust.
a gyorssági motor inkább a száguldás élményét adja, van aki ezt szereti,
de viszont a chopper motor ennél sokkal többet.
Amellett hogy lehet menni ezzel is 120-130 at, (ennél többet motorral nem is érdemes, olyan szabadság érzetet ad, amit csak az tud aki ült már mondjuk egy Yamaha Dragstaron 😄
keresek is róla egy képet!
Az a nyerõ gép.
DE hogy chopper vs gyorsasagi?
mindegyik motornak megvannak a maga szépségei! a szerintem össze se lehet hasonlítani a 2 tipust.
a gyorssági motor inkább a száguldás élményét adja, van aki ezt szereti,
de viszont a chopper motor ennél sokkal többet.
Amellett hogy lehet menni ezzel is 120-130 at, (ennél többet motorral nem is érdemes, olyan szabadság érzetet ad, amit csak az tud aki ült már mondjuk egy Yamaha Dragstaron 😄
keresek is róla egy képet!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Én chopper õrült vagyok. Anno kinéztem magamnak egy AME ST800-as modellt, persze kurva drága, úgyhogy egyenlõre csak terv szintjén létezik. De meglesz. Vagy egy Harley-Davidson Heritage Softail Classic

gamertag: kenobita
Legésszerûbnek a harmadik megoldást találom: túramotor. Magam is ezt a módját választottam a motorozásnak, bár sajnos saját gépem (per pillanat) nincs.
Én egy Yamaha VMax-ot kérnék. Inkább chopperes külsõ, és brutális teljesítmény. Az arany középút.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kizárólag Chopper!!!!!
Laza szerkóban (nem bõr rohamosztagos ruha, pfffff) 50-el a Balatonparton! Nincs annál gizdább és biztonságosabb érzés!
Nameg fel is áll tõle a farkam!
Laza szerkóban (nem bõr rohamosztagos ruha, pfffff) 50-el a Balatonparton! Nincs annál gizdább és biztonságosabb érzés!
Nameg fel is áll tõle a farkam!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem mind a kettõ jöhet.