fantasy könyvek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"... találtam egy baltát. felvittem az öregfickóhoz, egy százasért beazonosította, akkor derült ki, hogy nem is balta... de ránézésre láttam, hogy 30%-al jobban sebez élöholtak ellen, és mivet tudtam, hogy nemsokára megyek a ropikirály ellen, megtartottam..."
naneeee 😊))
naneeee 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
lattam a diablo könyvet leforditottak magyarra 😊 erdekes lehet parszaz oldalon azt meselni hogy hentelek es felszedem a rare cuccokat 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Rinc3:
van Pratchett-em angolul...
Discworld01 - The Colour of Magic.txt
Discworld02 - The Light Fantastic.html
Discworld02 - The Light Fantastic.txt
Discworld03 - Equal Rites.txt
Discworld05 - Sourcery.rtf
Discworld07 - Pyramids.txt
Discworld09 - Eric.txt
Discworld10 - Moving Pictures.html
Discworld11 - Reaper Man.txt
Discworld14 - Lords And Ladies.txt
Discworld16 - Soul Music.html
Discworld18 - Interesting Times.html
Discworld20 - Hogfather.html
Discworld21 - Jingo.html
Bromeliad01 - Truckers.txt
Bromeliad02 - Diggers.txt
Bromeliad03 - Wings.txt
ha kell valami dobjál mailt
van Pratchett-em angolul...
Discworld01 - The Colour of Magic.txt
Discworld02 - The Light Fantastic.html
Discworld02 - The Light Fantastic.txt
Discworld03 - Equal Rites.txt
Discworld05 - Sourcery.rtf
Discworld07 - Pyramids.txt
Discworld09 - Eric.txt
Discworld10 - Moving Pictures.html
Discworld11 - Reaper Man.txt
Discworld14 - Lords And Ladies.txt
Discworld16 - Soul Music.html
Discworld18 - Interesting Times.html
Discworld20 - Hogfather.html
Discworld21 - Jingo.html
Bromeliad01 - Truckers.txt
Bromeliad02 - Diggers.txt
Bromeliad03 - Wings.txt
ha kell valami dobjál mailt
megvan tole a discworld, eleg sok txt, most igy nem tom hogy azok kulon konyvek vagy fejezetek
asszem van valami tole, megnezem
nekem +van par da meg egyeb magyarul, meg sok angolul
neked mik vannak? tudsz rola kuldeni 1 mailt??
foleg magyarok erdekelnenek
foleg magyarok erdekelnenek
en ugy tervezem hogy szerzek vhonnan 1 lcd-s pdat es azon olvasom ezeket, ugy mar nem lenne rossz.
Aha
Hát, van egy pár, de nem sok! Szerintem eléggé megerőlteti a szemet, úgyhogy nem én se nagyon erőltetem! 😞
Hát, van egy pár, de nem sok! Szerintem eléggé megerőlteti a szemet, úgyhogy nem én se nagyon erőltetem! 😞
rendes konyvek vmilyen szamitogepes formatumban, pl txt-ben vagy pdfben vagy chm-ben
gyujt valaki e-konyveket?
könyvtárban vagy antikváriumban szerintem megfogható. Galaktikás kiadás 88ból.
egyelőre 200 oldalt olvastam el belőle (anno 4-5 éve olvastam már, de nem emléxem nagyon), leírom a hátuljából a mesét, egész jó:
A klasszikus, több évtizedes űrutazás-történetek alaptípusát eleveníti fel ez a nagyszabású sci-fi eposz, mely visszanyúl a fantasztikus irodalom "ősi", mindmáig különösen kedvelt formáihoz.
Sz. Sznyegov űrtrilógiája a 2500-as években kezdődik, amikor a Földön már egyesültek az emberiség békés erői, s létrehozták a Galaktika egyik mesterséges bolygóján, az Ohrán, az Értelmes Lények Csillagközi Szövetségének Konferenciáját. Itt határozzák el, hogy űrflottát indítanak az emberek részvételével a Galaktika középpontja felé, hogy felkutassák a rejtélyes és optikailag láthatatlan Pusztítókat, akik a Tüzes-B csillag egyik bolygóján eltiporták a galaktok által létrehozott fejlett civilizációt, s ily módon potenciális veszélyt jelentenek az emberiségre nézve is. Az első expedíció, melyet a Téremésztő nevű űrhajó vezetésével indítanak, kudarccal végződik, s bár a harcok során megfogyatkoznak, újabb tapasztalataik birtokában másodszor is elindulnak, hogy ezúttal az ellenség saját fegyvereit vessék latba egy nagyszabású csillagháború során a Pusztítók ellen.
A regény, cselekményének fordulatosságában, filmszerű felépítésében, gondolatai ötleteiben túllép a szovjet sci-fik régebbi, jól ismert sablonjain, s izgalmasságában méltó párja az amerikai Csillagok Háborúja kalandsorozatainak. Nem véletlen, hogy néhány évvel ezelőtt a könyv angol fordítása az USA-ban is megjelent.
kellemes sztori, soksok idegenek, a mai fizika jó eltorzítása. 😄
A klasszikus, több évtizedes űrutazás-történetek alaptípusát eleveníti fel ez a nagyszabású sci-fi eposz, mely visszanyúl a fantasztikus irodalom "ősi", mindmáig különösen kedvelt formáihoz.
Sz. Sznyegov űrtrilógiája a 2500-as években kezdődik, amikor a Földön már egyesültek az emberiség békés erői, s létrehozták a Galaktika egyik mesterséges bolygóján, az Ohrán, az Értelmes Lények Csillagközi Szövetségének Konferenciáját. Itt határozzák el, hogy űrflottát indítanak az emberek részvételével a Galaktika középpontja felé, hogy felkutassák a rejtélyes és optikailag láthatatlan Pusztítókat, akik a Tüzes-B csillag egyik bolygóján eltiporták a galaktok által létrehozott fejlett civilizációt, s ily módon potenciális veszélyt jelentenek az emberiségre nézve is. Az első expedíció, melyet a Téremésztő nevű űrhajó vezetésével indítanak, kudarccal végződik, s bár a harcok során megfogyatkoznak, újabb tapasztalataik birtokában másodszor is elindulnak, hogy ezúttal az ellenség saját fegyvereit vessék latba egy nagyszabású csillagháború során a Pusztítók ellen.
A regény, cselekményének fordulatosságában, filmszerű felépítésében, gondolatai ötleteiben túllép a szovjet sci-fik régebbi, jól ismert sablonjain, s izgalmasságában méltó párja az amerikai Csillagok Háborúja kalandsorozatainak. Nem véletlen, hogy néhány évvel ezelőtt a könyv angol fordítása az USA-ban is megjelent.
kellemes sztori, soksok idegenek, a mai fizika jó eltorzítása. 😄
Szergej Sznyegov: Istenemberek 1-2
kb 1000 oldalnyi regény, isz.2500 körülről, idegen fajok, Nagy Gonosz Ellenség, hatalmas technika... kellemes 😊
kb 1000 oldalnyi regény, isz.2500 körülről, idegen fajok, Nagy Gonosz Ellenség, hatalmas technika... kellemes 😊
Jó! Már ami a regényt illeti! A kivitelezss viszont siralmas. Láttad már a könyv design-ját? Pixel hegyek vannak a FR logó és cím körül, a belső borítón meg a régi logót használják, holott a külsőn az új van. Szóval elég ronda, de gondolom nem csak nekem tűnt fel. Lehetne kicsit igényesebbnek is lennie a Camelotnak... :/
én most scifit olvasok ezerrel... jókis régi 1982ből. de ez nem tartozik ide
húú az Idorut párszor el kellett olvasnom mire tisztába kezdtem lenni, hogy mikor mi hol merre történt 😊
>>>Muerte
1. Kabbe, de ne vedd komolyan
2. Azt esszem én is olvastam
, de nem mondom, hogy tetszett-e, mert már nem emlékszem.
>>>Efreet
Olvastam őket. Picit olyan kusza szövevényes, nagyon oda kell figyelni, hogy mit olvas az ember. Legalábbis nekem ez volt a benyomásom! Egyébként megvan a sorozat (asszem hiánytalanul).
