Párkapcsolatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tud donteni az ember, akkor az a legegyszerubb, ha merlegelni kezd es, ha meg ez sem jon be, a masikat probara tesszuk es akkor meglatjuk, h egyaltalan az a ferfi/no, akiert annyira odavagyunk mit tesz meg ertunk...mert, ha visszafele nem mukodik a dolog miert is gondolkozzunk ilyeneken?
Canon 450 D
Nem szabad egy férfiért bármit megtenni csak úgy! Fontos, hogy ne azért dönts valami mellett mert akkor vele esetleg többet lehetsz, hanem mert ez neked így lesz jó!
A jövõre kell figyelned, hacsak nem olyan férfira talál az ember, aki megéri az áldozatot.. De a tanulás a legfontosabb! Ahol tanulás van, van férfi is és nõ is. Ahol férfi is és nõ is van ott van buli és ismerkedés, szóval nem leszel magányos ha a másik sulit választod ezt elhiheted nekem!
Jartam egy sraccal, akibe halalosan bele voltam zugva, igy a felvetelin csak Bp-t jeloltem meg, h kozelebb legyek hozza (Õ Gyor iranyaban tanul). A regi almom, h Debrecenbe jarjak, mert en meg Nyiregyhaza kozeleben elek, csak hat akkor ossz-vissz 2 hetente talalkoztunk volna, stb.
Az ELTE-re nem vettek fel, mert oda keves volt a pontom, viszont Debrecenbe, meg siman felvettek volna. Igy potfelvetelin a Gyor kozeli varosba jelentkeztem, egy olyan szakra, ami egyaltalkan nem erdekelt es ahol a srac tanul, melot is intezte stb es akkor szakitott velem 😄
Szoval fiu miatt valtoztatni a terveiden a legnagyobb baromsag es isten orizz, h meg egyszer ugyanazt a hibat elkovesd!!!!
3 honapig kulon voltunk, utana ujra osszejottunk, de ebben az evben Debrecent jeloltem meg, en megegyszer ilyen hulyeseget....soha...es a masik dolog: semmilyen almodrol ne mondj le senki miatt. A te volt palid sztem mar akkor kidobott volna mikor kiderult elotte, h mesz utana, csak nem volt mersze.
A ferfinak kell a no utan mennie, ha igazan szereti, ha meg nem szereti,akkor meg minek a sz*rakodas reszedrol?? Kb annyi jon le, h te a sajat szemedben kevesebbet ersz, mint a palid es ezt O is megerzi.
Figyelj tavol alljon tolem, h bmelyik mondatmmal is bantani akartalak voolna, csak egyszeruen arra szeretnem felhivni a figyelmed, h butasagot csinalsz, haa a pali miatt maradsz ott. Azert maradj ott, mert azzal szeretnel foglalkozni es szepen epited a jovodet. A pali csak mellekvagany, majd raersz Õt fovaganyra tenni, ha mar megkerte a kezed es gyereket akarsz szulni.
Sok energikuldo puszi! 😊
Kerlek legy esznel es ne legy akkora pancser, mint en voltam!
Canon 450 D
minden baratom mas es mas volt, volt gyerekesen oszinte, erzelmileg nyitott baratom, de a mostani baratom pl zarkozott, taktikazos, uralkodos
ez tenyleg szemelytol fugg
Canon 450 D
Sztem nagyon korrekt toled, h elmondta, h flortre vagyik. Megtehette volna azt is, h hatad mogott megcsal, majd nem mondja el.
Tudom, h nagyon nehez most neked, de azt tanacsolom hagyd hagy menjen, ha eroszakkal tartod a kapcsolatban, amit O mar nem akar, annak semmi ertelme.
Tudom, h nehez, de fel kell dolgozni, h vege.
Amikor eloszor volt olyan, h engem hagytak el es nem en a masikat es szornyu volt, 2 het alatt fogytam 10 kilot, de amikor mar masodjara esett meg, h elhagytak, mar masabb volt.
Van egy tok igaz dolog: az ido mindent megold.
Canon 450 D
én mostmár azt mondom, továbbb kell lépni minnél hamarabb...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
2 évig jártam a barátnõmmel, minden szép és jó volt. Nem nagyon volt konfliktusunk, mert annyira egy hullámhosszon voltunk. Tényleg a tojás meg a héja. Nem voltam féltékeny, nem csaltam meg, folyamatosan érzékeltettem vele, mennyire szeretem. Aztán kb. három hete telefonon szakított azzal az indokkal, hogy még ki akarja élni magát, és hogy nem akarja lekötni magát hozzám, merthogy a barátnõi állandóan flörtölgetnek, és hogy ezt õ nem teheti meg mellettem. (jó, 18 éves, de elõttem több pasija is volt komoly kapcsolattal, nem számít, és amúgy megjegyzem nem vagyok egy nagyon féltékeny típus és én is szeretek bulizni) És az a fura, hogy a szakítás elõtt egy héttel nálam volt, megvárta, míg elmúlik a születésnapom, addig biztos színészkedett, mert én nem láttam hogy gond van, pedig mindig láttam, éreztem, ha az volt. Aztán volt egy szombati buli a barátnõivel, vasárnap a hír. Én ezt nem tudom hova tenni. Ha tényleg végkép nem szeret, nem értem, miért nem tudta személyesen elmondani, hogy vége. Ráadásul az fáj a legjobban, hogy mindig átgondolom, mi az, amit tehettem volna, vagy tehetnék és mindig arra jutok, hogy semmit. Meg is mondta, hogy nem bennem volt a hiba, egyszerûen nem érezte jól magát. Amúgy meg tudom, hogy nem másik pasi van a háttérben, szóval nem értem.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Meglepodtem, mert nagyon megerto volt.
