Windows ME Hun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emlékszem csak elsõdleges partícióra lehet felrakni. Valami 1024 cilinder is játszik. Esetleg 2 vincseszter? Vagy használj valami Boot Manager-t.
hello
egy régi gépre 98 SE mellé akarok tenni ME-t, de nem akar felmenni, hiába csinálok 2 partíciót, nem megy fel...csak az egyik tud egyszerre fent lenni a vinyón, a másik akkor már nem telepíthetõ, miért?
egy régi gépre 98 SE mellé akarok tenni ME-t, de nem akar felmenni, hiába csinálok 2 partíciót, nem megy fel...csak az egyik tud egyszerre fent lenni a vinyón, a másik akkor már nem telepíthetõ, miért?
MILLENNIUM:Nem értem miért utálják,szerintem nem rosssz és az xp -m mire bekapcsol lemegy a nap,mire felcsatlakozik wifi-szintén,kb 10 perc felállás-ezzel szemben a millenium max 1 perc,az összes kedvenc progimmal együtt az oprendszer cirka 3 giga-office2000 prof-al együtt!!!!office összes funkcióval!!!wifi csatlakozás azonnal-igaz csak két driver együttes feltelepítésével de ez a Belkinnek köszönhetõ!!.Csak hát az új hardvereket nem kedveli,lehet kukázok egy régi nyomtatót hozzá,mert az új hp-printeremet nem ismeri fel.Néha behal-de melyik vindows nem,linuxról nem is beszélve.A kedvencem ,1.5Gb rammal kiírja hogy kevés a memória,lapozófájl mérete 512Mb.Nem ketyeg meg darál a vinyó ,mint az újaknál ,nem dolgozik feleslegesen .Szerintem netezni slimbrowserrel tökéletes,a feliratos avi filmeket meg gomplayer 2.1.28 al simán-ha elindul-?viszi.Youtube-ra meg opera alapértelmezettként meg flashplayer.
Szóval ez egy kihívás ,de nekem nagyon bejött.Kár hogy a nagycég nem fejlesztette tovább és nem támogatja.Hali
Szóval ez egy kihívás ,de nekem nagyon bejött.Kár hogy a nagycég nem fejlesztette tovább és nem támogatja.Hali
A windows millennium telepítõ csak üres hdd-n fat32-re formázva tud elindulni,az xp meg ntfs formátumu.Én úgy csináltam hogy két vinyo van az egyik ntfs-re formázva xp, a másik fat32-re formázva millenium,induláskor del-el bios menü,és ott beállitom melyiket akarom indítani/bios beállítások-ahol beállithatod hogy melyikrõl induljon, cdrom,vagy hd0,hd1,vagy A,C stb/.Ha fat32 -re formázod és nem indul a telepítõ akkor nem jó a telepítõlemez.A millenium másik mellé nem nagyon megy fel,a telepítõ írja is hogy tiszta fat32 hdd-t igényel.Telepítése dögegyszerû,elõször megkérdezi hdd avagy cdrom-ról induljon, itt cdrom kiválaszt , a többi tök egyértelmû-kb 30 perc. Ha szeptember óta még egyáltalán érdekel valakit.
Rávalók-office2000,slimbrowser,nero 5,6 adobe 5,opera 8.54,flashplayer 9.54 macrom.flash 7,8, igy operán megy a youtub is.gomplayer avihoz,ac3filter,jdownloader,java runtime régi.kb ennyi.Csõváz
Rávalók-office2000,slimbrowser,nero 5,6 adobe 5,opera 8.54,flashplayer 9.54 macrom.flash 7,8, igy operán megy a youtub is.gomplayer avihoz,ac3filter,jdownloader,java runtime régi.kb ennyi.Csõváz
És ki mondta, hogy letöltöttem?!
Gondolom te hírdetsz egyet vaterán. Csak ezek szerint nem sokan licitálhattak rá, ha ennyire ajánlgatod...
Csak egy választ szerettem volna, egy kérdésre.
Általában a fórumok erre valók és nem alaptalan feltevések gyártására 😊
Gondolom te hírdetsz egyet vaterán. Csak ezek szerint nem sokan licitálhattak rá, ha ennyire ajánlgatod...
Csak egy választ szerettem volna, egy kérdésre.