>>>Mester_ur
Ezt az Elminster könyvet egyre inkább csak ajánlani tudom. Ne kérdezt miért, mert még csak 60 oldalt olvastam el belőle: Vagy, mert eddig jó vagy csak afféle megérzés
1. Kabbe, de ne vedd komolyan
2. Azt esszem én is olvastam
, de nem mondom, hogy tetszett-e, mert már nem emlékszem.
>>>Efreet
Olvastam őket. Picit olyan kusza szövevényes, nagyon oda kell figyelni, hogy mit olvas az ember. Legalábbis nekem ez volt a benyomásom! Egyébként megvan a sorozat (asszem hiánytalanul).
>>>Mester_ur
Ezt az Elminster könyvet egyre inkább csak ajánlani tudom. Ne kérdezt miért, mert még csak 60 oldalt olvastam el belőle: Vagy, mert eddig jó vagy csak afféle megérzés

Az sem sokkal szívderítőbb 😊)) Akkor már inkább egy Asimov féle jövőt szeretnék 😊.
(Amugy a neuromancert neurománcnak fordítani rettentő baki. A fordító nem olvasta a könyvet?? A neuromanta a jó szó.)
(Amugy a neuromancert neurománcnak fordítani rettentő baki. A fordító nem olvasta a könyvet?? A neuromanta a jó szó.)
olvastad William Gibson cybertér-ciklusát?
(Neuromancer, Count Zero, Mona Lisa Overdrive, stb...) Az a jövő.
(Neuromancer, Count Zero, Mona Lisa Overdrive, stb...) Az a jövő.
Muerte😊
Elminster könyvet a héten megveszem

Elminster könyvet a héten megveszem
Lourker
Én most egy Shadowrun regényt olvastam(Rince töröld le a csulát a monitorról

),Tom Down- Vakító fény. Tetszenek ezek az elfajzott fantáziával kiagyalt történetek, amiknek mégis van valami durva realitása. A mágiát leszámítva semmi nem tartja vissza az emberiséget, hogy pár éven belül olyan világban éljünk.

),Tom Down- Vakító fény. Tetszenek ezek az elfajzott fantáziával kiagyalt történetek, amiknek mégis van valami durva realitása. A mágiát leszámítva semmi nem tartja vissza az emberiséget, hogy pár éven belül olyan világban éljünk.#442
Melyik Elminster-es konyvrol van szo?
Najóvan ezen ne vesszünk össze! Attól, hogy nekem picit közönséges, még lehet, hogy nagyon jó! De hát különbözőek vagyunk...
>>>Lacc & Skorpio7
Megvettem DVD-n az Episode 1.-et! Bazzeg nem tudom mi ütött belém, mert kiba. utálom 😄DDDD
Megvettem DVD-n az Episode 1.-et! Bazzeg nem tudom mi ütött belém, mert kiba. utálom 😄DDDD
Mert a kettőnek semmi köze egymáshoz! Képzeld kényes irodalmi ízlésem ellenére nem tudok atomrakétát építeni! Gondolnád...?
Nana! Csipkelődni lehet, de degradálni nagyon nem rulez!! Csak ne nagyon tekintsd kizárólagos élménynek ezen írók műveinek olvasását! Az hogy te olvastad nem jelenti azt hogy más nem. A ponyva szórakoztat és kikapcsol(legalábbis engem) amire mostanában szükségem is van a sok redvás számvitel, pénzügy, közgazdaság és marketing óra után. Azt hiszem pont erre is lett kitalálva.
Neked tetszk, de azért nekem nem kell ugyen? 😊
Egyébként én nem csak ponyvát olvasok! Egyik nagy kedvencem E. A. Poe! Imádom Lovecraft-ot, Tolkient (az összes művét nem csak a Gy.U.-t). Aztán mostanság próbálkoztam Pratchettel angolul! Mivel nálad a ponyva a rulez, gobdolom ezen írók mind ismeretlenek 😄DDD
Egyébként én nem csak ponyvát olvasok! Egyik nagy kedvencem E. A. Poe! Imádom Lovecraft-ot, Tolkient (az összes művét nem csak a Gy.U.-t). Aztán mostanság próbálkoztam Pratchettel angolul! Mivel nálad a ponyva a rulez, gobdolom ezen írók mind ismeretlenek 😄DDD