Szőkék rulez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na pl õ igen..😉
Õ 1 komondottan ok-s szöszi...😄
Õ 1 komondottan ok-s szöszi...😄
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Én imádom a szõke lányokat,fõleg azokat,akik MINDENHOL szõkék😊. Szerintem ez nagyon ritka,eddig még csak egy ilyennel találkoztam,de õ elég mély nyomokat hagyott bennem.Ha tudtok ilyen leányzóról,szóljatok,szívesen kapcsolatba lépnék vele.Üdv!
De jó ujra látni amugy

Megadommagam?? hmm?
legyen megadommagam
legyen megadommagam

ez lopás 😄DD 

MEgnéztem most a CKM oldalán. 😊 Nem azt mondtam, hogy jó a csaj, hanem azt, hogy a csinosságán még dobott a fotó.
[/cserf][/fülünyúl]
Na maradjunk annyiban mivel a többi képet nem láttad, hogy trükkök ide vagy oda nagyon jó a csaj...
www.extragyongy.hu
Nem szoktam CKM-et venni. Csak FHM-t, Elle-t. 😊
Mondjuk a lány is csinos, de még többet dob rajta a beállítás, meg az applikációk.
Mondjuk a lány is csinos, de még többet dob rajta a beállítás, meg az applikációk.
[/cserf][/fülünyúl]
Az új CKM-ben van róla soksok kép. Komolyan ez még a legszarabb kép. Valami iszonyat jó a csaj...
www.extragyongy.hu
Ennek aztán van tüdeje 😊
Azért a szõke nõk között is sok a sík hülye...én csak azt mondom nem hajszín kérdése...😊)
www.extragyongy.hu
erre csak ennyit mondok
Mennyire igazad van!
Én ugy utálom az általánosítást hoyg a szöke nök buták egyáltalán nem igy van.
Én magam részéröl az okos szöke nökre bukok és van rengeteg.
teljesen midegy milyen hajra festeti magát a plázacica amugy is buta marad akármilyen haja van de egyfestett haju lány <> Butával max anyit jelent nem tetszet neki az eredeti hajszine ennyi az ugnolyan hülyeség lenen hoyg a kék szemü buta a zöld szemü aranyos a barna szemü meg ilyenolyan...
Engem pl vonz a szöke haj kék szem de láttam épp elég nem festet haju nbarnát feketét akik megszolalásig voltak tökéletesek mert mikor megszólaltak kiesett a kapa a szájukon.
Én ugy utálom az általánosítást hoyg a szöke nök buták egyáltalán nem igy van.
Én magam részéröl az okos szöke nökre bukok és van rengeteg.
teljesen midegy milyen hajra festeti magát a plázacica amugy is buta marad akármilyen haja van de egyfestett haju lány <> Butával max anyit jelent nem tetszet neki az eredeti hajszine ennyi az ugnolyan hülyeség lenen hoyg a kék szemü buta a zöld szemü aranyos a barna szemü meg ilyenolyan...
Engem pl vonz a szöke haj kék szem de láttam épp elég nem festet haju nbarnát feketét akik megszolalásig voltak tökéletesek mert mikor megszólaltak kiesett a kapa a szájukon.
VÁÁÁÁH!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ezen bahaltam
hát én se mondtam, hogy igen, csak hogy a nemszõkék közül a hülye plázacicákra jellemzõ, hogy mozsdonysõkére festik a hajukat és mivel õk sokkal többen vannak, mint az eredeti szõkék, ezért lerontják a szõkék imidzsét.
Én meg evvel értek 1 et
egyetértek
ja, amúgy szeritem a szõkék nem az eredeti szõkék miatt hírhedtek, hanem mert a hülye másszínûek szeretik szõkére festeni a hajukat.
Naná!!!
Csak azt nem értem, hogy gondolja valaki, hogyha egy szõke nõ okos akkor más színûre fesse a haját, egyúttal mindjárt meg is szûnik szõke nõnek lenni
Csak azt nem értem, hogy gondolja valaki, hogyha egy szõke nõ okos akkor más színûre fesse a haját, egyúttal mindjárt meg is szûnik szõke nõnek lenni

www.extragyongy.hu
Már pedig te okos nõ vagy igaz ?
😛
😛