Midtown Madness 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én pl igen:D

patch-et is próbáltam de semmi változás...hardver gyorsítás kéne hozzá ami be van állítva max-ra de a játékba cska a szoftverest engedi...azaz gondolom ez a gond...szal nem tom micsináljak...
Sziasztok valaki még mm2-zik?:D
MM2
patch?

igen, az volt az elsõ ami eszembe jutott, meg is csináltam...nem lett jó... :D
MM2
próbáld újrarakni?

Csöcsváz mindenki

az lenne a problémám hogy egy ideje egyik pillanatról a másikra a grafikám elég f*s lett. 640x480-as a legnagyobb felbontás amit a játék enged. a letöltött kocsik egyszínûek kivéve a lámpát meg egyéb ilyeneket. pl:
mit tudnék csinálni mer ez így nagyon sz*r...
MM2
Körös Volános festés érdekelne, nincs valakinek?

MM2
hali
ez nekem is jól jönne!
valaki nem akar jönni hamachival buszozni?
íme egy kép Zoszt oldaláról:

Sziasztok!

Még új vagyok itt,de a Midtown Madness 2-vel már nagyon rég játszok<#vigyor3>
Barátommal szoktunk multizni,de már unjuk,hogy csak mi vagyunk a városba<#ejnye1>
Hallottam hogy van egy oylan mód,ami multiba is tesz be forgalmat.
Ha tudnátok neekm adni egy linket hozá,akkor azt megköszönném!<#worship><#circling>

emlékszem mennyit mentem az mm1-el, na meg a mm2 demójával

Garfield étterem

MM2
amit kicsomagolsz *ar file azt berakod az mm2 mappába

Attila889
hello.Autókat hogy kell berakni a játékba? :)

MM2
mm1-be is beléd jönnek, de az mm2-be jobban. mm3-ról nincs hír, szerintem nem jön ki majd pc-re

Szerintem a mm2 sz*r*bb az 1-nél. mert ha piroson állsz meg, akkor a háturol lévõ autó nagy sunggal jön és baleset.:D X)

NEM FOGLALKOZIK SENKI A MM1-el???? És az MM3 mi a hír???

Csá!

MM2
mm2 no cd crack 1.1

longhaul
Van valahol olyan patc, ami rögtön elindítja a játékot? Mert nálam ráklikkelek és ha valamibe vagyok (internet, e-mail stb...) Akkor elkezdi futtatni a játékot. lehet hogy most furán halható a dolog, de ez van.

OMSI FOREVER!!!

MM2
megnézem

szia írtam erre a mail címre: [email protected] és még nem kaptam választ, szeretném ha megnéznéd. köszi.
MM2
cheat

longhaul
Vlahol ott van patch amivel feloldható a kocsi

OMSI FOREVER!!!

MM2
szia
hogy nem tudod használni? a kocsiknál nem az van írva, hgy locked?

Szia,nem tudom a buszt használni a játékban.Amikor kocsikat kell választani,nem engedi meg,hogy játszak vele.Most mit csináljak?Lécci,valaki segítsen!!!És a kódot hol kell beírni?
MM2
Torrent!

Hali.sorry mostanában sok dolgom van....akkor azt mondd meg honnan lehet eltölteni a játékot,mert nekem tuti valami más verzió van meg eleve marha nehezen indul,és nincs hangja...

MM2
szívesen :D:D!
van msned? ha igen küld el privátba ;)

Prince of Máté
THX! :D:D

MM2
SZia!
ITT VAN A MENTÉS :)
Kódok:
Midtown Madness 2
Összes kocsi:
játék közben nyomd meg a Y-t és írd be: **Midtowncars*-
A verseny vége után már az összes kocsi választható.
Nincs sérülés:
A Race menüben nyomd meg a Y-t és írd be: damagefree
Idõmérõ leállítása:
Játék alatt nyomd meg az F2-t, majd miután a játék leállt, gyorsan kétszer a Q-t is.
Ezek után az idõmérõ leáll.

Nekem nem az összes kód mûködött =(, vagy én csináltam volna valamit rosszul<#confused>

MM2
Szia!
Letöltöttem az Ikarus 260-ast Sodor oldaláról, és van hangja! de 4mb-os videókártyával sz*rrá szagatta magát. <#idiota><#vigyor3><#wave>

Valaki azt mondta van hangja,nem tudom mi lehet de idegesít.
mi az az msn gaming zone?

