Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a pontom most ha valakit érdekelne:5111,91 :)
anno 1987
1. a projektfájlok egyenként kb 800(!!!) megásak, kettõt tud egyszerre feldolgozni, tehát kapásból 1.5 giga mínusz
2. rettentõen lassú, több napi feldolgozás után sem ment 1% fölé pedig nekem nem egy xar gépem van, hozzá képest a 1 Seti projekt max. 2 óra
Ergó ha valami sikerélményt szeretnél magadnak akkor ajánlom a Seti projektet, látványos és gyors. Én személy szerint a Hungary csapatban vagyok.
A halál csupán a kezdet...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ja igen és milyen csapatok vannak? egy darabig az sg.hu csapatnal voltam beirva....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mi az a windows?
Üdv: Pripyat
Én még csak ma kezdtem a setit viszont elég sokat fogom tudni futtani mert a gépet inkább csak webezésre és letöltésre használom ugyhogy van szabad proci kapacításom. Azt lehet tudni,hogy miért van ennyire szüksége a lére a seti projectnek? Megvonták a támogatásukat az usa-ban? Egyébként én is csatlakoztam a Hungary-csapathoz! :)
Üdv: Pripyat
http://www.setiathome.ssl.berkeley.edu/
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
annyira nem vagyok rajongó
bár ki tudja, talán ha többen összeállnánk és szerkesztenénk, 1-2 ezrest mindeki beleadna...
Megy még a seti project, vagy csak az Einsteines.. ami a gravitációt keresi?
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
de talán majd valaki...
Talán többen kezdenének Seti-zésbe
Mi az a windows?
Csak azt tudnám most miért nem akarja elküldeni a kész csomagot. Lehet ez az encanced 5.15 csak 2007-ig volt csak jó? Errõl nincs valami infótok? Már tegnap észrevettem nem nagyon küldött el egy csomagot és a megszokott 95%-os feldolgozottság után most nem kapok újat. Jelenleg is az írja: Kommunikáció elhalasztva: 03:40:29...
anno 1987
Mi az a windows?
anno 1987
anno 1987
anno 1987
Van még valaki aki futtatja a Setit? Én lassan 3\4 éve csinálom 2344,66 pontnál vok.Olvastam,hogy volt egy sg csapat,az még most is megvan? Ha igen akkor hogyan tudnék oda belépni?
Imi
anno 1987
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Nem sok mindent tudsz alatta csinálni, max. böngészni, filmet nézni meg zenét hallgatni.
Akkor azt hiszem a részecskegyorsítót választom, ha van benne ráció, és meg lehet csinálni:)
2. pulzárok által kibocsátott gravitációs jelek keresése
3. CERN LHC részecskegyorsító fejlesztése
4. protein vonatkozású betegségek feltérképezése
5. emberi betegség gyógymódjainak fejlesztése
6. seti = rádiójelek keresése ami bizonyítéka lehet a földönkívüliek létezésének
7. protein hasonlóságok kiszámítása amit sok biológia tervezet használ
8. valamilyen bináris számrendszerek keresése
9. az emberi beteségek ismeretének bõvítése
Valaki lefordítaná nekem ezeket, hogy olyat tudjak választani, ami engem is érdekel?
# Climateprediction.net and BBC Climate Change Experiment: study climate change.
# Einstein@home: search for gravitational signals emitted by pulsars.
# LHC@home: improve the design of the CERN LHC particle accelerator
# Predictor@home: investigate protein-related diseases.
# Rosetta@home: help researchers develop cures for human diseases.
# SETI@home: Look for radio evidence of extraterrestrial life.
# SIMAP: calculate protein similarity data for use by many biological research projects.
# SZTAKI Desktop Grid: search for generalized binary number systems..
# World Community Grid: advance our knowledge of human disease (requires 5.2.1 or greater).
Most a Seti-t választom, de ha késõbb lehetõségem adódik rá, és más jobban érdekel, akor értelemszerûen váltok... Most csak azért írtam ide, mert innen szedtem a linket, amivel letöltöttem a BOINC-et.
Pls help!!! Thx!
mi van ha a "földönkivüliek" nem bocsátanak ki adást???
egyáltalán mi az hogy földönkivüli???
a hidrogén is van a világegyetemben mégse földökivüli.
söt bizonyos életformák is vannak a galxisokban mégsem földökivüliek.
vagy inkább az ember azt hivja "földönkivülinek" amivel el tud dicsekedni a társadalomban hogy õ találkozott egy földönkivülivel??
egyáltalán szeretnénk e földönkivüliekel élni vagy szeretnének e minket vagy egyáltalán ezzek a földökivüliek is tudnak "szeretni"???
de jobb ha arrol beszélünk amit minden meber szeretne hallani!!
fuu de büdösek meg ezzeknek nincs is fülük meg hogy ezzek mindenevök......
az az igazsság hogy magunkkal vagyunk elfoglalva és mindent magunkhoz méretezünk
és magunkhoz hasonlitunk és magunkhoz..............
de a világegyetem nem ilyen!!!!egészen más!!!!
"él" "lélegzzik" "pulzzál" és "folymatokat" produkál
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci