StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudásuk szerint védelmezték több ezer évig a galaxist ahogy tudták. Most õk is tisztában voltak vele, hogy ez az idöszak elmult, már nem képesek rá. Tudták , hogy nics erejük, esélyük , hogy megvédelmezék magukat, saját föbolygójukat, pusztulásuk minden valószínüség szerint elkerülhetetlen. Nem szerették volna mégegyszer elkövetni azokat a hibákat amiket a replikátoroknál elkövettek, a tollanokhoz hasonlóan. Vagyis azt kockáztatni, hogy az ellenség rátegye kezét a tudásukra. Csak azért, hogy õk pár nappal, héttel évvel tovább létezzenek, az egész világot lehetetlen helyzetbe sodorják.
Két lehetõségük volt: földi védelem alá helyezni magukat, teljesen kilépni a játékból.Ha jobban belegondolunk nem igazán szimpatikus az elsõ megoldás és ráadásul kockázatos is. Egyedül az utóbbi maradt.
A kiszállás a játékból a többi nép számára azt jelenti, hogy õk telejesen elpusztulnak. Azt hogy ez a pusztulás az asgardok számára is saját pusztulásukat jelentette, abban nem vagyok biztos, lehet valamilyen formában tovább léteznek. De ez a stargate univerzum többi népének nem számit már semmit, számukra teljesen halottak.
Mivel a Noxról semmit sem tudok õket kihagytam a számításból, de nem hiszem, hogy ez a szál szülhetett volna valami teljesen más kimenetelû megoldást.
Az asgard mindig idiótán gondolkodtak, legalább is teljesen máshogy, mint az emberek.
Ez becsületesebb megoldás, mintha ugy végzik , mint a Tollan.
[merlinw.org]
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
és a második filmben tényleg egy nagyobb idõutazás lesz, szal abszolút esélyes lehetne. hogy asgardok nem lesznek kicsinálva, ettõl függetlenül sztem nem lesz túl sok asgard abban a két filmben (bár jó kérdés, hogy az Atlantisban szereplõ hajót vezérlõ Asgard is harakirit követett-e el, vagy most a "vidéken" tartózkodókkal mi lett)
"Continuum egy Baal-os idõutazós lesz."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
-----------
Shiwo -> nem akarom lelõni neked a poént, csak annyi, hogy nem tudnak csak úgy idõutazni,mert... de majd meglátod te is ha megnézed az utolsó részt!
Egyébként nagyságban az SG-Trek csata így áll nagyságban:
5 sorozat - 2 sorozat
28 évad - 13 évad
703 rész - 274 rész
10 Film - 1 Film
OKÉ le van maradva, de ebbõl még bármi lehet.
Ha csak két évre elõre nézünk az 1 ujabb sorozat, 3 évad, 60 rész, és 2 film.
Az SG-1 folytatódni fog az alább látható 2 dvd-filmmel (nem mozi).
Az Ark of Truth az Ori szálat fogja lezárni, míg a Continuum egy Baal-os idõutazós lesz. Ez jön idén õsszel. (Ha jó az elõadásuk akkor évi 2 dvd-film várható.)
Az SG:A jön a 4. évaddal 2007-ben.
A SG:Worlds pedig egy MMORPG játék lesz. Ami érinti az SG-1-et.
ÉS!!!!!!
2008-ban jön a 3. SG sorozat, ami forradalmian új szemszögbõl lesz megmutatva. A címe SG: Universe lesz.
Tehát idén bár egy sorozatot nézünk majd, kapunk 2 SG-1 filmet, míg jövõre már ismét két sorozat lesz. És reményeink szerint ujabb SG-1 filmek.
Talán ez is lesz egy akkora univerzum mint a Star Trek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nem egy összecsapott forgatókönyvet hoztak létre!
Ramadamammy rapidrandi
különszálként a 2010 és a 2001 volt még, ami nagyon tetszett, illetve a wormhole extreme, az önirónia , az északi sarki csata pedig a cgi miatt 😊
meg persze az elsõ 2-3 évad hangulata, amikor még minden ugrás, hajó új, ismeretlen volt, és oneillék a sötétben tapogatóztak...
a fõ storyban pedig a goauld nagyon ütõsen lett sztem kitalálva, legalábbis az elején (elsõ részek sokkal hátborzongatóbbak, naturálisabbak), illetve, amin még mindig fetrengek, az az, mikor kiderült, hogy a hiperfejlett asgardverõ faj, a replikátor úgy alakult ki, hogy egy kislány magányos volt, és "csak játszani akart" 😄DD
najó, soklesz ez mára, jóccakát 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amugy en az utloso reszt nem is ismerem el mint stargate epizod. Inkabb shitgate. ikszdédédéd <#zavart2>#zavart2>
Az SG-1 elvonási tüneteket csükkentendõ, hogy hétfõnként este a TV2-n ismétlik, most kb a 2.szezon fele tarthatnak.
Szerintem a film érketéig kitart bõven. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
[merlinw.org]
http://pspfilez.extra.hu/
A kötözködések is tartalmaznak logikai hiányosságokat. 😊
Pl
- a Nox-ot valószínû, hogy nem érdekli az egész galaxis úgy ahogy van.
- miért öngyilkoltak az Asgard-ok? Szerintem ez elég érthetõen meg lett magyarázva, tessék még egyszer/többször megnézni
- miért nem építettek Asgard flottát? Ezt is elmondták: nem mindenki értett egyet a tervvel, azon kívül tudjuk mennyi idõ "összedobni" egy hajót? 😊
stbstb
meg különben is, ha már kifejlesztettek egy olyan szuper cuccot, ami elintézi az ori hajókat, az öngyi elõtt igazán segíthettek volna kitakarítani a galaxist..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Szívesen megnézném a Stargate: Infinity-t is(aki nem tudná ez rajzfilm sorozat), de sehonnan sem tudom beszerezni. Csak az 1.rész van meg. 😞
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Most nincs idom se kedvem sorolgatni a logikai hibakat amiket az utolso resz felvetett, de van beloluk egy par és en ugy velem, hogy bar az enti utolso reszere sokkal kevesebb idejuk volt a keszitoknek es megis sokkal otletesebben megoldottak a feladatot.
általában az ilyesmit, ha felvetnéd egy írónak, csuklóból megmagyarázná.
és, hogy gondolkoztak-e? egy epizód íráse elvileg abból áll, hogy 6-8-10 ember egy héten keresztül brainstormingol és felvázolja az epizódot, majd kiadják valakinek az egész vázat, aki megírja ap árbeszédeket és ezt jóváhagyja a sorozat showrunner-je, a csatorna és egyéb executive producerek.
szóval, ha mást nem is, de gondolkozni biztos gondolkoztak.