Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GhostRider1
Nem az a barátod aki melletted ül,mikor beszakadsz a hummer-eddel, hanem az aki utánad megy a jégre a másikkal!

★

Narxis
lol 😄 haladnak õk is a fejlõdéssel 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
bevásárlóközpontban fél füllel volt hallható 3 "szerecsentõl":

- Hee a rák ögye ki a szemit, nem jönne el...
- Oszt tegnap még fészezett..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
''Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy két gyökér, de annak
jól odabaszol ásóval, oszt haladsz tovább!''

pajti
Igazad van😊
Nem is figyeltem, csak bemásoltam.

RelakS
úgy érted, feltalálta

nem mindegy

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

pajti
Kiss Ádám
Tudtátok hogy amikor Bell felfedezte a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól?! 😊

Narxis
haha, szegény csajok 😄DD

Iszogattunk buli elõtt két lakótársam meg lakótársam bnõje meg lakótársa;
fiúkkal megbeszéltük amíg a lányok készülõdtek hogy elég volt a sok csajos buli jövõhéten csak kanbuli, így adtam elõ a lányoknak:

- Na hétfõn program van...
- IGEN??? MI 😄
- megyünk bulizni..
ti meg NEM!!! 😄
- *.*
monkeymajom
ismerõsöm kislánya eltört egy vázát..az apja pont abban a pillanatban lépett be a szobába erre a kislány:
- Ha nem láttad akkor nem én voltam!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

dunga
10 perce egy vidéki étteremben:
-'...és van hozzá tzatziki szósz is.'
-'Csípõs is van?'
-'Csípõs? Nem tudsz fogni hozzá egy bolhát?'

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

ressy14
Lehet, hogy beszállt az internetbe, mint Vágási Feri...😄

Dum spiro, spero.

matyi0323
Ma csaj (szõke) csoporttársamtól kérdeztem egy szó jelentését, mert nem hallottam még, erre azt mondja:
- "nem tudom, nem hallottam még én se, majd beírom a netbe.."

netbe?? wtf?! 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

morcosqtya
Beszélgetés munkatárssal:

Mt: - És az idõlabirintusra emlékszel?
Én: - Hmm, rémlik valami, két kisgyerek volt benne akik kézenfogva topogtak a földön valami kis kõlabirintusban nem?
Mt: - Nem, nem kettõ, három! Egy fiú egy lány meg egy néger.

Narxis
hhehe 😄D

dunga
XX üzenete:
*http://noob.hu/2011/10/01/tumblr_lqsyzazVmg1qkoqa3o1_400.jpg
*neked való kép
*olvasd el, h mit ír
YY üzenete:
*figyi
*keress akkor mást ha neked ilyen nõk tetszenek
*nemérdekel mi van odaírva
*a kép elárul mindent
*köszié..
XX üzenete:
*olvasd már el, kérlek
YY üzenete:
*nemérdekel

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Haver:
-'Az a baj, hogy mostanság már az álmaimban is alább adtam az 'álomnõben'. Egyre csúnyábbakat álmodok, és azok sem jönnek össze.'

morcosqtya
Ma reggel munkahelyi beszélgetés.
X kakaós csigát majszol a gép elött, Y most érkezik.
Y: na, ugyanolyan tápunk lesz!
X: <csámcsogva> mmfpm... cx600-as Corsair? Mennyi volt?

😊

Narxis
wtf 😄

morcosqtya
Építési engedélyt kérjen Jurassic Parkra.
Bár a városrendezési tervbe gyaníthatóan nem nagyon fog beleférni.. 😊

dunga
*halkan

dunga
Ceglédi önkormányzatnál vagyok most gyakorlaton. Reggel csörög a telefon, kolleganõ felveszi, mosolyog, halnak röhög, stb. Letette, és mondta, hogy egy nõ hívta, hogy az egyik fõút mellett lakik, és a mellette lévõ telket õ adja ki, ahol sírkövek vannak kiállítva. Ma reggelre látta, hogy a telek tele lett rakva dínókkal (<#idiota>), és meg akarja kérdezni, hogy most mi a teendõ, mert fél, hogy felmondják a szerzõdését.
Komolyság .]

Narxis
😄DDD

morcosqtya
mai:

- Ma megcsípett egy szúnyog.
- Hol?
- A Tesco-ban.

