X-Men filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg még az etreje nélkül is lehetnek olyankapcsolatai hogy még...
Sir Quno Jedi
A végén pedig Wolverine azért tud közel kerülni Jean-hez, mert Jean AKARJA, hogy W. megtegye amit kell, csak közben magában viaskodik. Ha nem így lett volna, simán eldezintegrálja a jó öreg Rozsit, bármilyen jól is regeneráljon, adamantium ide-, vagy oda. Ez végülis egyfajta végsõ próbája volt a szerelmüknek, fõleg, hogy W.-nek meg kellett ölnie a lányt ahhoz, hogy megmentse azt a személyiségét, akibe fülig szerelmes volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja, egy vén faszi, akinekmindneki látta a képét a TV-ben szabadon mászkál lazán. Tudod, a CIA/FBI meg a homokozóban játszadozik a kislapátjukkal közben...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magoo
Sztem Magneto-t nem hagyták lézengeni, csak õ menekült el.

Sir Quno Jedi
A gyógymód egyértelmûen nem végleges, ezt csak az azt kifejlesztõ okostojások állították, mellesleg teszteletlenül. Éppen ez a lényeg, hogy akiket most jól beetettek a gyógymóddal, azoknak lesz egy kis meglepi... Képzelhetjük mit fog szólni Bobby, mikor Marie újra el kezd életerõt szívni, mondjuk egy mozgalmasabb éjszaka után az ágyban...

Éppen ebbõl kiindulva jó nagy baromság Magneto-t szabadon lézengeni hagyni, de a forgatókönyvírók szerint az sima "emberek" nem gondolkodnak. Arról nem beszélve, hogy Magneto gyilkos és felbújtó, tehát minima az életfogytig járna neki az amcsi törvények értelmében.

rágógumi
mikó lesz a 4. rész?

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Magiszter
Még mindig leragadnak apókalipsz feltámadásánál? Mert akkor már vagy 200-adjára fut körbe a sorozat <#nyes><#idiota>

apocalypse0
miaz, hogy megint?
Most is megy...
Csak nem folytatják

apocalypse

Tatyla
cartoon network-on most megint lesz x-men evolution...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shiwo
JetX asszem meg tán a Cartoon Network-on..idõpont passz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tatyla
Jean Grey Fönix sminkje kiváló volt pont ilyennek kellett lenni a képregény után...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MrSpock
Menéztem végre én is,mostértem nemrég haza a moziból.
Tetszett,de természetesen a stáblistánál már villany fel,gép állj,már csak énvoltam bennt,mondjuk lehettünk 10-en..a mozisnéni szerintem már csak ott figyelt hogy nemmozdulok.
Szóval én nemláttam az ominózus prof jelenetet.
Értékelésem: 9/10
Alapból a legjobb képregényfilm,mind karakterileg,és látványos is.
Röviden ennyi.Jean Grey meg....10!:-)

Go Jeff Go!!!!

melyik csatornán és mikor mennek x-men rajzfilmek ? nézni akarom <#wow1>

Magiszter
Szerintem ha te kameráztad volna az egész filmet akkor te is gyorsan tûztél volna a moziból amilyen gyorsan csak tudsz <#vigyor>

Shiwo
jah hát akko szar verziót szedté le belõle 😊 megkéne nézni a moziba..a kamerás csóka nem bírta ki bizti, hogy kivárja...

hiába pontozol nekem addig tart a film hogy magneto megmozdítja a bábáut egy pill-re egy fekete kép és vége
de vki belinkelte és megnéztem

Shiwo
a felirat után...

professzor hol van a végén? wtf?<#wow3>

Most néztem meg
10/10
kegyetlen jó, Halle Berry meg Istennõ :-]

Shiwo
lehet akkor abból van Magnetóé is <#eplus2>

A harmadik részben, mikor Xavier "lebeg" odakiabál neki Magneto : "Charles!!!!!!" Ez olyan vicces lenne ha szinkronban úgy forditanák, hogy "Karcsi!!!!!!" <#hehe>
Magiszter
Tényleg?<#guluszem1><#conf><#ijedt> Én nem figyeltem. De ha abbol van az vicces

Bulldozer sisakja (a filmben) vasbetonból van.

