Milyen a vezetési stílusod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Hát, az tuti.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Assassin
Az igaz,de pontot kapsz az biztos...
Lteebee
Köszi.
Szerintem nem túl egyértelmû.

Assassin
Forrás:Népszabadság onlineBûncselekmények

Tényállás Pont
Segítségnyújtás elmulasztása 7
Közúti veszélyeztetés 7
Közúti baleset okozása 4
Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban 7
Jármûvezetés tiltott átengedése 7
Cserbenhagyás 7

Szabálysértések

Tényállás Pont
Jármûvezetés az eltiltás tartama alatt 1
Ittas vezetés 1
Sebességkorlátozás jelentõs túllépése 1
Az elsõbbség és az elõzés szabályainak megsértése 1
Vasalti átjárón áthaladás szabályainak megsértése 1
A közúti közlekedés rendjének megzavarása 1
Engedély nélküli vezetés (közúti forgalomban gépi meghajtású jármû vezetése, más kategóriába tartozó engedéllyel, illetve a jármû vezetésének átengedése engedéllyel nem rendelkezõ részére) 1
Biztonságos közlekedésre alkalmatlan jármû vezetése, üzemképtelen fék, kormányberendezés esetén 1
Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése amennyiben a jogsértés más helyen meghatározott körbe nem sorolható 1
A megengedett sebességhatár legalább negyedével történõ túllépése 1
Irányjelzés szabályainak megszegése 1
Bekanyarodási szabályok megsértése 1
Megfordulás, hátramenet szabályainak megszegése autópályán, autóúton 1
Megállás útkeresztezõdésben 1
Megállás kijelölt gyalogos-átkelõhelyen, valamint a gyalogos-átkelõhely elõtt 1
Távolsági fényszóró használatára vonatkozó szabályok megszegése 1

Dikkma
Raktyad mán
Assassin
Ha lesz egy kis idõm beírom ide a pontok listáját.(most kaptam egy kollegától).Elõre csak annyit hogy durva,mert bármiért kaphatsz pontot ha a zsernyák úgy ítéli meg...
Lteebee
A végén meg egy aranyos kislányos nevetés ugye?

:)))))))))))))))ez egy sátáni kacaj volt hehehehe
Mibõl gondolod?
Lteebee
Csúnya!

Egy hangyafarmot csinalnék...belõletek:)
Lteebee
Mi az elsõ dolog, amire használnád?

En inkabb varazserot szeretnek...egy igazi boszi-erot!
Lteebee
Azt hiszem, megint a költészetnél tartunk.

Assassin
Lehet hogy angyalszárnyaid is vannak...
Assassin
Meg egyszer régebben vontál párhuzamot Lara és magad közt valami hasonló témában(asszem a Hány kiló... c.topicban).
Assassin
Biztosra veszem(a fantáziám...)!
mibõl gondolod?
Lteebee
Bevallom, irigyellek.

Assassin
Jól teszed!
Elhoztam a kocsit,nagyon sirály!Ezt bírom az optikai tuningban,hogy sokkal markánsabb kinézetû autót lehet egy szériagépbõl csinálni.
Lteebee
Lehet,hogy estére rendelek valami jóféle motyót.

Assassin
Légy heppi - füstölj el egy jointot,és nevess a világ szemébe:)
Lteebee
Én is errõl beszélek már mióta, erre itten bántanak, amikor amúgyis olyan sebezhetõ és depi vagyok.

Assassin
Abban igazat adok neked hogy sok gyalogos ,biciklis egyáltalán nem tudja felmérni hogy merre hány méter...
Lteebee
Sajnálom, de azokért a gyalogosokért nem tudok felelõsséget vállalni, akik nem képesek racionálisan dönteni.

Assassin
Ha megengeded én pedig a puhatestû ellen tiltakoznék.Átsorolnálak inkább a formástestûek közé:)
Assassin
Nekem gyárilag volt hozzá ilyen sportspojler-lökhárító hibrid,és abban kiépített helye van a lámpának.
Lteebee
A kadettba sajnos nincs is ilyen, csak ha veszek egy gsi lökhárítót.

Assassin
Holnap beépítik a gyári ködfényszórókat a Roverbe.Király!
Lteebee
Azt én is csomószor látom a gyalogosokon, hogy fogalmuk sincs, mikor mennyi idõ és mekkora távolság megállítani egy egytonnás autót.

Tegnap este(kilenc lehetett) megyek haza a volt általános iskolám elõtt, ahol kb. egy éve van nyomógombos rendõrlámpa(ezt a szót miskolcon tanultam) a nõci megnyomja a gombot. Se elõttem sehol egy autó, se mögöttem. Ember az ilyen.