Narxis
Kockááááák! 😄

mangalány
Ismét csodásat sikerült alkotnunk a barátommal...õ lent a nappaliban én meg fent a szobában...feltétlenül chatelnünk kellett, mert megmozdulni túl 1szerû lett volna...kiragadnám a párbeszéd legcsodálatosabb részét...õt B engem pedig Á betû fog jelölni...

Á:"fel hozod a fantát?"
B:"haverokat meg bulit is vigyek?😄"
Á:"miért õk is ott vannak a hûtõben???😄"

Azért úgy gondolom, hogy 1részt a kockaság netovábbja, hogy 10métert nem volt képes megtenni 1ikünk sem, na de ez a párbeszéd...pff...nem is értem, hogy...ááá...mind1...😄

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

polluxware
hiszek neked😉

A mostani generáció, ha minden OK sokkal életképesebb, mint az elõzök.
Ha valaki nem Nobel díjas még nem biztos, hogy életképtelen is.

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

polluxware
azért úgy elképzelem most magamban, ahogy a mostani generáció amikor majdan szülõvé válik.. és azon fog sopánkodni otthon hogy az újszülött lurkók képesek lesznek e egyáltalán "motoros" fuckciókra vagy csak önálló lélegzetvételre

perpill ahogy haladunk.. ez nem is oly elképzelhetetlen

egyébként valóban vicces volt😉 gratula<#eljen>

matyi0323
Nem élõbeszéd volt, hanem fb. cseten beszéltünk.. de én lehaltam 😄D

geci nagyon haragszik a csaj

Jelentem · 19:27
épp msot akartam irni
😄😄
gecc

nagyon kész
leszarom

csávó ott nyalizik neki fb-n
nézzed csak

Jelentem · 19:28
megcsapom kérjük el mikootol a vfts ladát

Jelentem · 19:28
😄DDDDDD
minek ahhoz lada? XD

Jelentem · 19:29
hogy raj kocsibol száljak ki

Jelentem · 19:30
😄DDD

ma elütöttek bicajjal

?😄
mármint 1 bicajos?
vagy te voltál bicajjal?😄

Jelentem · 19:31
1 bicajos

Jelentem · 19:32
looooooool
😄DDDDDDDDD

én motorral voltam

xD
akkor tényeg lolxD

Jelentem · 19:33
holnap elmesélem hogy volt mert nagyon vicces

Jelentem · 19:34
lol😄
hát geci
szétröhgöm magam igyis 😄😄

jo vagy mán😄

lett valami baja?

neki semmi.. el sem esett, én elpukkantam

Jelentem · 19:35
loool xddddddddd

Jelentem · 19:35
he azt hittem kiütöm a bicajost

Jelentem · 19:36
lol😄
inkább ne írj többet.. lehalok 😄DD

Jelentem · 19:36
jovan nah:d

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Narxis
:ASD

matyi0323
Tegnap dumálok haverral, elkezdi:
Ma rájöttem hogy egy igazi szerelmi háromszögben vagyok.... A 2 barátnõm is kavar egymással..

lol😄

Narxis
😄DDD

morcosqtya
- Lacié igazi gémer gép, durva videokártyával és 4 magos Intel procival. Amikor bekapcsolja, oda kell szólni Paksra, hogy fiúk rakjatok már rá még egy lapáttal!

morcosqtya
- Mi leszel ha nagy leszel?
- Logikus.

Protosz
Sajnos ez nem csak Magyaroroszágon van így... A kisebbség a városokban csoportokban kóricálnak és mocskolják a környezet. Az normálisnak hat. Az hogy egy egész család úgy van az utcán hogy neked egy magad 20 kiló pakkal kell laviroznod mint a balerina. Hogy a másikhoz hozzá érj...
Komáromban annyi van emberek mint a csótányok. A vicc az egészben az, h mikor elsõs egyetemistaként tanultam ott akkor majdnem karantén alá helyezték a fél várost mert a vérhas úgy terjedt egyes népek között mint a pletyka.
Hogy mindenre adót dobnak ki és növelik a nyugdíjkorhatárt az megint más. Ha a kurva politikusok fizetésének 10%a vissza kerülne az államhoz már is másmilyen lenne a helyzet... A friss diplomások meg basszák a rezet suli után mert nincs munka hely. 21. század én igy szeretlek....

