The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ritkán, de azért fel-fel nézek 😊
Most Dreamfall Chapter Book II-t játszottam épp. És azt néztem, vajon fordítható-e, de nem találtam meg a nyitját. Valami unity-s dolog, de ahhoz nem értek.
Ti esetleg?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem kicsit akad a gépemen (Lenovo Y580), majd lehet lejjebb veszek egy-két dolgot.
Eleje nekem furcsa volt, hogy ez lezs végig, hogy egy zsebkendőnyi területen segítek egy-egy léleknek az álmában, aztán jött a börtönös rész és ott eléggé akadt és ott abbahagytam, nem volt időm skálázgatni.
A Unity Engine miatt nem a legszebb, de azért nem is ronda. Technóban nem kimagasló (főképp a szájszinkron, ami látványosan hibádzik).
Állítólag később, gyenge gépeken okozhat meglepetéseket a játék.
A sztori viszont eddig jó volt, odafigyeltek mindenre.
Konzol portról nem tudok, de utána lehet nézni a google-val.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Pedig milyen jó kis játék volt.
amúgy nekem is így volt meg a Touché. Unokatesómnál ott volt az eredeti magyar nyelvû lemez. Amúgy az internet nem is tud magyar kiadásról 😄
Itt van amúgy pár játék ScummVM-es, amik nincsenek a packban. de az ingyenes letöltés nagyon lassú, és megszakad. a download managerben meg folyton frissítgetni a letöltési linket nagyon vacak munka... elmegy tõle az ember kedve idõvel
1-1 játékot leszedni nem nagy gond, de 10-15 db 100-200 megásat már eléggé.
Szóval a teszkó is kitalálta annó, hogy kiad néhány játékot Magyarországon teszkó gazdaságos kiszerelésben. Na abban vettem meg a 3 koponyát. Szóval elvileg egy teljesen legális példányom van belõle 😊
Azt tudom, hogy a felirat magyar, de a szinkronra már nem tenném le a nagy esküt. A teszkót ismerve, meg rögtön kétségeim is vannak, hogy van-e rajta szinkron.
Mindenesetre megnézem.
[merlinw.org]
Visszajelzek, ha elõre jutottam 😊
Vagy mert nem támogatja a ScummVM
Vagy mert magyarból nincs beszélõs verzió
Nem emlékszem már 😊 Ha van magyar CD verziód belõle, akkor szívesen látjuk a polcon😊
[merlinw.org]
A 3 koponyának miért az angol verziója van benne a csomagban?
(csak írjatok felül mindent a scummvm könyvtáratokban)
----------------------
- G136 (2014.06.22) --
----------------------
hozzaadva: Ringworld 2: Return to Ringworld (CD/DOS/English)
modositva: ScummVM 1.7.0git (jun 21)
modositva: ScummVM Tools 1.7.0git (jun 21)
[merlinw.org]
----------------------
- G135 (2014.06.11) --
----------------------
hozzaadva: The Neverhood Chronicles (CD/Windows/English)
hozzaadva: Voyeur (CD/DOS/English)
modositva: DreamWeb 1.1 (CD/DOS/English)
modositva: ScummVM 1.7.0git (jun 11)
----------------------
- G128 (2013.01.04) --
----------------------
hozzaadva: 3 Skulls of the Tolltecs (CD/English)
hozzaadva: Eye of the Beholder (DOS/English)
hozzaadva: Eye of the Beholder 2 (DOS/English)
hozzaadva: Tony Tough (CD/DOS/English)
modositva: Laura Bow 2 (CD/DOS/English)
modositva: DreamWeb (CD/DOS/English)
modositva: ScummVM 1.6.0git (jan 4)
[merlinw.org]
Köszi!
Mióta beütött nálunk a tablet õrület, azóta reneszánszát élik nálunk a régebbi játékok. A scumm kalandok giga népszerûek, amin még magam is meglepõdöm. Azt hittem, hogy a mai gyerekeknek elég az engribörds, de belátom tévedtem. Nem elég, csak éppen nincs aki megmutassa nekik a régi klasszikusokat.
Köszönöm, hogy bõvítettétek tudásom horizontját. Ma is érdemes volt felkelnem!
