StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Quantum leapben ma Martin Lloyd szerepelt, és Susan Ivanova a Babylon5-ból, meg persze Archer kapitány.
Érdekes találkozás :D
Érdekes találkozás :D
sziasztok. ma este odakapcsoltam az animax-ra 9 után és az SG-1-rõl volt hogyankészült, háttérjelenetek meg ilyenek féle epizód. Érdekelne hogy hogyan lehetne ezt vhonnan megszerezni mert nem tudtam végignézni. TV újságba azt írják hogy a 200. részt adták de nem az volt. Tudtok segíteni??
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
na ja és Oneill meg sehol nem volt.ha jol emlékszem akkor benne sem volt a részben.
PSN ID:misi2mezei
Mondjuk jah , fõleg hogy Hammond magasabb beosztásba került a pentagonban , õ felelt a bolygó védelméért
Igy tényleg fúra , hogy nem szúrt szemet senkinek ,hogy ott van
Még annyira se , hogy megkérdezzék mit keres mégis a parancsnokságon
Ami elvileg , egy visszalépés lenne a pentagontól
Igy tényleg fúra , hogy nem szúrt szemet senkinek ,hogy ott van
Még annyira se , hogy megkérdezzék mit keres mégis a parancsnokságon
Ami elvileg , egy visszalépés lenne a pentagontól
de amikor elmentek a parancsnokságról már akkor is Oneill volt a parancsnok.
mivel még az SG1-ben Weir mondta el Oneill-nek a 8. évad elején,hogy õ lesz a parancsnokság vetzetõje és utána mentek el.Na meg az Atlantisban amikor elmentek ha visszaemlékszel akkor Oneill volt fent az ablaknál meg Daniel Jackson.még ott is konyorgott Oneill-nek,hogy mehessen õ is.
mivel még az SG1-ben Weir mondta el Oneill-nek a 8. évad elején,hogy õ lesz a parancsnokság vetzetõje és utána mentek el.Na meg az Atlantisban amikor elmentek ha visszaemlékszel akkor Oneill volt fent az ablaknál meg Daniel Jackson.még ott is konyorgott Oneill-nek,hogy mehessen õ is.
De az SGA-s csapat nem tudhatta.
tudjuk mik torténtek hiszen párhuzamosan ment a SG1 8. évadával:D
egy észrevétel az Atlantisnál.
már akkor is észrevettem amikor elõször néztem meg gondolom már más is észrevette,sõt biztosan észrevette de azért leírom én is:)
az 1. évad 9. részében(HOME) amikor az az életforma el hiteti veluk,hogy vissza mentek a foldre akkor a parancsnokságon a Hammond a parancsnok.na már,hogy-hogy nem vették ezt észre?hiszen akkor már Oneill volt a parancsnokság vezetõje nem volt fura nekik,hogy nem õ volt ott?mert amikor a halott embereket látta Shepard akkor már észrevette,hogy valami nem stimmel de,hogy-hogy nem vette észre rogton amikor meglátták Hammondot?
már akkor is észrevettem amikor elõször néztem meg gondolom már más is észrevette,sõt biztosan észrevette de azért leírom én is:)
az 1. évad 9. részében(HOME) amikor az az életforma el hiteti veluk,hogy vissza mentek a foldre akkor a parancsnokságon a Hammond a parancsnok.na már,hogy-hogy nem vették ezt észre?hiszen akkor már Oneill volt a parancsnokság vezetõje nem volt fura nekik,hogy nem õ volt ott?mert amikor a halott embereket látta Shepard akkor már észrevette,hogy valami nem stimmel de,hogy-hogy nem vette észre rogton amikor meglátták Hammondot?
én is ezt mondom, hogy minden legyen benne :D
Szerintem jó ha minden van benne , akció , dráma , poén + egy kis ûrharcal vegyítve
PL a sg1 ben vagy az atlantisban , ezek mind meg voltak , nem erõltetve , pont a kellõ idõpontra helyezve !
