Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
<#szomoru1>#szomoru1>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezért jó(de még nagyon sok elõnye is van)hogy van hó...hát ahogy elnézem,januárhoz képest elég tavaszias az idõ,nem?
De így aki azt mondja hogy náluk van hó,tuti hazudik!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Most amúgy akik Tokajon már metszik a szõlõt,azok is elbaltázták!
Ki tudja,hogy mikor jön 1 lehûlés és lefagy a szõlõ???
és senki sem veheti el tõlem ezt a remek érzést!
csakhogy az hogy nincs már hó télen sajnos a fázásnál meg a munkánál fajsúlyosabb dolgokat vetít elõre..
ja, és ha felöltözöl akkor fázni sem fogsz..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
Én nagyon utálom a telet mert utálok fázni és utálom a havat.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
persze értem hogy a fûtés pénzbe kerül.. de az hogy lassan nincs minusz meg hó télen az sajnos ennél sokkal nagyobb problémákat vetít elõre mint a gáz ára..
én örülnék ha télen hó lenne nyáron meg nem kéne megrohadni az 50°-os hõségben...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nekem ez naon megmaradt 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers