SEGÍTSÉG

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok (Lehet nem pont ide illik a kérdés de bízok benne, hogy választ kapok rá)

Van egy winfast TV2000 Kártyám és a távirányítójával szeretném vezérelni a gépemet. Valahogyan megoldható ez??? Ha valaki csinált már ilyet legyen szíves írja le hogyan kell.

Elõre is köszönöm

sziasztok

tegnap este még jó volt, ma már viszont nem akart indulni a gépem. asus m2v alaplap (nem új), 500gb sata2 vincseszter. kiírta bootoláskor, hogy nem talált olyan médiát, amelyikrõl betölthetne windows-t (nem szó szerint ezt írta, de ez a lényeg). volt talonban egy másik vinyó (pata), arra gyorsan feldobtam egy windowst, ez mûködik. a bios nem látja a sata vinyót. tegnap még látta. kipróbáltam egy másik gépen (gigabyte m61pme-s2 alaplappal), ott sem ment

ugye nem halt meg a vinyó? felpörög, ha bekapcsolom a gépet, tehát valami él odabent. senki sem rúgott bele a gépbe, semmit sem telepítettem hetek óta, a kikapcsolás tegnap este rendben ment, nem volt áramszünet se, szóval elémetileg semmi extra dolog nem történt. ehhez képest ma nem ment :-(

HELP! PLZ
Barcelona009
Windows

Sziasztok.Beszereltem a gépembe egy új alaplapot, procit és memóriát. Eddig nem vettem észre semmi hibát, viszont most a következõt tapasztalom:ha másolok Total Commanderben az egyik vonyórol a másikra, a másolási sebesség a korábbi átlagos 40.000 kbyte/sec helyett durván megugik 90.000-100.000 kbyte/sec-re.Majd egy idõ után visszaugrik 50.000 körülire, majd megint felugrik.
Ennek én örülök,mint majom a farkának, viszont a rendszer annyira leterhelõdik, hogy sokszor az egér is szaggat.Gépeléskor is kb. 10 másodpercig nem látom, hogy mit írok, aztán mintha 2-3 másodpercre kapna egy ciklust az az ablak, amiben gépelek. Ekkor gyorsan kiíródik amit addig begépeltem, aztán megint, odarohad pár másodpercre...
Szóval másolás közben, mintha nem lenne képes megfelelõen elosztani a taskoknak az erõforrást.
Quad 2.83 GHz, Asus P5Q3 alaplap, 1333 GHz Kingstone memória, XP 64 biten.
Ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadom.Köszi, és szép napot mindenkinek!
Üdv!

BIOS boot áll le vagy a Windows?

nézzetek körül itt mielött a gépekkel kapcsolatos problémákról kérdeztek http://www.hackthat.net/df/ddos/32281/index.hack <#crazya>

www.hackthat.net/df/ddos/32281/index.hack

Barcelona009
Üdv.
Mi lehet a baj, ha a gép bootolás közben leáll, és csak áramtalanítás után lehet újraindítani?

Ha mindenáron XP-hez ragaszkodsz akkor esetleg 64 bites XP de viszont azt nem adták ki magyar nyelven :S

thebest00
és semmi féle trükköt nem lehet bevetni ez ellen?, mert eléggé szükségem lenne a 4 GB-ra , viszont az XP-t jobban szeretem mint a vistát vagy a 7-est...

BossOfGodfather tel.:54825

Az XP 4 GB-ot kezel, de ebben benne van mindenféle memória ami a gépben van, pl. a videókártya, szóval ha van neked 4GB memória és egy 512MB-s videókártya a gépedben, akkor 3.5GB-ot fog látni

Köszi a linket!

thebest00
Sziasztok! van egy olyan problémám, h a laptopomban 4 GB RAM van de vmiért az XP csak 3 GB-t ismer fel, tudna vki segiteni , hogy mi lehet a probléma?

BossOfGodfather tel.:54825

pxxl
hali!

van ilyen, bár rika.

Scythe Kaze Master 3.5"
Link

All hail the double x!

Hello mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e a floppy meghajtó helyére betenni egy digitális kijelzõt ami mutatja h mi hány fokon van a gépben?
És ha igen, hogy hová kell csatlakoztatni vagy hogy hogyan mûködik ez.
Ha valaki küldene lnket ahonnan lehet rendelni esetleg azt megköszönném.

H3LLBoY
Hali mindenki!
Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy néha a monitor kikapcsol majd vissza csak úgy magától? A monitor típusa LG FLATRON ez T710P. Soha nem csinált még ilyet és elég zavaró! Ha valakinek volt már hasonló problémája és talált rá megoldást az leírhatná nekem. Elõre is köszönöm!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

halli van egy asus k50c típusu laptopom felraktam a win7et hibátlan mindne letöltöm a gyári asus hangkártya drivert win7hez ami fent vana siteon és elkezd recsegni a hang vkinek vmi ötlete ,hogy mit tegyek vagy egy másik driver vki segítség😊

Sziasztok! Ma elkezdett elég furcsa dolgokat mûvelni a gépem. Játéknál lelassul/fagy, néha kékhalál, a színek megváltoznak, "összecsúszik a kép", teszek ide képet is, úgy érthetõbb. A kép a hearts of iron-ból van, de mással is kipróbáltam, ott is jelentkezik a dolog, ha nincs terhelés (csak böngészek vagy áll a gép és megy a seed) akkor eddig még nem fagyott. Sem a proci, sem a videókártya, sem a memória nincs tuningolva, a hõmérsékletek a bios szerint rendben vannak. Elsõ körben lefutattam egy avast-ot, nem talált semmit, frissitettem drivert, az sem segített.
Mi lehet a gond?

