SEGÍTSÉG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy winfast TV2000 Kártyám és a távirányítójával szeretném vezérelni a gépemet. Valahogyan megoldható ez??? Ha valaki csinált már ilyet legyen szíves írja le hogyan kell.
Elõre is köszönöm
tegnap este még jó volt, ma már viszont nem akart indulni a gépem. asus m2v alaplap (nem új), 500gb sata2 vincseszter. kiírta bootoláskor, hogy nem talált olyan médiát, amelyikrõl betölthetne windows-t (nem szó szerint ezt írta, de ez a lényeg). volt talonban egy másik vinyó (pata), arra gyorsan feldobtam egy windowst, ez mûködik. a bios nem látja a sata vinyót. tegnap még látta. kipróbáltam egy másik gépen (gigabyte m61pme-s2 alaplappal), ott sem ment
ugye nem halt meg a vinyó? felpörög, ha bekapcsolom a gépet, tehát valami él odabent. senki sem rúgott bele a gépbe, semmit sem telepítettem hetek óta, a kikapcsolás tegnap este rendben ment, nem volt áramszünet se, szóval elémetileg semmi extra dolog nem történt. ehhez képest ma nem ment :-(
HELP! PLZ
Ennek én örülök,mint majom a farkának, viszont a rendszer annyira leterhelõdik, hogy sokszor az egér is szaggat.Gépeléskor is kb. 10 másodpercig nem látom, hogy mit írok, aztán mintha 2-3 másodpercre kapna egy ciklust az az ablak, amiben gépelek. Ekkor gyorsan kiíródik amit addig begépeltem, aztán megint, odarohad pár másodpercre...
Szóval másolás közben, mintha nem lenne képes megfelelõen elosztani a taskoknak az erõforrást.
Quad 2.83 GHz, Asus P5Q3 alaplap, 1333 GHz Kingstone memória, XP 64 biten.
Ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadom.Köszi, és szép napot mindenkinek!
Üdv!
www.hackthat.net/df/ddos/32281/index.hack
Mi lehet a baj, ha a gép bootolás közben leáll, és csak áramtalanítás után lehet újraindítani?
BossOfGodfather tel.:54825
BossOfGodfather tel.:54825
All hail the double x!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e a floppy meghajtó helyére betenni egy digitális kijelzõt ami mutatja h mi hány fokon van a gépben?
És ha igen, hogy hová kell csatlakoztatni vagy hogy hogyan mûködik ez.
Ha valaki küldene lnket ahonnan lehet rendelni esetleg azt megköszönném.
Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy néha a monitor kikapcsol majd vissza csak úgy magától? A monitor típusa LG FLATRON ez T710P. Soha nem csinált még ilyet és elég zavaró! Ha valakinek volt már hasonló problémája és talált rá megoldást az leírhatná nekem. Elõre is köszönöm!!!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Mi lehet a gond?

ゾルターン
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Elõre is köszi a segítséget.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Kéne egy kis segítség. Ha be kapcsolom a gépet még a win indulásánál
el kezd villogni a kép, de ha mégse akkor ha meg próbálok elindítani egy bármilyen filmet akkor újra indul a gép. A rendszer súlyos hiba ..... felirattal indul újra. betûk elmosódva sárgás szinnel jelennek meg. XP újrarakva driverek is és semmi változás.
Köszönöm!
A konfig: Gigabyte EP43DS3L alaplap, Intel DualCore E5200 proci, ASUS HD 4830 videókártya, 500 GB SATA vinyó, 2 GB Kingmax DDR2 RAM, 400 W-os FSP táp.
Elõre is kösz a segítséget.
Használd a "válasz erre" Gombot!
Apunak mindig igaza van! Most is.
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep43-s3l_10.html !
az eszközkezelõben van kérdõjel? vagy olyan eszköz amit nem tudott azonosítani. mert ha nincs akkor be kell kapcsolni a biosban a hangkártyát😊
Apunak mindig igaza van! Most is.
nah az a problémám lenne h vettem egy alaplapot, használtan de még garis!
a probléma az h nem tudok elöcsikarni belöle hangot! friss xp van fent!
valami ötlet driver és kodekeken kívül? köszi!