StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
the world is mine
egyedül csak a star trek az ami immunis a kihalásra.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
én még abban is kételkedem hogy valaha visszatér a stargate mint név a képernyőre, és ha lesz is valami, az is jó eséllyel egy reboot lesz mindenféle kvóta faszságokkal teletömve.
ehhh, inkább nyugodjon békében.
the world is mine
★★★★★
Nem tudom hogy ez szép halál vagy, vagy hülye aki kiteboard-ozik majdnem 60 évesen :)
[merlinw.org]
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Szerintem is megállta a helyét. Két dolog amin fennakadtam:
- Muszáj volt már ebben is buziskodni.... Nem vagyok homofób, de ennek semmi értelme. Semmi keresnivalója nem volt ebben a pár perces sorozatban.
- Szerintem felesleges volt törölni a szereplők memóriáját. Nem is tudom, hogy összesen hány rész volt az SG1-ben és az SGA-ban amikor alternatív valóságba utaztak, vagy onnan jöttek látogatók. Simán el lehetett volna adni úgy, hogy ez egy másik univerzum volt. Így viszont nekem egy kicsit izzadság szagú volt.
De mindenképpen kapott tőlem az IMDB-n egy 10 osztályzatot. Hátha.... :D
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.05.14. 18:05:24
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az elejétől fogva tudtuk, hogy 10x10 perces websorozatra szabdalt 100 perces film lesz. Nekem egyébként tetszett, a karakterek is jópofák és a belefeccölt pénzhez képest nem olyan vészes. A gyengeséggel kapcsolatban, egy 100 perces film első 30 percét láttad, a felvezetést. Nem TV-ben megy, nincsenek 3rd party támogatók, konkrétan egy 100%-ig veszteséges termékről beszélünk, ahhoz képest meg teljesen profi iparosmunka.
Ez egy lelkes igényfelmérés, esély hogy legyen megint SG. Jobb, mintha örökre kukáznák a címet:) Támogatni kell, nem fikázni:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.18. 20:17:32
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.07.27. 11:41:58
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.07.27. 10:33:21
[merlinw.org]
Tune in tomorrow at 4:30 pm PST on the official SG-1 Facebook page as we celebrate with a Facebook Live event!
We'll be live from Lescher Studios with a few superfans as they screen "Children of the Gods" and interact with the whole STARGATE community.
Link
[merlinw.org]
Arra kiváncsi leszek,hogy hány évet ölelnek fel és kikacsintanak-e az Ernest epizódra..
Eredeti ára : 60 font környékén : 24.000 huf
Akciós ára 33 font amennyiért vettem : 13.000 huf
Eladási ára postával együtt : 9500 huf
Akit érdekel privát.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.09. 18:33:56
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fans of Stargate: Atlantis will have no shortage of content to explore, though said fans have likely already mined through the collection of supplements available here, as it's all repurposed from the DVDs already available. While the packaging exclaims that there's over fifty (50) hours of bonus features on the discs, a true figure, most of that comes in the assortment of Cast/Crew Commentaries scattered across the seasons -- which are on well over half the episodes. The Mission Directives pieces take fairly in-depth glimpses at production, story, and characters elements with producer Robert C. Cooper, usually segmented into specific episodes for their content and lasting at around fifteen (15) minutes per installment. Also included are the Set Tours, Deleted Scenes, Profile On segments with the actors who portray the show's characters, and many other assorted video materials that dissect stunts, visual effects, and other character/episode-based discussions (ones that would spoil some of the surprises if discussed too much here).
SG1 DVD-t befejeztem, minden extrát megnéztem minden epizód után. Fenomenális volt, ahogy bemutatta az epizód 1-1 kulcsjelentét, hogy hogyan készült, egy apró CGI-ben mennyi meló volt, "akkoriban" és hogy oldották meg mindezt hogy nagyon látványos legyen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.04. 23:13:39
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.04. 22:36:20

[merlinw.org]
A re-boot az olcsósítás és az ötletek hiányának az eredménye. Olcsó mert egy bejáratott névvel csinálják....szomorú.
Én mint "fanatikus" Stargate rajongó örülnék ha valamelyik sorozatnak lenne a folytatása a mozifilm, viszont másokat nem érdekelne és lássuk be egy filmet azért forgatnak, hogy bevételt termeljen. (ami teljesen érhetõ, hiszen egy gazdasági befektetés)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Narxis: khm... legjobb sci-fi sorozat :P :P
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
James Bond a legjobb példa. Lehetett volna kissé modernizálni, de megmaradhatott volna a sármja, a humora a filmnek. Most kapunk egy tankot. Mindenen átgázoló gyilkost.
Vagy ugye st. Jók az új filmek, sci-fi-nek elmennek. De ez már nem az a világ. Próbál az eredetibõl táplálkozni, de egy újidõvonal... Mikor annyi, de annyi folytatási lehetõség lett volna, akár a nagyfilmeket, akár a sorozatokat nézzük.
Ugyan ettõl tartok a Csillagkapunál is. SGU kicsit önmaga paródiûja volt, illetve a csillagkapué, (Ha emlékeztek arra a részre, mikor különbözõ filmötletek jönnek elõ, az egyik "szkecs" a fiatal szereplõkkel operált, nekem az ugrott be róla) Viszont, azt is lehetne valahogy folytatni például. Vagy vannak más lehetõségek is. De újragondolni ismét az egészet... Nem tudom. Meg fogom nézni azt is, de sok jót nem remélek tõle.
http://www.freetvmaci.info/