Mike Oldfield

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
atr of heaven
tubular bells II
tubbular bells III

akkor neked a legjobb még nincs meg
Evil
nem tudnad megmondani mi a pontos neve ennek a londoni koncertenk?
Nekem egyelore egy berlini(art of heaven)es egy edingboroi(tubular bells II) van.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

lee86
köszönöm a segítséget! (neked is sazsmadar!)

¡Hala Madrid!

Breki33
Hát tudod úgy volt, hogy a Londonit valaki ajánlotta és megnéztem.........
Addigis szerettem Mike Olfield-et, de ezt a koncertet látva tátott szájjal hallgattam néztem.

Mint a közönség aki zuhogo esõben a helyén ülve esetenként
állva tombolt.
Elvarázsolt és azóta koncerteket gyûjtök.

És elhatároztam, hogy keresek háttérinfókat a koncertekrõl (pl melyik az a énekesnõ aki a Man In The Mirror-t énekli úgy, hogy belebosódzik az ember háta)

És õk mindent vágtak.
Szval Mike Olfield ügyben szerintem õk azok akik szinte mindent tudnak, kezdve a feleségitõl befejezve legújabb interjújáig.

Azóta szedtem le Jan Michel Jarre
Pink Floyd
Dire Strait-s
Vangelis koncerteket is de a csúcs ez és a Berlini Jubilleumi koncert marad
lee86
ezeket a koncerteket is onnan tudakoltad meg?

¡Hala Madrid!

Breki33
szia én az index fórumátitt sztem tudnak segíteni.

Amit itt nem tudnak MIke-ról az nincs is :-)

Amúgy nekem magamnak is három koncertje van meg avi-ban DVDrip-ben és fantasztikusak
tudnám neked ajánlani valamelyik file megosztót. pl Kazaalite. www.kazaalite.tk

Nyugalom a hosszú élet ritka!

lee86
hellosztok! nagybátyámtól kaptam egy óriási megrendelést Mike oldfield albumokkal kapcsolatban, és tanácstalan vagyok... nem tudnátok adni olyan címeket, ahonnan letölthetném albumai nagy részét? (az origó topikját nem volt idõm áttanulmányozni..)

¡Hala Madrid!

Mp3Pintyo
mike oldfield - discovery
IRC
network: irc.bararcade.com
channel: #coffee-shack
size: 56.9

Az mp3 Legyen Veled!

Evil
koszi, ezt nem ismertem, bar a 2003 as TB nincs fent.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
up.

Nem tudtok M.O. Discovery albumot?Ha lehet akkor ne dc n mert nem hasznalom.Amugy johet mas albuma is, mert sajnos sok csak 112kbit be van meg.

Sephi
gyerekek semmi hir a Mike jatekarol? Alitolag ebben a hoba lehet letoltyeni www.musicvr.com

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ezek is ertelmesek😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kenny
KENNY!!!KENNY!!!KENNY!!!
CSOCSO
CSOCSO!!!CSOCSO!!CSOCSO!!!
szoval a barátnõd....oksa..az elementset ha megszerzem ezen a forumon fogom licitáltatni..aki a legtöbbet adja érte, azé lesz...

Best of tubular bells?? azt hiszem én is megvezsem majd..mikor lesz a várhatû megjelenés???
Sephi
hangya😊)) cecaa😊 a Platinum mar megvan mert elhozta a baratnom az Elemtsert meg intezkedjel 😊))

Most jelenik meg a Best Of Tubular Bells!!! Alig varom!

Szia Sephi!

Azt hiszem tudok segiteni az eredti Platinum cd ügyében😊)
Vagy már megvan??😊)
Itt nálunk egész jó árban vannak a cd-k, ha kell valami csak szólj..
Épp inzétzkedem az Elements miatt is..ha megvan, érdekelne??
Irj vissza!SE!
← ElőzőOldal 3 / 3