gurubefree
Valamelyik nap azt hiszem az ATI topikban fejtegettek ez a kerdest ... ha osszinte akarok lenni az arakrol fogalmam sincs de ahogy a geped nezem nem egy ehes fajta .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Az forint összegben hogyan nézne ki órára illetve napra lebontva ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Sziasztok! Van egy smc2804wbr wireless routerem. diginettel. Az a problémám, hogy nemrég hirtelen azt kezdte el csinálni a router, hogy nem hajlandó betárcsázni, nincs netem. A status mezõben azt írja ki, hogy dial on demand folyamatosan. Néha egy pár óra után feáll a rendszer, néha gyorsan, de az elmult két napban már egyáltalán nem. A router webes felületét elérem, ujraindítás és újrakonfig nem segít a dolgon. van valami ötletetek, hogy mi lehet a baja? Elméletileg a legújabb firmware van rajta. (Mondjuk az is 2005-ös...)
Elõre is köszi a segítséget.
gurubefree
Ahogy nezem nem sokat .....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Sziasztok anyám baszogat a villanyszámlákkal, de nem hiszem hogy én lennék a tettes...Vajon mennyi pénzt ehet a gépem mondjuk letöltés és napközben ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Ez akkor szokott elõfordulni, ha a BIOS-ban be vannak kapcsolva a proci energiagazdálkodási lehetõségei. Terheléstõl függõen változik az órajel, fesz, szorzó. Szerintem elöszõr nézd meg a BIOS-t.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Hi, az lenne a problema hogy mar egy ideje erosen belassult a gep , van amikor akadozik meg a zene is, a bongeszo is akadozik Messenger is, szinte minden es erosen gondolkodik a gep ha csinalok valamit. Processzor vagy mi lehet hibas?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

moon08
Üdv!
Kéne egy kis segítség. Ha be kapcsolom a gépet még a win indulásánál
el kezd villogni a kép, de ha mégse akkor ha meg próbálok elindítani egy bármilyen filmet akkor újra indul a gép. A rendszer súlyos hiba ..... felirattal indul újra. betûk elmosódva sárgás szinnel jelennek meg. XP újrarakva driverek is és semmi változás.
Köszönöm!
Hali! Nekem az lenne a problémám, hogy egy mérõprogram szerint a processzor szorzója hol hat, hol 9.5. Emellett a feszültség is ingadozik,plusz az órajel sem az eredeti 2,5 Ghz hanem a szorzónak megfelelõen hol 1200 hol 1900 Mhz. Már kb. egy fél éve meg van a rendszer, és eddig nem volt vele probléma.
A konfig: Gigabyte EP43DS3L alaplap, Intel DualCore E5200 proci, ASUS HD 4830 videókártya, 500 GB SATA vinyó, 2 GB Kingmax DDR2 RAM, 400 W-os FSP táp.
Elõre is kösz a segítséget.
Van egy HP C3100 sorozaatú photosmart nyomtatóm. Windwos 7hez kellene szoftver. de sehol nem találok. Vista driver nem jó hozzá. Ha egy linket tudna adni valaki azt megköszönném.
Vettem egy dvd irot Asus DRW-24B1LT (sata) es az a gond vele hogy ha adato irok(avi-t) akkor érvénytelen blokkcím üzenetet ir es leáll az irás , mi lehet a gond???????volt már olyan is hogy megirta rendesen a lemezt de ritkán, a többi formátummal nincs gond...
Sziasztok Olyan problémám van hogy ha bekapcsolom a gépen van hogy csak 3. újraindításnál (teljes áramtalanítás)jön meg a net .Ha valami miatt csak simán újraindítom (mondjuk egy telepítés)akkor be sem jelentkezik csak ha áramtalanítom.Modemet használok routert nem .Ha valaki tud segítsen légyszi.Elõrre is köszi.
Tibi7
Sziasztok! Haverom problémája az, h legutóbb "szakszerûen" kirántotta a konnektorból a tápkábelt, és most mikor be akarja kapcsolni a gépet, bejön az ilyenkor szokásos képernyõ, h: csökkentett mód, normál mód, satsat, de akármelyikre kattint, nem tölti be a windows-t. Mi a baja a gépnek? Lehetséges h telepítés lesz belõle?
duracellmumus
igen az alaplapi hangkártya még ha 7.1-es akkor is hangkártya, na jó legyen audio device😊

Használd a "válasz erre" Gombot!

Apunak mindig igaza van! Most is.

am ö lenne az
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep43-s3l_10.html !
nem hangkártya van hanem alaplapi, 7.1!akkoris?
duracellmumus
üdv!
az eszközkezelõben van kérdõjel? vagy olyan eszköz amit nem tudott azonosítani. mert ha nincs akkor be kell kapcsolni a biosban a hangkártyát😊

Apunak mindig igaza van! Most is.

jórég szóltak ide hozzá😄
nah az a problémám lenne h vettem egy alaplapot, használtan de még garis!
a probléma az h nem tudok elöcsikarni belöle hangot! friss xp van fent!
valami ötlet driver és kodekeken kívül? köszi!
Gerry
Egy ismerõsöm 140-es FSB-vel hajtja az 1700+os prociját, nekem 1800+ van, de nem húzom, csak kipróbáltam 1x hogy hogy megy 140-en, ment, de most visszavettem, mert nincs szükség a húzásra egyelõre A feszültséget (VCore) vedd föl 1.8-ra, vagy 1.825-re, ha gyakran fagy, és szerezz be egy erõs hûtõt, ha nem lenne elég a mostani... A lényeg, hogy a 70C-t ne érje el lehetõleg a proci...

Oldal 1 / 2Következő →