Fog a halál még egyet kattintgatni, ha el akarok olvasni egy troll-üzenetet <#eplus2>#eplus2>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
KÉP:
Megkérdezem, hogy mi értelme van az ilyen hozzászólásnak? Mármint hogy egybõl nem látni, hanem a kis nyíllal le kell nyitni.
Tényleg nem kötözködésbõl pusztán azért, hogy értsem a lényegét.
ON
Kellene egy olyan alkalmazás androidos telefonra (persze ha van ilyen), hogy ha egy adott számról hívnak, akkor automatikusan fogadja a hívást és játsszon be egy üzenetet. Az üzenet a már jól ismert "Ezen a számon elõfizetõ nem található" lenne. Be lehetne állítani, hogy milyen telefonszámok esetén játssza be ezt az üzenetet. Így gyakorlatilag meg lehet(ne) szabadulni a nemkívánatos hívásoktól (persze csak azoktól, ahol a hívó szám ismert.
Van ilyen alkalmazás?
Amúgy az nem lehet, hogy amikor játéknál átkapcsol az erõsebb kártyára, akkor az alaplapi "visszaadja" a RAMot? (Lehet, hogy hülyeségeket írok.)
A RAMból választanak le egy részt a videoRAMnak.
Ha esetleg kikapcsolnád a BIOSban, akkor talán megszûnne, de lehet, h akkor sem. Viszont akkor csakis az izmosabb, többet fogyasztó kártya mûködne.
Tégy egy próbát és írj visszajelzést, plz.
kösz
Úgy emlékszem, nálatok mindig kaptam valami jó választ hardware-gondok terén, és most megint a segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vettem egy Lenovo G505s laptopot. Itt van róla pár infó.
Amúgy meg konkrétan EZT a specifikációt vettem, a Euronicsban. Nagyon meg vagyok vele elégedve, nekem elég gyorsnak tûnik. A játékok is elfutnak rajta, nem is rosszul. Viszont mivel dual videokártyát használ, Catalystben mindig be kell állítanom, hogy melyik játékot v. programot melyik kártyával használja, az alaplapival, vagy a dedikálttal. Nos, én azt hiszem, az alaplapi kártya valamit így is úgy is fogyaszt a 4 gb RAM-omból, mert a rendszertulajdonságokban az áll a RAM méreténél, hogy 4,00 GB (3,20 GB használható). 64 bites az oprendszer (Windows 8), mielõtt megkérdeznétek... Mégis 3,20-at lát. Mitõl van ez? Szerintetek is az alaplapi kártya a gond?
Igen Androidos tablettem van. nem tudtam, hogy ez nem egy emulátor. nekilátok és meglátom mi lesz.
a magyarítást szerintem utómunka nélkül felejtsd el, nem fog passzolni hozzá.
milyen tableted van? androidos? (Play store-ból feltételezem)
azon egész egyszerû. leszeded a játék trt változatát valahonnét (pl ncore, vagy innét, netán innét
Mindenképp meg KELL jegyeznem, hogy ezek a megoldások nem 100%, hogy legálisak, még akkor sem, ha rendelkezel a játékkal, ugyanis szerintem jogilag ez más tartalom. (hisz ugye valahol remake)
Egy kis segítség kérés. Mostanában tabletten scumm segítségével tolok néhány régi kalandot és legnagyobb meglepetésemre a fiaim és barátaik is nagyon rákattantak, pedig a mai gyerekek angry birds-en szocializálódnak, mégis órákon át el tudnak merülni egy Flight of the Amazon Queen játékkal.
Naszóval. Most látom a Play store-ben ezt:
Little Big Adventure
Ez egy fizetõs játék, de én nem szeretnék érte fizetni, már csak azért sem mert megvan eredetiben is. Látom valami Emulátort használnak hozzá. Szóval tudnátok valami tippet adni hogyan tudnám ezt rávarázsolni a tablettemre? lehetõleg úgy, hogy még a magyarítást is rá tudjam tenni.
Erre a DotEmu-ra rákeresve pedig látom, hogy még egy rakás klasszikus-t is mûködésre lehet bírni vele (pl. Another World).