Mikor esik má\' a hó?!?
Oldal 1 / 37Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap vonattal megyek melóba. nincs kedvem ónos esőben vezetni ill melo után kialvatlanul haza vezetni se.
És a hóval együtt a home office. Bár elvileg nálunk járhatók az utak, annyi árokba borult volán buszt láttam az elmúlt napokban, hogy jó nekem itthon.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Melyik a kedvenc "Legyen hó" cover-ed a Jégvarázsból? :)
25 hajnalban siófok környékén elég komoly hó , és havas eső esett.
Mára somoogyban semmi sincs, csak száraz fa levelek.
Előrejelzés szerint, következő napokban tetemes csapadék nem várható. Eső . meg hó se.
Mára somoogyban semmi sincs, csak száraz fa levelek.
Előrejelzés szerint, következő napokban tetemes csapadék nem várható. Eső . meg hó se.
Jelentem, esett :D
De nem túl sok...
De nem túl sok...
Állítólag, Karácsoy másnapján lehet mutatóban hó, bár lehet csak a magassabban fekvő helyeken. Ezt csiripelték ma, a meteorológusok.
Idén már biztos nem fog esni, pedig olyan jó lenne végre fehér karácsony. Az a novemberi néhány nap hó gyönyörű volt, ettől a mostani szürke ködös félhomálytól már a nemlétezőm is kivan.
6 napja kb 20 esett nálunk Somogyban egy Mercedes benne is volt egy mély árokban, de 3 nap múlva el is tűnt a hó a sok eső miatt.
Nem tudom idén lesz e hasonló mennyiség. : /
Nem tudom idén lesz e hasonló mennyiség. : /
Igen ahogy mondod. Jelentéktelen mennyiség kb egész évben.
Dánia Picit olcsóbb mint Norvégia, szerintem oda menj és hó is lesz.
Dánia Picit olcsóbb mint Norvégia, szerintem oda menj és hó is lesz.
De hó meg nincs már télen, maximum leesik fél centi ami másnap elolvad. Elköltözöm Norvégiába.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ennyire azért nem nagy a baj szerintem.
Nyár van meleg, van.
Klíma megváltozott főleg a kontinentális éghajlaton nevelkedett embereknek mint nekünk is kifejezetten szokatlan.
Amennyire tudunk alkalmazkodunk, klíma, vagy hűsölés a szobában.
Kitartás. : )
Nyár van meleg, van.
Klíma megváltozott főleg a kontinentális éghajlaton nevelkedett embereknek mint nekünk is kifejezetten szokatlan.
Amennyire tudunk alkalmazkodunk, klíma, vagy hűsölés a szobában.
Kitartás. : )
De én már utálom a nyarat, most megint jön a hőhullám, legalább 2 hétig 34-35 fok lesz nappal. Gusztustalanundorító. :(
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ünnepélyesen jelentem, hogy nálunk - Somogy megye - ma reggel kb 8 cm hó eset, aztán megmard - e jó kérdés, napközben bőven plusz lesz a hőmérséklet.
Belefáradtam a hóba – nyári meleget akarok.
Nálunk esett este vele hó féle de most ahogy kinéztem az ablakon alig maradt meg. Inkább csak hideg van simán, minimális hóval. Csütörtökre és péntek ígért a meterologus minimális vegyes csapadékot.
Nem hiányzik. IPár hete Karácsonykor is mondták, hogy " jaj, most sem lesz fehér karácsony " Mint a dedóban komolyan, felnőtt emberekről beszélünk. Havazásnak a gyerekeken kívül kb senki sem örül.
Svédországban kemény az idő. Ha hiányzik valakinek a hó, irány Skandinávia!
imo :) science fiction is science fact
Az elmúlt években jelentősen megváltozott hazánk időjárása ezért a kiadós havazás és a fehér karácsony is csak utópia már.
kétméteres hóat akarok!!44négy
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem tudom az idejét se mikor volt nálunk fehér karácsony.
Bár talán nekem sohasem hiányzott nagyon.
Bár talán nekem sohasem hiányzott nagyon.
Remélem, hogy Karácsonykor, aztán jöhet januártól s tavasz! ;)
Because I said so... that's why.™
Kíváncsi leszek hogy meddig tart ki az enyhe idő.
Az elmúlt évek tapasztalata alapján november végig a tél nem nagyon fog megmutatkozni.
Az elmúlt évek tapasztalata alapján november végig a tél nem nagyon fog megmutatkozni.
2°C, már olvad a hó. ☹
Itt Keszthelyen most éppen csendesen eseget, szép fehér is lett minden. <#vigyor0>#vigyor0>
A globális felmelegedés miatt már sohasem fog esni a hó! <#rinya>#rinya>
Én várom a hóvihart, dörgéssel, villámlással megfűszerezve! Az Időkép szerint, eme percekben hózivatar tombol Esztergom térségében. Hogy, ide is jut-e belőle?? Egy-két megyényi távolságra? Talán.
Itt Keszthelyen is volt valami, de sajnos akkor pont Pesten voltunk, így nem láthattam ‒ mire hazjöttünk, már majdnem teljesen elolvadt, csak elvétve maradak apró foltok. ☹

Itt már esett! 3-4cm-nyi lett reggel 9-re. Délutánra, picit olvadt belőle, de még van. Talán, holnap is fog, ha úgy akarják, az égiek.
holnap talán?
most éjjel várható valamennyi
Miért, van vicces essőzés is ?
<#smile>#smile>
<#smile>#smile>
májusban, de nyáron lesz még jégverés is, csak zivatarcella kell hozzá
<#phone>#phone>
<#phone>#phone>
Én ezt már október 31-én megmondtam itt. (katt)
Ugyehogy ugye?<#vigyor>#vigyor>
Ugyehogy ugye?<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
szintúgy
Oldal 1 / 37Következő →