X-Men filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenki fogyasztó...😄 elvégre mindent pénzért veszünk ha nem is közvetlenül de áttételesen igen...
nekem csak a trainspotting van meg eredetiben...😄😄😄 több asszem nem is lesz😄

violence can be used for good - JUSTICE

Bucser
A fogyasztó az aki mindent megvesz akinek bármi eladható. PL soha nem venném meg dvd-n a pókembert😊 de a X-men trilógia nem hiányozhat a polcról eredetiben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magoo
Na jól megmondtad 😊
Legalább az ASVA tudja kit keressen 😄
Amúgy nem leszólni akartam a munkádat te kemény legény. Hanem azt mondom, hogy többre értékelem az original DVD-t, mint egy kalózmásolatot, legyen az bármennyire is jó minõség. Ennyi.

ha eredetiben akarod akkor gazdagísd csak hollywood-ot...ha nem akkor ne vedd magadra😊
íme a kapitalizmus mozgatórugója... a fogyasztó<#vigyor2>
ezzel nem fikázok senkit...mert nekem is dvd-n kell de max 1000ft-ot szánok egy dvd-re

Bucser
Öreg félreérted!! Respect hogy baszódtál a szinkronnal😄 de nekem is a DVD kell!! meg akarom venni!! a retail DVD-t😄 Szóval hogy MO-n is adják ki Október 9.-én😊 A szinkronra szarok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sorry mindenkitõl, ez nekem egy warn-t megért, mert 5 órát güriztem és csak egy ilyen balfaszjóska ír hozzászólást, az is fikáz, míg az oldalról már 40-50-en elkezdték szedni... dühítõ.
Amugy csak ugy kiváncsiságból, Sample-t megnézted, te kis fostalicska?
Hát ahogy érzed haver, csak nekem 5 órám volt benne h ezt rippes xutykot elkészítsem, és h az eddigi legjobb hundubos verzió meglegyen. Szval ha csak fikázni tudsz akkor dugd fel szépen a seggedbe a másik ujjad az is matasson valahol. Ha nem tetszik nem töltöd le és kussba maradsz.
Magoo
nem tud érdekelni ez a rip-es xutyok. A DVD kell!

http://cinemastore.zsaminet.hu

Itt fent van egy elég jó X-men 3 rip... Klasszisokkal veri a többi mozis rippet ráadásul szinkronos... Mielõtt valaki megkérdezi, nem az én oldalam...

Magoo
Jó lenne már vágni a magyar megjelenési dátumot...bár az elõzõ két rész esetében egyszerre volt a világmegjelenéssel (nem csak a mozi, a DVD is), így gondolom mi is megkapjuk október 9-én. 😊

Remélem!!!!! Tök jó lenne
az rohadtúl cool, akkor van a szülinapom

Magoo
Kapunk mi is X3-at Október 9-én? 😄

X3 DVD

seriesfanatic
Emberfeletti erõ és állóképesség jellemzi, amely a mágikus képességekkel bíró Cytorrak kristállyal való érintkezésnek köszönhetõ. Ez a kristály tovább fokozta a Bulldózer már korábban is figyelemre méltó testi erejét. Mutáns képessége révén láthatatlan erõteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni. Bulldózer, szinte halhatatlan.

Az adattárból

jaja egyetértek

Én inkább hiszek a képregénynek meg az addattáraknak mint egy játéknak.

Bucser
mostohatestvérek.

Kojiro
nem tudom, ismeritek-e a X-men Legends 2 Rise of the apocalipse c. játékot. Na a gémen belül van egy kvíz, amivel xpt lehet szerezni. Van ott egy kérdés, ami úgy szól: Ki nem mutáns az alábbiak közül? A válasz pedig Juggernaut.
A cytorak kristály, amit megtalált koreában vagy hol, olyan hatalmakkal rendelkezett, mint a Beyonder (túlontúli), ha jól emléxem valami köze is van hozzá... Namost azt tudta ez a kristáyl, hogy aki megérinti, annak teljesül a leghõbb vágya. Cain Marco-nak egyetlen vágya az volt mindig is, hogy õ legyen a világon a legerõsebb... Akár mutáns volt elötte, akár nem, ha egy külsõ erõtõl képességeket kap, akkor azt az erejét egy mutáns erõket semlegesitö lény/szer nem veheti el.

Hiba továbbá a filmben, hogy eredetileg Juggernaut Xavier testvére !!!
Ez a filmbõl nem derül ki, sõt még arra sem figyeltek a készítõk, hogy Juggernautot játszó színész bõre színe fehér legyen, és nem pedig portorico-i vagy hogy is fogalmazzak <#zavart2>

Kojiro ergo sum.

lol akkor az😊

Shiwo
"viszont bulldi nem is mutáns sztem de vinnie jones hozta a kötelezõt...😊"

ezt párszor már megvitattuk...mutáns, csak a kristály megsokszorozta az erejét..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

na túl vagyok rajta végre😊
háát😄 nekem nagyon beadja!😊
fõnix eléggé jó lett famke janssen jól játszotta...
magneto nagyon jó újfent
viszont bulldi nem is mutáns sztem de vinnie jones hozta a kötelezõt...😊
fülig ér a szám😊

Bucser
kb csak 10-szer lett már leírva a topicban...

itt volt is link róla! keressetek vissza
most töltöttem le a filmet és nagyon zsír bár ez a rész lemaradt természetesen😄

Nemtom én se láttam a fõcím után csak erre az infóra valahol rábukkantam,de bocs mindenki ez az infó már le volt írva spoilerben.

