StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
hát igazi rajongója vagyok igen sok sorozatnak, de a legtöbbnél néha már szentségtörésnek érezném szinkronnal megnézni. egyébként is, ha értem angolul és már ott van elérhetõ közelségben, miért akarnám magyarul is mégegyszer megnézni. az eredeti még mindig elérhetõ lesz. (eredeti, mint eredeti hang, nem mint original copy 😄 )

én meg úgy látom, hogy az igazi rajongó leszedi feliratosan (ahogy mondtad), megnézi, aztán ha kijön szinkronosan, megnézi úgy is... 😉
nálam így volt 😛
Hát én úgy vagyok vele, ha igazi rajongó akkor az szedi le megjelenés után másnap és már nézi is 😄 Vagyis utána már nem nézi meg szinkronosan biztos, max. ha nem unatkozik egy hideg téli du. és bekapcsolja a TV.t 😛

REAL MADRID

ha igazi rajongó vagy, mindegy, hogy szinkronos vagy feliratos...
tnm
biztos azt akarta írni, hogy szinkronnal xD

Akkor itt mindenki õrült 😄

REAL MADRID

sziasztok!
a 10.évadhoz van valahol magyar nyelvû dvd borító? isteni a sorozat, bár kicsit õrültnek néztek, mert végnéztem mind a 10 évadot + Atlantist + a mozi/dvd filmeket...
Kori
1 igen elöször Oziris volt ott de mikor meneküöltek akkor már Anubisz is ott volt, Thor fejében turkáltak

én nem vitattam hogy nem változott az ûrhajó csak azt írtam nem feltétlen szükséges a külsõt megváltoztatni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Lompi73
1. nem anubis, hanem OZIRIS csak anubis szolgálatában
2. ha kikockázod és lemented a képeket meglátni a külömbséget
3. s ha csk-1 elejétõl végignézed õket rájössz, hogy te tévedsz

Csak nyisd ki jól a szemed!<#guluszem1>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Kori
ha fejlesztenek hajót nem feltétlen szükséges a kinézetet is változtatni

pl amikor anubisz elfogja Thort simán aztán jönnek másik Asgard hajók amik az elmondás szerint fejlettebbek és anubisz el is menekül

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Lompi73
ja-ja, szintúgy

Én is.
én nem arról beszélek hogy hány hajójuk van az asgardoknak, hanem arról hogy milyen típusúak. Mert ha megnézed mind ugyanúgy néz ki (azazhogy 2õt lehet megkülömböztetni). Azt hogy melyik hajó pontosan, csak akkor tudod meg amikor mondják hogy kié.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Lompi73
igaz-igaz

Plusz még egy de ez nem ebbe a topikba hanem az SGA-ba illik
Lompi73
meg tedd hozzá LOKI hajóját is ami a tegnapi AXN-en ment
az már 4

De sztem 5 min.

Sir Quno Jedi
Az mindjárt három az O'Neill-el együtt. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

talán, én az asgarodok hajói közül 2 féle típust ismerek. Volt a kezdetleges elsõ A thor Pöröly címû részben, és az utána lévõ hajók szrintem mind uyanaz a típus.

A Daniel Jackson lehetett?
Andr0
ja igen sry :S de hasonlított rá^^

Armin & Ayu fan

Sir Quno Jedi
Az. Szegény ezredes, végre elneveztek róla egy egész hajót, erre bumpuff!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jaffa 2843
a O'Niell hajót nem Carter ötletével pusztitották el a hipertérben a replikátorok ellen? :S vagy az melyik volt?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

biztos nem az O'Neill volt, mert az egyrészben szerepelt amiben el is pusztult.

A Lost City-ben szerepelt.
RelakS
7. évad utolsó két részében volt Wier a csillagkapu parancsnokság fõnöke, csak akkor még más szereplõvel, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Melyik részben szerepelt?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Andr0
szerintem az az O'Neill volt, nem? legalábbis úgy néz ki.Amugy a 10 évad 1 részében még mondta is "kárter", hogy elvesztettünk ennyi és ennyi hajót + ennyi Asgard hajót is. Mellesleg a te érved Torri-ra kicsit meggyõzõbb^^

Armin & Ayu fan

lehet hogy tényleg ke*félt a rendezõvel😄. de én inkább arra tippelek hogy amikor a 8.évadban szerepelt a karakter akkor még nem gondolták hogy õ lesz atlantis vezetõje.

a 9.évad 20.epizódjába most vettem észre hogy a végén amikor az Ori hajók átjönnek a szuperkapun a védõk között ott van egy Asgard hajó is. Nem is tudtam hogy õk is ott voltak. Melyik asgard hajója az?

Andr0
gondolom keménykedni akartak végülis a MIR az mégis csak MIR, egy legenda😄

Torri akkor is jobb nõ😄 vagy lehet hogy ke*élt a rendezõvel.

Armin & Ayu fan

qtab986
Hát nem.
Meg minek kellett a MIR ûrállomást beletenni a 8. évad 3. részébe amikor az 2004-es a MIR meg már 2001-ben megsemmisült?

Andr0
mert Torri jobb nõ. mittudomén😄

Armin & Ayu fan

qtab986
Robert Kinsey szenátor.

qtab986
Nem az akkumulátorok, hanem a generátorok.

qtab986
Dr. Elizabeth Weir miért lett Jessica Steen helyett Torri Higginson?

Encore
Emlékszem, hogy valami milliós villanyszámlát emlegettek, vagy ilyesmi.
meg az egyik részbe az is volt hogy a nem tudom mi a neve szenátor mondta hogy milyen sokba kerülévente a sgc mûködtetése, és annak nagy része a kapu mûködtetése. És ott vmi milliárdos számot mondott.

Csak kérdés jól veszem ki hogy az Asgardok tudata (egy részüké legalább is) be van töltve az Odessey-be?
tnm
mellesleg idõutazásnál "csak" a Földhöz kellett egy féregjáratot nyitniuk. (illetve akár Abydos-ra is nyithatták, mint legközelebbi kapu -legkisebb energia igény-, úgy is tökmindegy, mivel nem oda akartak megérkezni)

Lompi73
én pont azt mondom, hogy még egyszer sem hallottam
mennyi is kell egy stabil féregjárat létrejöttéhez.
ezért igen is helytálló a tesód állítása

Encore
Ez szerintem kissé nyögve nyelõs magyarázat, de persze lehet. Csak furán veszi ki magát hogy egyik részben sok energia kell a másikban meg elég pár aksi. Bár a tesóm most azt mondta hogy akár a kapuban is lehetett töltés csak egy kicsi kellett még hozzá.
Lompi73
emlékezz akkor is túráztatták a teherautókat rendesen
és az sem hangzott el milyen rég járnak a motorok, ha jól emlékszem az sem hangzott el mennyi energiát használnak fel a villámcsapásból csak mint számításba jöhetõ energiaforrás

Lehet hogy az a holi egy ceruzaelemmel ment nem tudom.
Encore
Nemrég elkezdtem újranézni a szériát és feltûnt valami. Amikor kézzel kell tárcsázniuk mert nincs tárcsázó valahol, akkor ugye kell szerezniük energiát is. Például az elsõ évad tantalus kínjai c. epizódban (mikor a hapsi 50 évig élt egyedül egy világon) elromlott a tárcsázó és energiát kellett szerezniük a kézi tárcsázáshoz. Volt ott egy hologram gép de annak nem volt elég az energiája, úgyhogy a közelgõ vihar segítségével villámcsapásból nyertek elég energiát, hogy mûködésbe hozhassák a kaput (mint a vissza a jövõbe c. filmben).
De, a 3. vagy 4. évadban az 1969 c. részben (mikor visszakerültek 69-be), és a végén jöttek haza ott is kézi tárcsázással indították be a kaput, energiát meg egy pár teherautó akkuumlátoraiból nyertek. Na most ezt nem értem, hogy akkor sok energia kell a kapunak vagy elég pár aksi is? 😄
MerlinW

[merlinw.org]

RelakS
Stargate 200

Michellel megtarthatták volna John szerepét, ha már Vala megtartotta Aeryn-t 😄 (farScape jelenet)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lompi73
rosszul emlékeztem

Andr0
mármint a Traveler féle hajó?

nos annak a story-a:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sheppard épp tart hazafelé Atlantisra mikor egy idegen hajó elkapja McKay a plafonon van mert sem lidérc sem replikátor nem lehetett(hiperhajtómû alapján). so elrabolják és kényszerítik az "Utazók" Sheppard-et hogy segítsen nekik egy õs gén interfész kialakításában hogy gén nélkül tudják majd üzemelni az õs hajót persze Sheppard csillapítás nélkül elindul vele mindenki a falra kenõdik aztán mégis meggyõzik hogy mûködjön együtt(hajtómû sugárzással). Sheppard átadja hidat de SOS jeleket kezd sugározni "subtér zajként" aztán lelépnek kiderült hogy McKay-en kívül másnak is feltûnt a Subtérzaj és jönnek a lidércek majd Sheppard kicsinálja õket pár Drone-nal aztán miután Sheppard és az utazók vezetõje (vmi csaj) kinyírják a hajóra átszállt lidérceket azután megérkezik a többi Utazó pont McKay-ék elõtt,de Sheppard-et kirakják mielõtt hipertérbe lépnének az õs hajóval és mindenki boldog😄

Armin & Ayu fan

Lompi73
az nem az övék volt?

Andr0
én nem a csatahajóról beszélek hanem a "komjuniké"-rõl amit hordozott a lidérc technológia gyengeségérõl

az Orionra gondolsz? hmm hát az mondjuk úgy elfüstölt a pegasus galaxis szélén asszem 3/1-ben

meg utánunk is találtak õs hajót azt pedig a Traveler-eknek "adták"

Armin & Ayu fan