MM2
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem.
Indítsunk-e egy olyan petíciót, amelyben az áll, hogy hozzák vissaz a msn gaming zone cd-rom részlegét

MM2
sziasztok!
Prince of Máté: valahol van mentésem! küld el privátba az msn címed!
Ultimatetipo: kipróbálom majd hétvégén a 260-asnak vane hangja!

Prince of Máté
Hi!

Én a nosztalgia kedvéért feltettem az MM1-et és 2-t.
Nem akarom még1szer végigvinni a játékot, tud valaki mentést hozzá?
Elõre is kössz.

Valaki,aki tényleg ismeri a játékot,Valaki aki tényleg játszik is vele,Valaki aki tényleg tud is valamit,az árulja már el,hogy a 260-as Ikarusznak van-e hangja,vagy lehet-e kezdeni vele valamit,mert akkor nem töröm magam.Elõre is kösz az infot!

ok,tegnap dolgoztam majd ma beszélünk

MM2
oké! én meg felvettelek! ;)

Elküldtem!

MM2
OKÉ!
Van msn címed? ha igen küld el privátba ;)

Hali rám számíthatsz az oldaladon! Nem gond,hogy nem tudtál segíteni,szerencsére megtaláltam amit akartam köszönet érte zoszt-nak!

MM2
Figyelem!
Az Midtown Madness 2 Weboldalam szerkesztéséhez tagokat, moderátorokat, és adminokat felveszek!
Írjatok privát üzenetben vagy ide a fórumba!
Köszi!

MM2
köszi! és bocsi hogy nem tudtam segíteni =(

MM2
sziasztok!
végre zoszt is visszatért a fórumra! :D:D:D
Ezek szerint hárman tartjuk fenn a fórumot! Ezért érdemes ide járni! :: :D

Kösz szépen,végre valaki aki tud is valamit.

elõzõ válasz arra

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Hali! Ezt ismerem itt találtam a Vajdai Laci féle festésre de mindkét oldal megszûnt.Ez ügyben nyomozok....
Amúgy mennyire értesz ezekhez a dolgokhoz? Ja és Sok Sikert a felvételhez!Én jövõre meg már kijárom:D

MM2
szia!
az mm2.uw.hu azért nem jön be, mert mostanávban elfoglalt wok, mert tanulni kell hogy felvegyenek a középiskolába. Itt van festés:
http://sodor.atw.hu/

Ja még valami,nekem a www.mm2.uw.hu nem jön be,vagyis hiába kattintok a belépésre.

Helló! Nekem már régóta megvan és sokat vezetek benne az Ikaruszok miatt.Komolyabban nekiakarok látni vagyis csinálni hozzá festést,illetve átalakítást.Most ezen gondolkozok.Viszont kérdésem lenne,hogy nincs-e valakinek magyar festése 280-ashoz? Vagy mit lehet tudni Vajdai Laciról? Egy oldalon láttam a festéseit,de már nem lehet letölteni az kellene nekem.

MM2
Aki a Midtown Madness 2 demóját keresi, annak itt van egy kis help:

Midtown Madness 2 Trial Version
Animated Violence Midtown Madness 2 Trial Version is now available for download. The trial version includes:

1. Two cars (Ford Mustang Fastback and Mini Cooper Classic)
2. One city (San Francisco)
3. Cruise, Blitz, and Checkpoint modes
4. Multiplayer enabled (Blitz mode only - Race is called "Wrong way")
5. Crash Course is enabled (San Francisco only, Frequent Flyer lesson is the one enabled)

DOWNLOAD NOW 31 MB <12.05.00>

MM2
Sziasztok!
Gondolom jól jönne egy hozzászólás ehhez a fórumhoz!
A régi szép idõk, amikor órákat töltöttetek el az MSN Gaming Zonén. Olyan jó volt! Kár hogy megszûnt! =( . Pedig most is szervezkednénk, hogy mikor lenne jó! Zoszt, Borosl itt képeket raktak be a fórumba. Olyan jók voltak. Most miért nem lehetne ez? Hát többet nem tudok hozzáfûzni. Ennyi.