David01
Ez pontosan hol van??

Az X-men 3 végén van egy jelenet ami átértékali a filmet,ami nem az hogy Magneto sakkozik a parkban,hanem a végefõcímet követõen Dr. Moira McTaggert ellenõriz egy kómás beteget, aki Xavier hangján szól hozzá. A nõ megdöbbenve reagál rá: "Charles?".

a harmadikat még mindíg nem láttam...<#szomoru1>
viszont megtaláltam képregényben otthon<#hehe>
94/5 a titkos háború/12
Mr. Sinister a menõ<#nevetes1> nagyon cool!!

xy21
Én is úgy tudom hogy mutáns.A mesében is mutáns😄

Amúgy egyáltalán nics bajom a folytatásokkal.

Aztán elmúlik a kristályok hatása és az ereje elég szépen lecsökken.

Nem zavar de ha folytatják ezt a tempót amit a háromban elkezdtek akkor a végére nem marad egy szereplõ sem.

Bucser
Juggernaut mutáns csak az ereje felerõsödött a kristállyal való érintkezéskor. de mutáns õ is!!!

Kojiro
Nekem mind3 film fav!, de ez az az egyik jelenet, amit nagyon elszúrtak: Juggernaut ugyanis NEM mutáns! Tehát a srác nem veheti el az erejét. Semmi mutáns gén nincs benne, egy szál se <#ejnye1>

Sajna ilyen következetlenség sok van a harmadik részben, míg az elsõ kettõben egyet sem fedeztem fel! Egyszerüen az alkotók nem ismerik a karaktereket. Elkapkodták az egészet... (e mellett azt kell mondjam: bárcsak minden elkapkodott film ilyen qjó lenne 😄)

A hibák fõleg a karakterek képességeiben vannak. Egyszerüen nem használják ki a képességeiket. Véleményem szerint ezért lett kiiktatva Cyclops is a storyból, mert az alcatrazi csatánál 1 mp alatt leszedte volna Magnetót 300 méterröl. Szal ez siralmas, hogy így oldották meg. Ugyanez igaz Viharra is: bármelyik pillanatban ropogósra süthette volna Magnetót egy villámmal...

<#wilting>

Kojiro ergo sum.

Bucser
én nem értelek... Zavar?? NEm kötelez senki, hogy megnézd...

pfff ennek is lesz még legalább 2 része.

Magoo
Nekem például a leglélekbe markolóbb jelenet mind 3 részt egybevéve az amikor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A professzor meghal a 3. részben és Wolverine oda vergõdik az ajtóhoz és végignézi azt miközben egy hatalmasat órdít. 😊

Bucser
Sok fiatal számára csak az számít, hogy harc legyen.... Pedig a story mind az egyben mind a 2-ben isteni pláne a mondanivalója az egész ötletnek...

Sztem az 1 az ami a leggyengébb a 3 rész közzül. A 2 már az 1- sõ részhez képest nagydurranás, de a 3 három az igzi kedvenc, bár leget hogy azért mert moziban láttam és a mozi feeling sem elhanyagolható tény.

xy21
Megnézve a filmeket szívesen lennék valamelyik mutáns<#buck>

xy21
Szerintem kevés.😄

Magoo
Hát nem tom mit néztél de a 2 tele van akcióval...
a 3 pedig pláne Isteni 😄

Bucser
2-ben kevés az akció????

xy21
Most néztem meg a 2-õt.Hát nekem annyira nem jött be.Kevés volt benne az akció.Az 1 jobb volt.A 3-at még nem láttam de annak is eljön az ideje.

Már elmondtunk vagy ötvenszer:

A következõ film a "Wolverine" most készül, az azt követõt a "Magneto"-t jövõre kezdik forgatni.

Magoo
kötve hiszem....3 év minimum kell. mivel még a sztori sincs meg. jó helyeken az legalább 1 év amíg az elkészül (ha jót akarunk) aztán 2 év a forgatás plussz utómunka.

zoliii
változhat az idö pont.<#ejnye1>

Magoo
3 év.....ennyire nem veszi észre hogy mindíg 3 évet várnak a mozik között X-men esetében????

zoliii
A 4-dik rész csak 2 év múlva jönbe a mozikba.A harmadik meg csak összel jön be a kölcsönzökbe.

Magoo
ezt sztem direkt ilyen talánynak hagyták meg...néhány másik mutáns sorsával együtt. Aztán jön a 4 és bumm kapunk az arcunkba 😄