Hogy várhatják el a puhatestûek, hogy megértõ legyek, ha kibasznak velem, ahol tudnak?

Assassin
Igen,ilyenkor néhány embernek gondot okoz az emelkedõ.Algyõre járok postázni(közelebb van mint Szeged),ott meg az öreg mamszterek biciklivel csalinkáznak és nem hiszik el(vagy nem tudják)hogy nem tudok megállni olyan egyszerûen...
Lteebee
Nem, de hazafele(Óbudán vannak enyhe emelkedõk) kellett rendesen kerülgetnem a béna állatokat. Meg a városban is hülyén viselkedtek.

Assassin
Tán beléd mentek(vagy csak majdnem)?
Tegnap esett itt a hó(inkább jeges esõ volt mondjuk),úgyhogy ma reggel beindult a mûkorcsolya.Egy román balfék az ócska Daciaval 4x csinálta meg elõttem a 360-at...
Lteebee
Szóljatok a sok buzinak, hogy ha tudja magáról, hogy elfelejt vezetni, amint csapadékot lát, ne üljön autóba, mert csak a problémákat halmozza.

Egyik haverom most ment Hollandiába fél évre. (Amúgy meg elég DINAMIKUSAN vezet=mint az állat) Lesz neki meglepi, ha majd májusban hazajön! :o)
Lteebee
hmmm...

Assassin
Amúgy engem személy szerint a reklám tesz taccsra amiben a pontendszert ''népszerûsítik''...
Meg van egy másik is ahol egy gyerek mondja egyfolytában hogy ''Úgy szeretnék egy kistestvért!''-ilynekor mindig állambácsit látom aki azt mondja ''Úgy szertnék még egy adófizetõt!''...
Assassin
Nem lep meg,de elsõre tényleg félreérthetõ mert ugyanazokért a szabálysértésekért kaphatsz 1,3 ill.7 pontot is értelmezéstõl függõen...
Jövõre állítólag megvizsgálják hogy kellõen szigorú-e a rendszer,és szigorítják ha kell(magyarán jövõre még jobban torokra vesszük:()
Lteebee
A "még nem tudják értelmezni" kifejezés valhogy nem lep meg.

Titeket?

Assassin
Ja és igaz hogy a zsernyákok még nem tudják értelmezni,de feljegyzik a szabálysértést,és utólag kiosztják a bonus-combo-pointokat...:(
Lteebee
Köszesz.

Assassin
Dikkma ezt már csak úgy tudod jóvátenni hogy építõ jelleggel minden nap benézel ide:)
Assassin
Lehet 1,3 és 7 pontot kapni,majd pontosítok(megnézem a Közlönyt)...
Assassin
Asszem 1 pont.
Többet akkor kapsz ha iszol,elsõbséget nem adod meg,extrém mértékben gyorshajtassz,és még ennél is többet ha halmazati a cselekmény vagy balesetet okoztál/majdnem okoztál.
Ergo ha bepiáltál és átmentél a piroson ,beledurranva a keresztforgalomban egy autóba akkor úgy már simán megvan a 18 point úgyhogy bye-bye.Lehet önköltségen újra vizsgázni,csak nem tudom hogy szígorított tanfolyás vagy PÁV vizsga kell...
Dikkma
Ja, azért!

Nemtom, hogy az hány pont, merthogy a reklámban néz a rendõr bácsi egy trafin keresztül egy bácsit, aki megy az autójával, és mosolyog, mert fényképezik, és akkor 1 pontot írtak. De nem annyi, az tuti. Régebben hallottam 3-ról is... franc tudja.
De hamar kezdted! :-))
Gratula! Eddig még csak nem is igazoltattak, nemhogy fényképet hozzon a postás! Mindegy, csak a 18 ne legyen meg.

Lteebee
A múltkor láttam egy részt, amiben félrekefélt. Azért?

Lteebee
Pontrencer száksz!

Nemsokára lesz egy fényképem, amin 50 helyett 62-vel megyek(kb.).

Ez hány pont lesz.

Dikkma
Hahh.. rámtörtek az emlékek... ennek a topicnak a születésekor itt bábáskodtam felette... aztán elszoktam... jujjj.

Pontrendszer suxx, és az benn a vicc, hogy még a zsernyákok sem tudják, hogy mi is az.

Ja vezetésrõl jut eszembe, az Ákoskát ma a saját anyja lebuktatja!!

Barátok közt 4 ever

Ez az egyeelten sorozat, amit nézek, bocsátassék ez meg nekem.
Assassin
Süllyedõben ez a jó kis topicom...
Mi a véleményetek a pontrendszerrõl?