Universben volt az a rész , ahol haldoklik a csóka , hát az a dráma nagyon erõltetett volt , szerintem !
PL a sg1 ben vagy az atlantisban , ezek mind meg voltak , nem erõltetve , pont a kellõ idõpontra helyezve !
Universben volt az a rész , ahol haldoklik a csóka , hát az a dráma nagyon erõltetett volt , szerintem !
poén szerintem kell a scifi-be. drámával túl eyhangú lenne. hozuk példának a star wars-t, ott volt benne jarjar és C3PO akik vitték a humort.
a 9. évad Hullámhatás címû részben a végén a másik Cameron mondja az eredetinek,hogy amikor eljon az idõ a zoldet vágja el.
lehet csak én emlékszem rosszul de mintha nem derult volna ki,hogy mire célzott.mármint arra gondolok,hogy nem tortént semmi ilyesmi.vagy igen csak rosszul emlékszem?
lehet csak én emlékszem rosszul de mintha nem derult volna ki,hogy mire célzott.mármint arra gondolok,hogy nem tortént semmi ilyesmi.vagy igen csak rosszul emlékszem?
jaja..ott a színész is más :)
amugy az nem is csoda,hogy a 7. évadban más a magyar hangja hiszen a színész is más.
csak a 7. évadban.
de a 8. évadban már ugyan az mint az Atlantisban ha csak nem hallottam rosszul.
de a 8. évadban már ugyan az mint az Atlantisban ha csak nem hallottam rosszul.
Sõt, megsúgok egy nagy titkot, Elizabetz Weir magyar hangja is különbözik az SG-1-ben és az Atlantisban :D
jaj bocs hulye kérdés...
gondolom azért mert amikor a 8. évadot szinkronizálták akkor az Atlantis szinkronja még sehol nem volt.
gondolom azért mert amikor a 8. évadot szinkronizálták akkor az Atlantis szinkronja még sehol nem volt.
még 1 kérdés:D
a 8. évad utolsó elõtti és utolsó részében miért nem ugyan az McKay magyar hangja mint az Atlantisban?hiszen akkor már ment az Atlantis is.
a 8. évad utolsó elõtti és utolsó részében miért nem ugyan az McKay magyar hangja mint az Atlantisban?hiszen akkor már ment az Atlantis is.
Jah
Én mondjuk , nem az esze miatt szeretem õt , ha nem a reakciói , poénjai miatt
(nah meg finoman meg jegyzem , hogy én azért is imádom O'neillt , mert régen kiskoromban nagy MacGyver fan voltam , mondjuk most is <#eplus2>#eplus2> )
pL ugyan ebben a részben , ahol walter közli hogy a egyik csapat át hozott , egy idegen élet formát a kapun
Nah ahogy abban a pillanatban waltere nézett , az haláli <#nevetes1>#nevetes1>
Én mondjuk , nem az esze miatt szeretem õt , ha nem a reakciói , poénjai miatt
(nah meg finoman meg jegyzem , hogy én azért is imádom O'neillt , mert régen kiskoromban nagy MacGyver fan voltam , mondjuk most is <#eplus2>#eplus2> )
pL ugyan ebben a részben , ahol walter közli hogy a egyik csapat át hozott , egy idegen élet formát a kapun
Nah ahogy abban a pillanatban waltere nézett , az haláli <#nevetes1>#nevetes1>
O'neilles részek közül talán a 8x04 - Zéró óra a kedvencem, ahol megmutatatja, hogy tényleg sokkal okosabb, mint amilyennek sokszor mutatja magát :)
Utolsó részben mondta.
az emberiség már az 5. faj.
valamelyik részben volt ha jol emlékszem amikor Thor mondta,hogy most már az emberek is kozéjuk tartoznak.
valamelyik részben volt ha jol emlékszem amikor Thor mondta,hogy most már az emberek is kozéjuk tartoznak.
A Noxok technológiájának nagy része az asgardi technológiára épült, így õk annyira nem voltak erõsek, mint hinnéd. A furlingek valószínûleg kihaltak, illetve azt tudjuk, hogy az általuk létrehozott és megosztott kolóniát a goa'uldok kiirtották a pszcihotropikus növény segítségével (s06e15).
A nox békés faj volt, a technológiájukat csak arra használják, hogy megvédjék magukat (s01e08), támadásra sosem, ezért nem segítettek az Ori ellen, õk nem avatkoznak háborús eseményekbe.
A négy alapító faj egyébként az Asgard, a Nox, az Õsök és a Furlingek.
A nox békés faj volt, a technológiájukat csak arra használják, hogy megvédjék magukat (s01e08), támadásra sosem, ezért nem segítettek az Ori ellen, õk nem avatkoznak háborús eseményekbe.
A négy alapító faj egyébként az Asgard, a Nox, az Õsök és a Furlingek.
Számomra a förlingek a legnagyobb rejtély , pedig õk a 4 faj között voltak
Amúgy hányat ismerünk a 4 fajból ?
Tudom , tor azt mondta , hogy az emberiség lehet az 5ödik faj
Akiket ismerünk asgardok ,õsök, förlingek ,,és a nox nem ?
Mondjuk õk sem voltak semmik , a álcázott városukkal
Meg fúra is , hogy nem segitettek az oráj ellen
vajon miért ?
pedig veszélyben volt a galaxis !
Amúgy nekem még a 100nap címû rész ,meg az 5ödik faj címû a kedvenc
Jack oneill forever <#idiota>#idiota>
Amúgy hányat ismerünk a 4 fajból ?
Tudom , tor azt mondta , hogy az emberiség lehet az 5ödik faj
Akiket ismerünk asgardok ,õsök, förlingek ,,és a nox nem ?
Mondjuk õk sem voltak semmik , a álcázott városukkal
Meg fúra is , hogy nem segitettek az oráj ellen
vajon miért ?
pedig veszélyben volt a galaxis !
Amúgy nekem még a 100nap címû rész ,meg az 5ödik faj címû a kedvenc
Jack oneill forever <#idiota>#idiota>
SG-1-ben például a Kristálykoponyás részben látott "szellemlényekrõl" se hallunk többet.
SGA-ban talán a lidércek hanyatlása után elõkerültek volna fejlett fajok, de erre már nem került sor.
SGA-ban talán a lidércek hanyatlása után elõkerültek volna fejlett fajok, de erre már nem került sor.
Vagy talán azért nem léteznek , mert a lidércek ki írtátok õket , még az elõtt , hogy ki rajzhattak volna az ûrbe
Így le vezetve , lidércek abban a valóságban nem léteztek , az õsök meg meg pusztultak a vírustól <#idiota>#idiota>
Így le vezetve , lidércek abban a valóságban nem léteztek , az õsök meg meg pusztultak a vírustól <#idiota>#idiota>
ja azért mentek a felhõbe,hogy elmenekuljenek:D
Az alternativitás idegenek azért , mert a mi valóságunkban õk nem is léteznek ,valószínûleg
A prometheust tényleg meg támadták ? <#whatever>#whatever>
Nekem nem rémlik
Nekem az rémlik , hogy õk húzták ki a hajót ,abból a felhõbõl vagy micsodából <#idiota>#idiota><#whatever>#whatever>
Amúgy szerintem azért , mert nem igazán akarnak kapcsolatot, más fajokkal
A prometheust tényleg meg támadták ? <#whatever>#whatever>
Nekem nem rémlik
Nekem az rémlik , hogy õk húzták ki a hajót ,abból a felhõbõl vagy micsodából <#idiota>#idiota><#whatever>#whatever>
Amúgy szerintem azért , mert nem igazán akarnak kapcsolatot, más fajokkal
a 7. évad 13. "Grace" részével lenne 1 kérdésem.lehet már kérdezték nem tudom de senkit nem izgat,hogy kik lehettek azok az idegenek akik megtámadták a Prometheust?:D
már amikor elõször láttam akkor is érdekelt de azthittem,hogy majd visszatérnek még de semmi nem tortént...
ugyan ugy mint az Atlantisban azok az idegenek akikkel akkor találkoztak amikor a Daedalus a valóságok kozott ugrált.azok sem kerultek szóba tobbet...
már amikor elõször láttam akkor is érdekelt de azthittem,hogy majd visszatérnek még de semmi nem tortént...
ugyan ugy mint az Atlantisban azok az idegenek akikkel akkor találkoztak amikor a Daedalus a valóságok kozott ugrált.azok sem kerultek szóba tobbet...