Jaj igen a topic meg aranyköpésekrõl szól! 😄

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

Magiszter
"Gyanítom, hogy most is sokan mennének, ha esélyük lenne rá"
Hát ez az. Meg sokan (ismeretségi körömben) úgy vannak vele hogy mennének, de nem szívesen hagynának hátra mindent. Családot, barátokat, meg egy úgy-ahogy egzisztenciát. Illetve ott kint is hova, milyen munkalehetõség van?Illetve senki sem perfekt angol (bár azért tudunk beszélgetni ha kell), ami meg elvárás kint. De persze azt idehaza nem igazán lehet "élesben" használni. És akkor még nem is beszéltem arról hogy külföldön akkor kapsz jó állást ha ott laksz. De nem tudsz kiköltözni amíg nincs egy olyan állásod. Ördögi kör. Csak úgy vágnék én is egy ilyenbe, ha lenne egy anyagi magom, amivel kimennék fél évre valahova albérletbe és közben munkát keresek a környéken. Persze ha tudom hogy lesz egy ilyen anyagi magra lehetõségem már elõtte elkezdem a keresést.
Szóval ez nem olyan mint régen volt(tán igaz sem volt): Batyut kötsz a hátadra és irány az országút. Ha ilyen lenne, akkor már 6 éve nem itt élnék.

morcosqtya
A második bekezdéshez:
Itt jön az képbe, hogy ha el akarsz menni, akkor "nem vagy hazafi, nem vagy igaz Magyar!"
Eléggé nehéz megítélni azt, hogy hol végzõdik a hazaszeretet és hol kezdõdik az egyén létfenntartásra és életszínvonalra vonatkozó (jogos) igénye.
Azt nem nehéz belátni, hogy ez a két dolog egyénenként változó, mindenki máshogy oldja meg (van nálunk a családban Svájcban és Horvátországban élõ rokon is, kiment, mert itt nem bírta tovább, ott jól él, de követi a hazai politikai/társadalmi változásokat, Magyarnak vallja magát, és van benne hazaszeretet, az más dolog, hogy nem lenne itt boldog.. ezért nem is jön haza)

Gyanítom, hogy most is sokan mennének, ha esélyük lenne rá...

Magiszter
OFF

Hát igen. Felháborító ami ebben az országban zajlik, de mivel a NÉP nem tesz ellene semmit (lásd: SEMMIT), ezért a hatalom, meg a befolyásos közeg úgy veszi, hogy ez még belefér. Igazából azt vettem észre hogy tesztelnek minket. Mindig egy kicsit többet és többet tesznek a nyakunkba, kíváncsiak hogy mikor mondjuk: ELÉG! ,de mivel nem mondjuk ezért tovább próbálkoznak. Egyszer kellene testületileg felkiáltani a rendszer romlottsága ellen, egyszer kellene azt mondani EDDIG ÉS NE TOVÁBB!, más lenne a helyzet. De nem a magyar hallgat és tûr a végtelenségig. Majd ha már a fizetésünk 90%-át az állam vágja zsebre meg a C és ZS betûs élõsködõk, majd ha a C betûsök bármit megtehetnek és meg is tesznek a dolgozó polgárok ellen, sõt a hatóságok ellen is, akkor talán végre belátják az emberek, hogy itt tenni kell valamit.

Most lehet mondani hogy menjek az országból ha nem tetszik. Szíves örömest! Ha fizetik az utazást, meg a szállást amíg munkát találok kint, akkor már holnap bõröndbe pakolok és szevasz! Mert sajnos az állambácsi miatt havi nettó 200 kevés két embernek. Fõleg hogy egyre drágább minden, de a fizetés meg nem emelkedik.

ON

morcosqtya
OFF

Jól látod.
Csak virágnyelven lehet beszélni, mert amint kimondod a c betûs szót, ízekre szed a média, a politika, vagy a közhatalom.
Munkahelyi e-mail-ben sem túl jó ötlet c-zni, és zs-zni... ha még akarsz ott dolgozni.

Kimondani a szót, és vélt vagy valós összefüggésbe hozni a bûnözéssel, lopással, az már sértés, fajgyûlölet, végsõ soron társadalmi tabu.

Így - azon túl, hogy az utcán meg vagy félemlítve, ha szembejönnek is Te (én, stb) vagy kénytelen átmenni a túloldalra gyorsan, hogy kerüld a balhét - még a közéletben retorikailag is meg vagy félemlítve, állandóan ott lebeg a fejed felett Damoklész kardjaként a "fajgyûlölet" társadalmi bélyege.

Üdvözöllek 2011-ben, Magyarországon.

ON

Magiszter
„mintavételi emberréteg” összetétele nagyjából sejthetõ."