Shiwo
pedig nem kizárt.. pl. a régi adnd-ben is volt pszionika, és ott ha a pszionista fémsisakot viselt, nem tudta használni az erejét.. amúgy nem tom mibõl van a sisakja..valszeg nem is árulta L soha..de Lvileg Bulldit is védi a saját sityakja a telepatikus erõktõl (legalábbis regényben..)

jah, egy másik érdekesség..innen.. a Bulldiról..volt róla szó, hogy nem mutáns..
"Emberfeletti erõ és állóképesség jellemzi, amely a mágikus képességekkel bíró Cytorrak kristállyal való érintkezésnek köszönhetõ. Ez a kristály tovább fokozta a Bulldózer már korábban is figyelemre méltó testi erejét. Mutáns képessége révén láthatatlan erõteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni. Bulldózer, szinte halhatatlan. "

nem tom ti hogy vagytok vele, de én ezt úgy értelmezem, hogy eredetileg is mutkó, csak a kristálytól hihetetlenül erõs is lett..

Magiszter
Kérdésem volna a képregénytudosok népes táborához:

Magneto sisakja mibõl van, hogy megvédi a telepatikus támadásoktól? (ha valaki azt mondja hogy "fémbõl te marha" én azt nyilvánosan akasztom<#eplus2><#ejnye1>)

Magoo
jajaja én se akarok Hulk témát ide nyugi 😊

Magiszter
azért hogy bebizonyítsák: A Szarból is lehet pénzt csinálni csak jól kell tudni csomagolni :-)

És Most szólók: Ez egy X-Men filmekkel foglalkozó topik és nem a Hálk 98. részét kell kibeszélni hanem az X-men-el kapcsolatos dolgokat. Pl.: Mi az az X-men?<#idiota>

Magoo
minek a hulk-nak folytatás...az egy is szar volt 😄

zoliii
A hulk 2 csak jövõre jön be de nem a mozikba hanem a videókölcsönzökbe

Magiszter
Spoilert kéretik használni!!!

gabi1023:
Esküszöm nem értem amit írsz. Most szerinted ki nem ismert kit?
!!!!!!SPOILER ON!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy láttam a végén, hogy a pali fekszik, odamegy a csaj "jó reggelt", a pali megszolal hogy "Hello XY" (a prof hangján. XY=a csaj neve, aszsem Moira), a csaj erre elképedve hogy "Csársz?", aztán vége.
Szerintem eléggé egyértelmû hogy mi történt. És azért az az orvos csaj sem hülye hogy ne ismerjen fel egy hangot, fõleg ha a prof haverja (és ott volt a temetésén, úgyhogy az). Bár érdekes hogy a hangja ugyanaz a profnak, egy másik testben is.

!!!!!!SPOILER OFF!!!!!

Így kell spoilerre figyelmeztetni<#eplus2>

Mondta a nevét.

Gabi

Honnan tudta, hogy Õ az?
Mondjuk MEGISMERTE A HANGJÁT!

Meg kelett hogy maradjon a mutáns képessége, vagy honnan tudta volna a nõ nevét. Végül is az a Xevier tudata volt vagy nem. Vagy régen is Õ volt az a férfi, csak át ment a Xevierbe hogy megvédje magát, vagy valami ilyesmi.<#vigyor3>

Gabi

Magiszter
Jesszusom. Szpojler hegyek <#idiota>

És arra nem is gondoltok hogy a prof mutánssága alakította ki az õ tudatában azt hogy tudjon agyturkálni? És mivel a tudatát rakta át abba a paliba ezért ez a képessége megmaradt? Mert ezt sem lehet kizárni. Laikusok nyelvén: Ha a csapból eresztesz egy vödör vizet akkor az a vödör már teli lesz és ha ezt át akarod vinni a szobába akkor ott már nem kell teli tölteni, mert már teli van. (ez így még bonyolúltabb???<#vigyor>) De teccenek érteni a logikámat?
Azért érdekes hogy a mostani befejezésbõl hogyan találják ki a 4. részt.