Igen a 7/20adik részt én is szeretem , fõleg a végén lévõ csatajelenet
Amikor bramak mondja hogy jönnek a goa uldok , azt meg szólal hogy a másik oldalról is hajók jönnek , de nem goa uldok <#duma>#duma>
Annyiból is jó volt ez a rész , hogy mondhatjuk felvezette az atlantist <#whatever>#whatever>
Amikor bramak mondja hogy jönnek a goa uldok , azt meg szólal hogy a másik oldalról is hajók jönnek , de nem goa uldok <#duma>#duma>
Annyiból is jó volt ez a rész , hogy mondhatjuk felvezette az atlantist <#whatever>#whatever>
Talán térjünk át az SG1 legjobb részére.
Nekem a 6x11: Természetellenes kiválasztódás a kedvencem
Utána 7x20: Az elveszett város jön
Nekem a 6x11: Természetellenes kiválasztódás a kedvencem
Utána 7x20: Az elveszett város jön
Jah , poén az legalább volt a sg1 ben , meg az atlantisben is
Nem úgy mint a universben , ami meg bukót <#bdead>#bdead>
Nem úgy mint a universben , ami meg bukót <#bdead>#bdead>
nekem az is tetszett:D
szerintem ebben is van egy kicsike vígjáték beütés.mert ha belegondolunk nincs olyan rész amiben ne lenne valami poén.
szerintem ebben is van egy kicsike vígjáték beütés.mert ha belegondolunk nincs olyan rész amiben ne lenne valami poén.
Togar-Urgo-s rész. Szeretem Dom DeLuise-t vígjátékokban de itt kiverte a biztosítékot.
de a kontrajas csávó volt a robotos
Ha jól emlékszem az más volt.
A kontrájás elég jó rész volt...amennyiben jól emlékszem és az volt az a szenyó,aki leklónozta az emlékeiket és ilyen idõtálló robotokat csinált belõlük:)
Nem tetszett, hogy a 200. részben totál idióta lett a csávó, elõtte asszem 2 részben szerepelt, ott még volt valami értelem a figurának :)
Viszont Kövesdi sztem arra gondolt. A kontrájás eléggé más volt.
Nem rá gondoltam, hanem a "kontrája"-s csávóra :)
Martin Loyd
A neve , már nekem se rémlik , csak annyi hogy szemüveges volt és azt állította , idegen , késõbb meg is találták a bolygóját
De az már , csak romhalmaz volt <#idiota>#idiota>
De az már , csak romhalmaz volt <#idiota>#idiota>
A 100 annyira nem volt jó, de a 200-at végigröhögtem :D Amennyi állatságot abba beleraktak :)
a 200. elég gáz volt, értem hogy jubiláló rész volt de azért nem kellett vna úgy elpoénkodni.
Tippem van, hogy kire gondolsz, de nem vagyok biztos benne.
igen , egyszer nézõs részek voltak , fõleg a pápaszemes idegenrõl szólóak
De ahol azt vázolták fel , hogy hogyan vigyék át a sorozatba a valóságban történt eseményeket
Na azt pörgetem <#idiota>#idiota>
De ahol azt vázolták fel , hogy hogyan vigyék át a sorozatba a valóságban történt eseményeket
Na azt pörgetem <#idiota>#idiota>
mér azok jók voltak:D
a 8x15 is jó volt szerintem,fõleg amikor kiderult,hogy Jack is látta az õ életétXD
a 8x15 is jó volt szerintem,fõleg amikor kiderult,hogy Jack is látta az õ életétXD