Milyen a vezetési stílusod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem túl egyértelmû.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Tényállás Pont
Segítségnyújtás elmulasztása 7
Közúti veszélyeztetés 7
Közúti baleset okozása 4
Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban 7
Jármûvezetés tiltott átengedése 7
Cserbenhagyás 7
Szabálysértések
Tényállás Pont
Jármûvezetés az eltiltás tartama alatt 1
Ittas vezetés 1
Sebességkorlátozás jelentõs túllépése 1
Az elsõbbség és az elõzés szabályainak megsértése 1
Vasalti átjárón áthaladás szabályainak megsértése 1
A közúti közlekedés rendjének megzavarása 1
Engedély nélküli vezetés (közúti forgalomban gépi meghajtású jármû vezetése, más kategóriába tartozó engedéllyel, illetve a jármû vezetésének átengedése engedéllyel nem rendelkezõ részére) 1
Biztonságos közlekedésre alkalmatlan jármû vezetése, üzemképtelen fék, kormányberendezés esetén 1
Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése amennyiben a jogsértés más helyen meghatározott körbe nem sorolható 1
A megengedett sebességhatár legalább negyedével történõ túllépése 1
Irányjelzés szabályainak megszegése 1
Bekanyarodási szabályok megsértése 1
Megfordulás, hátramenet szabályainak megszegése autópályán, autóúton 1
Megállás útkeresztezõdésben 1
Megállás kijelölt gyalogos-átkelõhelyen, valamint a gyalogos-átkelõhely elõtt 1
Távolsági fényszóró használatára vonatkozó szabályok megszegése 1
Elhoztam a kocsit,nagyon sirály!Ezt bírom az optikai tuningban,hogy sokkal markánsabb kinézetû autót lehet egy szériagépbõl csinálni.
Tegnap este(kilenc lehetett) megyek haza a volt általános iskolám elõtt, ahol kb. egy éve van nyomógombos rendõrlámpa(ezt a szót miskolcon tanultam) a nõci megnyomja a gombot. Se elõttem sehol egy autó, se mögöttem. Ember az ilyen.
Hogy várhatják el a puhatestûek, hogy megértõ legyek, ha kibasznak velem, ahol tudnak?
Tegnap esett itt a hó(inkább jeges esõ volt mondjuk),úgyhogy ma reggel beindult a mûkorcsolya.Egy román balfék az ócska Daciaval 4x csinálta meg elõttem a 360-at...
Meg van egy másik is ahol egy gyerek mondja egyfolytában hogy ''Úgy szeretnék egy kistestvért!''-ilynekor mindig állambácsit látom aki azt mondja ''Úgy szertnék még egy adófizetõt!''...
Jövõre állítólag megvizsgálják hogy kellõen szigorú-e a rendszer,és szigorítják ha kell(magyarán jövõre még jobban torokra vesszük:()
Titeket?
Többet akkor kapsz ha iszol,elsõbséget nem adod meg,extrém mértékben gyorshajtassz,és még ennél is többet ha halmazati a cselekmény vagy balesetet okoztál/majdnem okoztál.
Ergo ha bepiáltál és átmentél a piroson ,beledurranva a keresztforgalomban egy autóba akkor úgy már simán megvan a 18 point úgyhogy bye-bye.Lehet önköltségen újra vizsgázni,csak nem tudom hogy szígorított tanfolyás vagy PÁV vizsga kell...
Nemtom, hogy az hány pont, merthogy a reklámban néz a rendõr bácsi egy trafin keresztül egy bácsit, aki megy az autójával, és mosolyog, mert fényképezik, és akkor 1 pontot írtak. De nem annyi, az tuti. Régebben hallottam 3-ról is... franc tudja.
De hamar kezdted! :-))
Gratula! Eddig még csak nem is igazoltattak, nemhogy fényképet hozzon a postás! Mindegy, csak a 18 ne legyen meg.
Nemsokára lesz egy fényképem, amin 50 helyett 62-vel megyek(kb.).
Ez hány pont lesz.
Pontrendszer suxx, és az benn a vicc, hogy még a zsernyákok sem tudják, hogy mi is az.
Ja vezetésrõl jut eszembe, az Ákoskát ma a saját anyja lebuktatja!!
Barátok közt 4 ever
Ez az egyeelten sorozat, amit nézek, bocsátassék ez meg nekem.