Taj parasztok, meg cigányok?*

Errõl eszembe jutott egy régi kocsmai beszélgetés. Már nem voltunk szomjasak gondolhatjátok. Valahogy felmerült a téma hogy a fent nevezett népcsoport tagjai milyen szaporák, erre a következõ beszélgetés zajlott le:
- Inkább agyagedényt csinálnának mint gyereket. Nagyobb haszna lenne.
- Az kéne még csak. Teli lennénk köcsöggel. *Két perc csönd, kortyolgatás*
- Akkor lehet hogy azt is csinálnak? - érkezett a kérdés

Így nem jön át annyira, de ott az orrunkon jött ki a sör a röhögéstõl. 😄

*Õk maguk nevezik önmagukat cigányoknak, így nem sértõ kifejezés. Megfordítva: magyarnak nevezem magam, de te nem nevezhetsz annak mert az rasszizmus meg satöbbi. Nagyjából ugyanez a helyzet. Aki mást állít az bevette a média által eltorzított, cenzúrázott vagy felfújt marhaságokat.

morcosqtya
A TV2 Napló c. mûsorában (a napokban ment adásban), Barczai Gabi riportot készített a dohányzó állapotos kismamákkal „Ki szív valójában” címmel.

Gondolom a „mintavételi emberréteg” összetétele nagyjából sejthetõ… a témából adódóan (nem sok normális jóérzésû kismama szívja a napi 2 doboz Pall-Mall-t terhessége alatt).

Egy megkérdezett orvos elmondta: a terhesen dohányzó kismamák nagy része az iskolázatlan rétegekbõl kerül ki, ezt igazolta, hogy a megkérdezett riportalanyok nagy része tagadta, hogy veszélyes lehet a magzatra nézve a füst, de ez várható volt, nem is ez a lényeg hanem a válaszreakciók/ellenérvek gyöngyszeme (a hanglejtést és kiejtést ki-ki képzelje hozzá a tartalomhoz. Nem lesz nehéz..):

„- Mé? Há’ a füst az, az nem a babát izéli!”

De. A babát izéli.

Protosz
Üdv üdv!! 😄
Hát hidd el qtya 😄 még az is tud vicces lenni 😄
manapság az E betûknek tudok úgy örülni 😄😄

papi08
Hát nálunk egyik ismerõs igen csak jó tanuló, és mondta hogy "Idén lehet lesz egy négyese"...én is ezt hajtogattam, de egész más hangsúllyal..😄

13 éve itt. Szép idő.

morcosqtya
😊
Akkor ez nem nálatok vicces:

- Lesz idén kettesed?
- Remélem..

qetuol
üdv földi 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Protosz
Elkezdtem olvasni mit irsz és hirtelen arra gondoltam mondom mekkora faszság ez mert én kémiából mindig 4/5ötöd kaptam de sosem volt jó az átlagom mindig bukásra áltam. 😄 aztán kapcsolok h itt Szlovákiában máshogy van az osztályozási rendszer 😄😄

morcosqtya
ctrl+F5, még írtam hozzá.

sjani1995
most jobb

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

morcosqtya
Nem sántít, csak nem fektettem le az értelmezési tartományokat. 😊
Ha 1,0000-ra állsz akkor valóban javítja az átlagot egy 1/2.
Sõt, ha bármire állsz ami rosszabb mint 1,5, akkor szintén javít, attól függõ mértékben, hogy hány érték (jelen esetben jegy) adja ki az átlagodat.

De ha jobban, 1,7-re 3,5-re 4,32-re stb stb állsz akkor az 1/2-eddel KÉT rossz jegyet is kapsz egyszerre, így mivel 1 helyett 2-vel nõ a halmazelemek száma, általa a következõ 1 db jó (javító) jegy kevesebb részaránnyal vállal majd szerepet az átlag kialakításában, azaz kisebb mértékben javíthatja majd az átlagértéket, .
Vagyis egy új 5-össel kevesebbet javíthatsz majd, ha kapsz egy 1/2-et mintha egy sima egyest kaptál volna.

Gondolom egyetértesz, csupán a 1,5-ös átlag (meglehetõsen kardinális) pontot nem fektettük le az elején.
Mivel nem nagyon álltam soha semmibõl 1,000-ra, így nem terjesztettem ki a lentiek értelmezési tartományát 1-1,5 érték közé.

Meg mivel ez egy viccelõdõs topic, megintcsak, nem akartam matekozni de sajnos megint belevittél... 😊