McLaren vs. Ferrari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Teljesen igazad van Coine. Nekem se szipmi a Cool-T-HARD

Coine
TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi folyik itt??????
Na mind1.............
Én melllllesleg Ferrari és Sumi (Baricsello) drukker vagyok, DE nem utálom a McLarent és a Hakkinent sem, DE a David Kúlthárdot azt aztán nagyon! Vezetni nem, de mutogatni és pofázni azt tud, tipikus nagyképû, kockafejû angol.

Alien
Értem St.
Dikkma nagyon igazad van. Én vissza is szívom, amit lejjeb mondtam, hogy "Jól beszéltél Totte"
Kicsit a többi szurkolóra is gondolni kéne Totte.

St
Így igaz
Dikkma
Totee!
Számomra teljesen hihetetlen, és felfoghatatlan, hogy valaki nemhogy csak olyant gondol, hanem ki is mondja, hogy "addig ütné a McLareneseket, amig meg nem döglenek". Brr.
Mert valaki nem azt szereti, mint õ, nem azt hiszi, mint õ, akkor azt el kell pusztítani. Legutóbb a szovjetek és a nácik csináltak ilyesmit, de az 50-60 éve volt... most 2001 van, te hülye.
Legközelebb gondolkozz, mielõtt beszélsz, mert mások is olvassák ezeket a hozzászólásokat, és lehet, hogy nem azona véleményen vannak, mint te. De mivel õk nem 12 évesek, lehet, hogy nem tudnád õket megverni.
St
Alien, Dikkma nem neked mondta, hogy idióta, hanem az elõtted szóló Tote-nek aki izomból és trágárul szidta a Hakki rajongókat.
Alien
Ja megvan. Hardware fórumban az St.

Alien
Ki az az St., Dikkma?
És miért vagyok idóta??