Magoo
És mivan, ha a prof tudata genetikailag módosítja a csávó testét? Tehát lehet, hogy hasonló lesz az arcvonása, hangja stb...sõt talán még a mutáns gén is kialakul(t) nála. Nem lehetséges (az X-men világában)? Én így tudnám normálisan folytani a forgatókönyvet 😊

icewolf
Könnyen meg lehet hogy az agyhalott egy mutáns... Ezt már a nagy kacsaúsztatón túl simán kitalálják hozzá... 😛

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Szerintem a kérdés nagyon is jogoms, most megnyugodtam hogy ez nem csak bennem vetõdött fel! 😊 Hisz ha egy olyan ember testébe került a tudata akinek nincs mutáns génje akkor elvileg nincs mutánk képessége sem. Viszont a stáblista végén lévõ jelenetben nem telepítikus úton szólítottta meg az ápolónõt? Ezt ebból gondolom hogy különben az ápolónõ honnan jött volna rá egybõl hogy Charles tudata van a testben? Szóval szerintem baromi nagy logikátlanság ha a profnak megmaradnak a képességei... 😛
Lenne egy érdekes felvetésem:
A prof ugye átültette az elméjét a "tudat nélküli" paliba. De akkor elvesztetteúgymond az "X-gént", nemde? Ezek alapján nem tudom milyen szerep jut majd neki. Vagy ez komplett marhaság? 😄 (bár a

JB

Hulk 2 nem lesz?
zoliii
A 2007-es filmek a következök:pókember 3(május4-én Amerikában) Harry Potter és a fönix rendje(szintén májusban Amerikában)Fantasztikus négyes 2 már forgatják csak idö pontott nem irtak még ki.Készül Az Elemi ösztön 3 és az ASTERIX ÉS OBELIX 3 idén nyáron poseidon június közepén július 13-án Superman returns.Az új 007 james bondos film csak õsszel fog bejönni a mozikban aztán halálos iramban 3-dik része is idén nyáron fog bejönni a mozikba.Ha van még kérdésetek akkor írjatok ide.hali<#email>

haha akkor rosszul kerestem<#vigyor4> máshol volt az y...thx

violence can be used for good - JUSTICE

Shiwo
hmm..másodszorra már jó lett..érdekes..

Shiwo
én is...
de azért a szilmarilokban meg az x-meneshez hasonló arda enciklopédiában elég jártas vagyok<#nezze>
egyébként ebben a képregényes adattárban nem találtam mistique-t...<#confused>lehet hogy vak vagyok?<#gonosz1><#vigyor3>

Shiwo
hát, nem vok benne 1 lexikon, de az alaptriológiát olvastam + a filmeket is láttam 😊

Magiszter
õõõõ. Nem ment a válasz gomb<#nemtudom>
Az elõzõt zoliii-nak írtam (mielõtt belém kötne valaki)

Magiszter
Oké akkor visszaírok.
És ha kérhetem akkor mûfaj szerint ABC sorrendbe rendezve<#eplus2>
Amúgy engem csak a Sci-fi, Fantasy, és Vigjáték érdekel (persze nézek mást is de inkább ezeket)

köszi ...<#gonosz1><#eljen>
ha neked meg gyûrûk urás kérdésed van állok rendelkezésedre<#nevetes1><#nezze>

zoliii
gyerekkorom óta film örült vagyok ha érdekel milyen filmek lesznek 2007-es év végéig akkor írj vissza.<#email>

Magiszter
Ezeket a biztos infókat honnan szerezted?