Hogyan kell táncolni?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/p-rSdt0aFuw
Én ajánlanám még a tánchoz, hogy húzz fel egy jól mosott, kivasalt szép kis fehér inget és abban menj Disco-ba.
Meglátod, szeretni fognak!
Mike
most komolyan, ez tánc? ez egy fos

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Igen tényleg elég sokat ismételtem, volt egy flash a felénél :)
Anaid
Egy észrevétel, remélem nem bántalak meg....
Bõ rövidnadrágban nem érvényesülnek annyira a láb mozdulatai, sztem többet takar el a mozdulatokból, mint kellene...talán kevésbé bõ jobban hagyná érvényesülni a mozdulatok összehangoltságát...stb., látványosabb lenne.
Az utolsó felvételhez: ügyes vagy, változatosabb mozdulatsorok is mennének sztem. A vége ismétléssorozatnak tûnt. Az elõzõ felvételekbõl látszott, hogy tudsz ennél többet is...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Azoknak akik szeretik a hiphop-ot.
http://www.youtube.com/v/Z11U8m5bs4o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/o9mOA0rTq40&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/7ZvXL2V5hPU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Desiderata
tele a net oktató videókkal, persze partner se lenne rossz hozzá :)
Ultimate Emergency Dance Lessons

AVI | English | Length: 01:18:18 | 560x416 | 25 fps | XviD 1212 kbps | MP3 80 Kbps 48 KHz Stereo | 678 MB
na ezért ez is valami hogy felvállalja magát! Lehet róla példát venni csak azért ne ilyen szinten ahogy õ gondolja <#wow2>
PíszLávJuniti
ték
http://www.youtube.com/v/GgfJGQ1-I9w&NR=1

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
így e-e?
http://www.youtube.com/v/GgfJGQ1-I9w&NR=1

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Zillo
szivböl:)

Alah Alik Ya Sidi!

predat000r
Jó de hülye vagyok a dátumot nem is néztem:DKíváncsi ennék discomen aki már 21 éves most táncol e már.XD

Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Hoppá ilyen topic is van?Nagyon jó:D
A gyerek discoba sikeresebb lenne mert ott nem egyedül nyomná.Van önbizalma az biztos.Nah hogy most ez veleszületett vagy inkább szájon át bevitt:D azt nemtom.Bár inkább az utóbbi.Leégette magát egy idõre.

Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

:D ez eredetileg valami zúzós szára nyomja
azért van pár jó mozdulata:)

Konfig: dual core hálószoba midi torony lakóházban, városra nézõ monitorral, 1 HB (hektárbájt) külsõ HGG (hard grass garden), front side busz nincs, csak két utcával arrébb.

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Z
Így kell táncolni! <#taps>

Judson Laipply - Evo of dance

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Egyetértek...bár én igazából mindig akkor tok felszabadult lenni ha én diktálom a tempot és látom mindenki jólérzi magát még a pult mögött is táncraperdülök :D
wordsworth
Nah én is íriok ide egy két dolgot :) Éppen tegnap voltam egy jó kis buliban 4ig szarra tancoltuk magunkat :)
Elõszõr én sem mertem tancolni.. de egyre többet jarsz discoba utanna egyszeruen mar nem birod ki tanc nelkul..
mi kell kezdõként, hogy felszabadultan tancolj?:
-kicsi ritmusérzék.. nem kell tanciskola meg ilyen f...ok
-ha nagyon gatlasos vagy akkor kis alkohol
- LEGFONTOSABB: haverokkal kell menni akik tancoslábuak :)
Csajozáshoz meg csak annyit fûzök hozzá...
Pl tegnap fél óra után felugrottunk szinpadra és ott nyomtuk, volt bennünk kicsi pia, masok is megbátorodtak feljöttek csajok is.. Onnantol már csak oda kell menni és nem szarozni megfogod elõrõl hátulról, ahonnan esik, de csak finoman, mert a pofon az másnap is látszik és ciki :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ars3nal
überbeszaras tápig volt

CSOCSO
Állat.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nézzétek meg a You Got Served címû filmet, a történet gatyi, de ahogy táncolnak benne.... nem semmi<#vigyor2>

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Aquir
yee:))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kiserik
"Hogyan kell táncolni egy Discoban?"

Hát így:

angello
fredaszter basszameg !

tap tap tap tap taptap tap taptaptaptap tap tap tap tap
tap tap tap tap taptap tap taptap

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Frank99
ha iszó', ott is fogsz ugrálni, ahol nincs is gödör.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

a 4,es nagyon lol :)

The Hedgehog
hogyan? JÓ GYORSAN!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Technokol Rapid rulz...

nemcsakfeel
nitro higítót próbáltad már? nagyon gyors!!!

*hihi ** *

szvsz ahogy akarsz. Ha valaki kiröhög, nem biztos, hogy te vagy az ügyetlen, lehet, hogy csak õ hülye. Bár discokkal hadilábon állok, olyan csattogást egész nap hallgathatok az építkezéseken, a villogást meg úgysem szeretem...
Pár tipp discotánchoz, ahogy én látom:
1. képzeld azt, hogy hangyák másznak a hátadon;
2. ha ez nem megy, feküdj egy hangyabolyba discozás elõtt;
3. mindig mindened mozogjon;
4. tegyél rajzszögeket a cipõdbe;
5. ha ez sem vált be, nyúlj a 230V-ba.

BADE
Ha discóba mész,akkor szerintem tök mind1,hogy táncolsz feltéve,hogy van stroboszkóp.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

KeKKSZike
Régen én találtam egy honlapot ahol egy muki táncolt, le lehetett tölteni videókat, meg minden és el lehetett lesni pár dolgot tõle... :D

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

CSOCSO
ez igy van!!! :)
CSOCSO
vodka narancs:( suxx.... ma leszoktam rola.. azota siman a jagermaister..viszont az akarmikor!!!
de ha azt se birod ( pedig engem a hideg kiraz minden kortytol aarghh:)
\akkor higitsd kolaval!! ugy naon finom!
magus
higitsd vodkat fantaval. beut apia miatt plusz a szensav. es nem fogod erezn mert annyi epehugykorakot okozo anyag van a fantaban hogy elnyomja az izet

nemcsakfeel
én se cgizek, és ásványvizet se nagyon szeretem :) kólát se csak borral együtt.
a szeszelést nem kell 80 % os hp val kezdened, elég olyannal ami ízlik is.

*hihi ** *

Adi
Se cigizni.. ha annyit mondok, hogy csak ásványvizet iszok és abból is szénsavmenteset akkor gondolhatod mennyire szeretem a szeszt! Amúgy kajak drogos, iszákos, cigizõsnek nézz mindenki!!:) :)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

nemcsakfeel
akkor szívjál!

*hihi ** *

nemcsakfeel
kajadarabok nem voltak ? :)

*hihi ** *

Oldal 1 / 5Következő →