Midtown Madness 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

filamester
a world racing be a8 az meg a6 os van
a mm2 be szerintem nincs.

Audi S8-as van?
Ja Gumicsirkének meg van cd-n
Hogy kell csinálni azt az alcoholt!!!!!!!?????????
filamester
igen a Citaro G van csak sajnos a játékhoz!
De várjuk a többi buszt!<#hamm>

Én csak a Citaro G-t raktam be az SA-ba, ennek alapján:
leírás
Ha jól emlékszem a Vice Cityhez is valami hasonló volt.
Találtam is egyet:

1. "File"-"Open"-"(C😊"-"Program Files"-"Rockstar Games"-"Gtaiii"-"models"-"gta3" Ez a játék eredeti telepítési helye. Ha valaki máshova telepítette, akkor ott keresse meg a "models" mappában a "gta3" fájlt. A fenti idézojelbe rakott szavakra kell kattintani a bal egérgombbal, sorban egymás után.
2. Ekkor megjelenik a "gta3.img" fájl tartalma, itt kell megkeresni az autók neveit. Jobb oldalon a csúszkát lefelé húzva az egérrel az elso egyharmadban vannak a kocsinevek, ABC sorrendben. ( nem a nagybetusek, hanem a csupa kisbetus autónevek ! )
3. Át kell nevezni a régi autókat, így azok alkalmilag nem fognak szerepelni a játékban. Például : "banshee.dff" névre bal egérgombbal kattintva, ki lesz jelölve (kék sávban lesz olvasható), majd ugyanerre kattintva a jobb egérgombbal megjelenik egy menü. Innen a "Rename" (átnevezés) sorra kattintva átírható a régi autónév, lehet például "banshee-old.dff". Majd alul az "OK" gombokra kell kattintani. Ekkor már látható, hogy át lett írva, ezáltal ki lett véve. (Késobb ez visszanevezheto az eredetire, de csak 1 ugyanolyan nevu lehet a progiban ! Ha be akarunk rakni egy ugyanolyan nevut, akkor elotte vagy át kell nevezni ("Rename"), ez a jobbik megoldás vagy törölni kell ("Delete").
Most sorban át kell nevezni a fent leírt módon, minden olyan autónevet, amelynek a helyére új autó lesz berakva.
4. Az új autók bevitele következik. Az "IMG Tool" programban most legfelül a "Commands" (Parancs), azon belül az "Add" (Berakni) szövegre kattintva.
5. Ezután a kocsik másik felét kell ugyanígy berakni. "File"-"Open"-"(C😊"-"Program Files"-"Rockstar Games"-"Gtaiii"-"models"-"txd" Ekkor megjelenik a "txd.img" fájl tartalma, itt kell megkeresni az autók neveit. Rögtön a legelején találhatók.
6. Most sorban át kell nevezni minden olyan autónevet, amelynek a helyére új autó lesz berakva. Az átnevezett autók így már nem lesznek a játékban.
7. Az új autók bevitele következik. A bevitt autók a legalsó sorokba kerülnek.
8. Végül zárd be a programot.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Nem tudtam, hogy készült konvertálás...
A linkeket megnéztem, de sajnos nem müxik 😞
Azt le tuná vki részletesen írni, hogy kell a vice cityhez autókat berakni, mert egyszer egy ismerõsöm csinálta meg, de elfelejtettem. Annyit tudok, hogy kell az ImgTool. Elõre is köszi!
Jobban mondva az Ik 55, 56, 620, 620ct is átlett konvertálva.

gta
Igaz a linkek mintha nem élnének, de azt írja elkezdte az SA-hoz is a modolást...

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

A Mafia sem csúnya, ahhoz vannak Ikarusok is, igaz régebbi kiadásúak.

Neutral munkái!

A 630-as a Vice City-hez át is lett konvertálva. SA-hoz még nem. 😞

filamester
már be is teljesült!
Van a San Andreas-hoz busz igaz még csak 1db:Mercedes Benz Citaro G talán!
Meg lehete buszozni a Mercedes Benz World Racing be is egy Volvo nem tudom miennel!
Nagyon szép grafikával!