Általában a fórumok erre valók és nem alaptalan feltevések gyártására 😊
nem. azért van mert letöltötted és nem vetted meg. keress vaterán eredeti win-t
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak azt nem értem, hogyha egy XP telepítõ lemezt rakok be, az be tud boot-olni és simán lehetne telepíteni. A ME miért nem ilyen?
Ez azért van mert egy régi rendszerrõl van szó?!
Ez azért van mert egy régi rendszerrõl van szó?!
Sziasztok!
Mit kell ahhoz csinálnom, hogy a ME-os telepítõlemez boot-oljon?
Bios-ban beállítottam a sorrendet, indulásnál fel is pörgeti, de azt sem írja, hogy "nyomjon meg egy billentyût" vagy hasonló...
Hogyan tudom telepíteni?
Mit kell ahhoz csinálnom, hogy a ME-os telepítõlemez boot-oljon?
Bios-ban beállítottam a sorrendet, indulásnál fel is pörgeti, de azt sem írja, hogy "nyomjon meg egy billentyût" vagy hasonló...
Hogyan tudom telepíteni?
"vannak még rá frissítések?"
"a terméktámogatási periódus 2006. július 11-én járt le"
Forrás: Wikipedia
"a terméktámogatási periódus 2006. július 11-én járt le"
Forrás: Wikipedia
valaki még használja? gondolkodok a felrakásán egy öreg laptopra
mennyire biztonságos? vannak még rá frissítések?
mennyire biztonságos? vannak még rá frissítések?
Stabilitásban az XP, viszont a játékokra inkább a Milleniumot ajánlanám ( mint már írták). Ott legalább nincs idegeskedés miért nem indul vagy telepszik.
colos
colos
Nekem az F1 2001 jobban megy (ertsd: tobb fps) XP mint win98se alatt.
Melyik jobb: a WinXP vagy a WinME??
Na az a "format a: /s" paran a WinME -be megszünt létezni. Csak indítólemezt tud készíteni, ami alapjában véve rendszerlemez. Tehát a rendszerfájlokon kívül törölj le mindent, és kész a rendszerlemezed. Az autoexec -et és a config.sys -t célszerû átírni.
Nos eggy indítólemezt tudsz létrehozni bár ha a BIOS-t elcseszed akkor ez nem segit szerintem. Egyébként Beállitások/Vezérlõpult/Programok Hozzáadása ott pedig az Indítólemez fül.
A BIOS frissítésnél pedig figyelj hogy pontosan az alaplapodnak megfelelõ BIOS frissítést keress.
A BIOS frissítésnél pedig figyelj hogy pontosan az alaplapodnak megfelelõ BIOS frissítést keress.
Valaki irjon nekem egy jelszót win mill. hun-hoz! Köszi!
nAAAAAAAA senki se tudja??
😞
😞
A DMA-t akarom bekapcsolni és ehhez volt valahol egy leírás a neten...
Valamit be kellett írni *.inf file-ba
Ha tudja valaki hol találom azt az oldalt az megírhatná elõre is köszööm...!!!
Valamit be kellett írni *.inf file-ba
Ha tudja valaki hol találom azt az oldalt az megírhatná elõre is köszööm...!!!
Ez szomorú dolog, nekem fél évig simán bírta az elõzõ. Utána is csak azért formáztam, mert teli volt minden eldugott file-okkal, idegesítettek már.
Egyébként meg azt szeretem még ME-ben, hogy telepítés után egy videókártya-driver, egy DX8 (ez nem is kötelezõ) és kész. Nem kell IE-t, minden egyéb vackot telepítenem.
Egyébként meg azt szeretem még ME-ben, hogy telepítés után egy videókártya-driver, egy DX8 (ez nem is kötelezõ) és kész. Nem kell IE-t, minden egyéb vackot telepítenem.
Ez hülyeség, soha nem fagy és csak nagyon ritkán omlik össze. Akkor is ki lehet hozni a romokból.
A Win2k jobb, de 98-nál a ME mindenképpen jobb választás.
Lantee: feltelepül, és ha akarod, készít uninstalt is a 98-hoz. Lehet uninstallálni is.
A Win2k jobb, de 98-nál a ME mindenképpen jobb választás.
Lantee: feltelepül, és ha akarod, készít uninstalt is a 98-hoz. Lehet uninstallálni is.