Szõkék rulez?

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most virrasztok,,luluka is pihen😊...én meg alig bírok szuszogni,ráadásul ragad eza kurva billentyüzet hogy rohadna meg.

aza baj hogy luluka szokott pihenii??minek virrasszon??...teszi az a dolgát amikor kell😊

predator1982
nem virrasztasz éjszaka???? luluka sem??? na bazz ott a baj😄DDD

pred

van csaak ,,muszály mondanom vmit hogy lehiggadj!!tudod bölcs vagyok😄D..mint a bagoly,,,monnyuk éccakánként nem szoktam annyira virrasztani,meg nem is eszek patkányhúst de ,,érted na ugye

predator1982
na ugye máris nincs olyan nagy arcod...

pred

öö..megfogtál,,én nem tudom😊

predator1982
óóóó természetessen csak ha hagyom magam, nemde??? mit akarsz te a kis félén luluddal?????:-P

pred

a te csájjje te!!vigyázáá mer lehet énis beinzultálok neked vmit😄D<#buck>.lá

predator1982
miért ne???😄DDD

pred

háde most mér inzultász he??

predator1982
és kussolsz ha szájba váglak....

pred

azé ne érintkezzünk fórumozó táesunkal jó,!jó?...a szabályokat tartsuk be rendben,,,!!nem eszel ha nem mondom,,nem isol ha nem mondom,,nem beszélsz ha nem mondom!!😄D...és fekszel ha mondom😉

predator1982
<#puszi>

pred

ajjj ugyulabugyula😄

predator1982
na én is valahogy igy gondoltam...

pred

a kivétel erõsíti a szabályt,a te esetedben!<#buck>

predator1982
óóó szégyelld magad bazz....

pred

feketék mindenképp...

én szõkének születtem...soha nem festettem,de sajna már pár éve kell...egyszer próbáltam meg vöröses szõke,mintha nem is én lettem volna...

Zillo
soha nem lennék szöke mert nem allna jol ugyh maradok a feketénél...

egyebkent ostobasag a hajszin alapjan dönteni

Alah Alik Ya Sidi!

boyscout
nemannyira szeretem a szösziket

nincsojanom

Fido4life
Mind kettõ, de imádnivalóak...pl.: #345. A #341 -es komment írója pedig dögöljön meg minnél hamarabb..

Õ kicsoda? Nagyon csinos.

Üdv antipe!!!!!

gabber_saviola
vörös sunák rulez

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

desigo
up
krisztike
ezt jól meggondoltad ???<#levele>

Rafaelo
😊

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Yeltzin
szintén szõke? <#wilting>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Rafaelo
Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

mikszer
Kétszer ment.. bocsi

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer
Barnák rulez! 😊

mikszer
Barnák rulez! 😊

krisztike
jó ,megdumáltuk ...😊
(legalább is ilyen jelleggel ... 😄 )

uniu
wow 😊 most erre had ne mondjak semmit, asszem kimeritettuk a tmat😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

krisztike
igaz ...

krisztike
ez a génektõl függ ...

Yeltzin
fehér embernél nincs

uniu
ok, gondolom most a borpigmentre gondoltal. Szted a haj mitol szoke vagy fekete, es van-e osszefugges a haj es borszin kozt ?😊

krisztike
de ez a pigmentjeitõl függ fõként ...agyas ...

uniu
halottal mar arrol, vagy tapasztaltad is, hogy a sotet borueknek(sotet haj is) erosebb a testszaguk ?, pl negerek. Ezt a sajat orroddal konnyen megtapasztalhatod, eleg ha csak elmegy melletted az utcan, vagy boltban odallsz melle. furodhet o, es hasznalhat dezodort is... ja igen, es a lenyeg: sztem nagyon kellemetlen, legalabbis az en "feher" orromnak😊

Yeltzin
semmi köze a hajszínnek a bõr illatához, segglyuktól orrhegyig

uniu
"az se hajfüggõ, nem értem, mi köze hozzá" ebbol meg en nem, hogy mirol beszelsz!
de tokmindegy, a topicra valaszolva sztem: hulyebbnek nem hulyebbek, es sztem sexisebbek.

Yeltzin
az se hajfüggõ, nem értem, mi köze hozzá

uniu
Nezd meg a csajok alkarjat, ezt a legkonnyebb leellenorizned, vagy az arcon a pajesz kornyeket. Ha kifejezetebb ez a resz(es ez nem szokeknel az, de foleg feketeknel)akkor mindenhol az. A feketeknek, barnaknak nemcsak h sotetebb, de erosebb, tobb szoruk is van. Hidd el, hogy nem feluletesen vizsgaltam ezt meg.<#finom> Persze ez nem szabaly, de nagyreszt igaz.
Yeltzin: nekem meg volt olyan csajom akinek nem kellett! szorteleniteni pl a labat. Az intim reszeket persze igen, de ha nem tette volna se lett volna jungle😊
Ja igen, es a korosztalyuk 24-26 koze esett.
Az illat ami nekem tetszik, az arcon a szem es arccsont kiemelkedesenel erezheto. (nem parfumokrol beszeltem, bakker)

krisztike
igen (részben) ... ezt kihagytam ...

Yeltzin
a bõr illata attól is függ, mit ettél/ittál

krisztike
nincsen kevesebb szõrzetük csak a fekete szõrzetet jobban és többnek lehet látni ...nézz csak meg 1 sötét szõrzetû ff lábát pl. és 1 szõkéét ...!
a bõr színe a pigmenektõl függ és az ún. festéknyag termelõdése szabályozza valamelyest a bõr illatát ...
a jó illat még függ az ápoltságtól és ,hogy milyen parfümöt használ a hölgy ...😊

krisztike
ebben igazad van ...<#eljen>

krisztike
látom,rossz megvilágításból nézed az egészet ...

Oldal 1 / 9Következő →