Örülök, hogy van egy játék, amiben lehet buszozni. Azt viszont sajnálom, hogy kissé idejét múlt a játék (gondolok itt a ronda grafikára, az utcák monoton sivárságára stb...), ezért hamar unalmassá is válik. Azt nem értem miért nem csinálnak a hozzáértõk a Gta San Andreasba buszokat, mert az már csak fejlettebb. Szerintem sokkal izgibb lenne a Gta utcáin kavarni egy ikarussal 😊
Hátha majd egyszer ez is beteljesül.
Attól még ki tudná írni, a .cue az "image" fájl, de ha van elég helyed a merevlemezen, akkor használd az említett alcohol-t. Ott a "mount image"-nél válszd a .cue-t.

filamester
akkor ragd be alcohol 120% ba és nem kell kiírnod!

Egy cd nem akkora!!!!!!!!Hogy 773Mb Midtown Madness_.bin file!!!
Kicsomagoltam:de nincs író itt.
kicsomagol, kiír, telepít, felülír, futtat?

kicsomagol, kiír, telepít, futatt?

Szia Zoszt!
Letöltöttem a Midtown Madness 2-õt.
De hogy kell telepíteni?????<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#violent><#violent><#violent><#felkialtas><#heureka>
Sajnos nem lehet nyitni õket. A kocsiválasztásnál két 280-as van, az ND normál csukott ajtós, az AD-nek pedig automatikusan nyílik az ajtaja meghatározott idõközönként (vagyis menet közben is). 😞

Láttam egy Ikarus 280-as buszképet a játékból, melyben a busz ajtajai nyitva voltak. Hogy lehet õket kinyitni?
filamester
de ugylátom nagyon hasonlóak vagytok egymáshoz <#gun><#gun><#gun>

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHi<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2> Töltöm Midtown Madness 2-õt
Semmi baj
filamester
akkor bocs

Hé Filamester Én nem ismerem MM2-õt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én szegedi vagyok!!!!!!!!! HRRRRRRRRRRRRRRRRR<#boxer><#boxer><#boxer><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#dumcsi>
Sziasztok Töltöm a Midtown Madness 2-õt!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Itt Töltöm
Gumicsirke1
wanadoo

Gumicsirke1

Gumicsirke1
FILAMESTER
csak erre kattints rá!!!!!!
<#smile><#smile><#vigyor2><#love12><#integet2><#hamm><#nevetes1><#nevetes1><#love11><#vigyor2>

Gumicsirke1

MM2
csak wanadoo.atw.hu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>

filamester
nem www.wandoo.atw.hu hanem www.wanadoo.atw.hu!
Erröl ennyit!
Már Bogármacska néven is ugyködsz??!!

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
MM2
Mikor?<#nevetes1><#wave><#wink> Letöltés

filamester
és szerinted érdekel valakit?

Gumicsirke1
MM1 trialt letölthetitel errõlaz oldalról!!!<#nemtudom><#violent><#violent>

Gumicsirke1

Gumicsirke1
MM2 most azért nem tudtam elmenni hozzátok mert esett az esõ és roszz idõ volt!!!
Majd elmegyek
Gumicsirke1<#integet2><#integet2>

Gumicsirke1

Gumicsirke1
Hello
Gumikacsás festéseket valaki ide tudja adni ?
100000 szer köszzzzzzzz!!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Gumicsirke1

filamester
Balázs miért nem rakod fel a honlapodra a sf bus city 5.1 es béta verziót?

MM2
Sziasztok!
Létszi segítsetek az Ikarus 280 átfestésében.
MM2Carskin meg van
Adobe Photoshp 5.0 és 6.0
Segítsetek!!!

Bocsássatok meg a kellemetlenkedettségem miatt.
fd
filamester
A HQTM-Team ismét egy kitünõ jármüvet készitett:
Egy Peugeot 407:

és egy Subaru Impreza 2006:

MM2
Jó Mi?

MM2
Szia Zoszt!
Lennél szíves feltölteni a Midtown Madness 2-õt? Azért kellene, hogy veletek játszak!!!<#szomoru2><#sir><#rinya>

MM2
Mi a franc van a fórummal?????????
<#boxer><#violent><#gun>

Gumicsirke1
harrmonet

Gumicsirke1

Gumicsirke1

Gumicsirke1

gyere át a másik fórumra
http://misou.forum-gratuit.com
filamester
Honnan lehet letölteni?