BIOS-t frissítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha egy uj xp rakok fel azzal frisul a bios???
Sziasztok!
Gigabyte x38-DQ6-os alaplapom van,jelenleg az f5h kódjelû bios van fent.Érdemes frissíteni egy újabbra,ha igen akkor melyikre?
Gigabyte x38-DQ6-os alaplapom van,jelenleg az f5h kódjelû bios van fent.Érdemes frissíteni egy újabbra,ha igen akkor melyikre?
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
MS 9147c alaplap bios.
Sziasztok nekem Matsonic MS 9147c Bios-ra lenne szükségem.
Valaki segítsen honnan tudnám letölteni.
Köszi.
Valaki segítsen honnan tudnám letölteni.
Köszi.
Majdnem 8 évvel az utolsó hozzászólás után jelentkezem!
Sziasztok!
Nekem bios frissítõ programra lenne szükségem!
Alaplap: MS6117 Intel csipszet/ chipset
Sem az MSI sem az Intel oldalán nem találtam.
Tud valaki ilyen programot?
+igény: Dos alatt futtathatót!!!!!
Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Nekem bios frissítõ programra lenne szükségem!
Alaplap: MS6117 Intel csipszet/ chipset
Sem az MSI sem az Intel oldalán nem találtam.
Tud valaki ilyen programot?
+igény: Dos alatt futtathatót!!!!!
Elõre is köszönöm!
Ezek a programok frissítés elõtt felajánlják, hogy a régi Biost kimentik, mielõtt felülírják, vagyis külön programot emiatt nem kell keresni.
Üdv,
rage
Üdv,
rage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nézz szét az alaplap gyártójának honlapján.
Ott minden komolyabb gyártó nem csak lépésrõl lépésre leírja, hogyan kell a BIOS-t biztonságosan frissíteni, de mindig letölthetõvé teszi BIOS frissítésére szolgáló kis utility programját is.
Award Bios esetén pl ott van az awdflash.exe
ami szinte mindent megcsinál magától,
mindössze a legújabb Bios-frissítést (bin file)
és ezt kell egy floppyra tenni, akár boot-floppyra is, exe-t elindítod, s mindent levezet a program, egész a restartig
Amire figyelni kell, mindig csak a megfelelõ verziójú Bios-frissítést használjunk, különben
tönkre vághatjuk az alaplapot
Vagy legalább is nehézkes, vagy drága lesz újra életet lehelni bele.
Ott minden komolyabb gyártó nem csak lépésrõl lépésre leírja, hogyan kell a BIOS-t biztonságosan frissíteni, de mindig letölthetõvé teszi BIOS frissítésére szolgáló kis utility programját is.
Award Bios esetén pl ott van az awdflash.exe
ami szinte mindent megcsinál magától,
mindössze a legújabb Bios-frissítést (bin file)
és ezt kell egy floppyra tenni, akár boot-floppyra is, exe-t elindítod, s mindent levezet a program, egész a restartig
Amire figyelni kell, mindig csak a megfelelõ verziójú Bios-frissítést használjunk, különben
tönkre vághatjuk az alaplapot
Vagy legalább is nehézkes, vagy drága lesz újra életet lehelni bele.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10