Meghallgatott, eloszor nem igazan szolt semmit, de aztan nagy nehezen elmondta, h neki is vannak dolgok, amik nagyon rosszul tudnak esni es foleg ezert van gaz a szex reszevel.
A legfobb dolog az az, h mostanaban eleg negativ vagyok (nem csodalom, hisz havi elott megketyosodik az ember) es a masik az, h nem erossegem a dicseret...mert hat, amikor vmi nem tetszik, azt elmondom, de jot nem mondok es igy ugy erzi, h akarmit csinal igy-is ugy-is keves nekem, aztan sokszor inkabb mar csak hagyja az egeszet a fenebe...
Hogy ez mekkora hulye dolog, mert, ha nem beszeltem volna vele, akkor meg vagyok sertodve, elmegy az onbizalmam es szarnak erzem magam, egy olyan nonek, akit nem lehet kivanni...es o meg kevesnek..
Na ezert kell mindig mindent megbeszelni, mert hatalmas felreertesek lehetnek egy-egy helyzetben.
Szoval nincs is baj, csak valtoztatni kell egy-ket dolgon 😊
Túl vagyok egy váláson, hidd el, ilyen dolgokat az idõ nem javít meg csak úgy. Ne legyél szomorú, nem éri meg a kisírt szemeket.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Rosszul erzem magam.
Nagyon.
Van egy baratom, akivel egyutt elek. Nem reg koltoztunk ossze, mar laktunk egyut, de egy ev utan szetmentunk es most megint egyutt vagyunk. 3 honapig voltunk kulon.
Mikor ujra osszejottunk minden nap szeretkeztunk...most...talan 3 napja voltunk egyut. Es egyre csak csokken az egyuttletek szama. Ha meg egyutt vagyunk, akkor is az affele kotelezo szex, ami azert van, mer ferfi es szuksegletehez tartozik. 5 perc aztan vege...es utana, ha szeretnem folytatni magam fejezem be mig o a gep elott ul vagy nezi a filmet vagy vmi mas...semmi segitseg, semmi.
Nagyon el vagyok keseredve.
Nem azt kerem, h adjatok tancsot, mert en is tudom mi lenne a legjobb, igazandibol csak nehany kedves szora lenne szuksegem, h ne aggodj vagy tobbet ersz ennel es majd egyszer jobbak lesznek a dolgok vagy vmi ilyesmi kozhelyet..csak tudjam, h vki torodik velem.
nem kell korlat, nem kell okoskodo fel es nem kell ge*i onzo es feltekeny segg az oldalamra
Canon 450 D
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Amúgy 5évvel fiatalabb vagyok nála de sztem ez nem lehet gond. Nekem biztos hogy nem.
Annyi mindent nem tudok róla...
Nem egyszerû eset😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Egy kis reményt adott. Minden héten egyszer meglátogattam a boltban de ott nem igazán tudtam vele beszélni. Gondoltam majd zárás után megvárom, de amilyen az én formám akkor mindig nem dolgozott vagy hamarabb végzett. Végül tegnap sikerült elcsípnem és mondta hogy õ nem akar tõlem semmi olyat. Gondolom most nem kell elmondanom mit érzek...
Mondtam neki hogy azért még szeretnék vele néha beszélgetni mert az nem bírnám ki hogy többet ne lássam. Õ azt mondta ha nekem nem fáj akkor nincs probléma. Mit mondhattam volna, nem fáj... Lehet el kéne felejtenem de nem megy. Csak rá tudok gondolni.
Amúgy is a gödörbe vagyok, már utálok bejárni a melóhelyre is otthon is csak meg vagyok zuhanva, semmi életkedvem. Fos az élet.
Szép jó napot! Új videómegosztóst ajánlanék figyelmetekbe! www.videoriporter.hu
Metró 4-rõl mindenképp! http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1035/date/count
Összejöttem volt barátnõmmel,7hónapja szakítottunk,most ujra megprobáltuk!
Szerintem komolyan gondolja,mondta is,csak idõközben elég fontosak lettek neki a barátai!Szóval hétvégente velük van,mondta is hogy sokat jelentenek neki és,hogy ha nekem igy jó akkor ujra kezdhetjük!Belemntem.Neki is meg nekem is fura még ez a helyzet vissza kell szoknunk egymáshoz!Régebben állandoan egymásnál voltunk,nemtudtak elszakítani minket egymásól,mindig egymás nyakán logtunk😊!Ezért is fura ez a helyzet.Szerintetek ez megfog változni a részérõl,és többet tudunk majd találkozni,vagy reménytelen?
-ismerõs a szitu? xDDD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
szakitshabirsz