Mike Oldfield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyelore egy berlini(art of heaven)es egy edingboroi(tubular bells II) van.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Addigis szerettem Mike Olfield-et, de ezt a koncertet látva tátott szájjal hallgattam néztem.
Mint a közönség aki zuhogo esõben a helyén ülve esetenként
állva tombolt.
Elvarázsolt és azóta koncerteket gyûjtök.
És elhatároztam, hogy keresek háttérinfókat a koncertekrõl (pl melyik az a énekesnõ aki a Man In The Mirror-t énekli úgy, hogy belebosódzik az ember háta)
És õk mindent vágtak.
Szval Mike Olfield ügyben szerintem õk azok akik szinte mindent tudnak, kezdve a feleségitõl befejezve legújabb interjújáig.
Azóta szedtem le Jan Michel Jarre
Pink Floyd
Dire Strait-s
Vangelis koncerteket is de a csúcs ez és a Berlini Jubilleumi koncert marad
Amit itt nem tudnak MIke-ról az nincs is :-)
Amúgy nekem magamnak is három koncertje van meg avi-ban DVDrip-ben és fantasztikusak
Nyugalom a hosszú élet ritka!
¡Hala Madrid!
IRC
network: irc.bararcade.com
channel: #coffee-shack
size: 56.9
Az mp3 Legyen Veled!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nem tudtok M.O. Discovery albumot?Ha lehet akkor ne dc n mert nem hasznalom.Amugy johet mas albuma is, mert sajnos sok csak 112kbit be van meg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Best of tubular bells?? azt hiszem én is megvezsem majd..mikor lesz a várhatû megjelenés???
Most jelenik meg a Best Of Tubular Bells!!! Alig varom!
Azt hiszem tudok segiteni az eredti Platinum cd ügyében😊)
Vagy már megvan??😊)
Itt nálunk egész jó árban vannak a cd-k, ha kell valami csak szólj..
Épp inzétzkedem az Elements miatt is..ha megvan, érdekelne??
Irj vissza!SE!