WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a módszert kövesd te is, aztán majd belejössz.
amúgy meg vedd le a nehézségi szintet meg állíts handipacet az elején úgy könyebb lesz
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Valami tip??😊
gzolee kukac freemail. hu
GanXstaZolee#2709
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
láttam, hogy van akiknek problémájuk akad a "hamachis játékkal"
Valahol olvastam, hogy a Hamachi legújabb verziójával nem lehet látni a szervert. Használjatok régebbi verziót, az 1.0.1.5 -el biztosan menni fog.link
Remélem ti tudtok nekem segíteni. World eEditorba szeretnék pályát csinálni de az a problémám hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudom hogy tudom beállítani hogy X játékos játszhasson egyszerre. Lerakok 4 Start Locationst de amikor tesztelném a mapot betölt és victory mert csak 1 játékost tett a mapba. Szeretnék egy olyan 4 játékosnak használható mapot csinálni, hol tudom beállítani hogy felismerje hogy több játékosnak való a pálya?
\"Amiből lekvár főzhető abból pálinka is\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
SEGITSETEK!!!
lenne egy kérdésem,a warcraft 3-ban mit jelent a w3x kiterjesztés a mapoknál???Hogy lehet ezeket a mapokat betölteni játék közben? Próbálkoztam átírni w3m-re akkor látszik a map a játékban,de nem tudom betölteni,vki pls segítsen!
Elõre is Kösz a helpet!
már nekem is megy<#vigyor2>#vigyor2>
Itt van 1 letötlthetõ prgram azt felrakod aztán a honlapról leszeded a reg filet és már jó is lesz minden.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Írj a Blizzard Supportnak, hogy ilyen problémád van.
Felakarok lépni a b.netre (a játék eredeti!) de letöltött magának egy patchet (1.22), fel is telepítette. Ez mind szép és jó, de amikor el akarom indítani a gamet, ezt írja ki:
"Frozen Throne was unable to find War3.exe.
Please make sure your game is correctly installed, and that your Frozen your disc is in your CD-ROM drive, and try again."
Ha beteszem a cd-t, akkor is ezt írja ki. Már többször újratelepítettem.
Másnál nem volt efféle probléma? Mi lehet a gond?
<#szomoru1>#szomoru1>
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Nekem egy kép fájlból mountolt játékom van kiegestõl és beirtam a google-ba a W3maps-t, rögtön adott egy frankó oldalt több ezer mappal, haza is vittem jópárat, de kb 2 amivel tudok játszani, a többinél vagy "fatal error", vagy semmi sem történik.
Mi lehet a probléma??? Légyszi segítsetek! Köszi: ezrael
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Meg arra figyeljetek, hogy public, vagy privat szervert csináltok-e?
A privátot nem látod, parancs szóval kell belelépni.
srácok nem tudjátok miért nem tudok Batteneten szervert csinálni?? haver is próbált és nem ment neki nem látjuk úgymond a másik szerverét (Tûzfalat ki kapcsoltuk) csak õ ruteres nekem meg rendes Modemes netem van mi lehet a probléma??<#help>#help><#rinya>#rinya>
meg lehet valahogy "csinálni", hogy LAN játékban ne legyen vége a játéknak, ha leverik a Host-ot?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!