Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
ESSEN MÁ

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Jeferson
IRJON MÁ VKI VMIT

Jeferson
ja

eshetne már

Jeferson
há nem?

Jeferson
kezdem megutálni a meleget, tavaly is ezé nem volt hó <#levele><#levele><#levele>!

Jeferson
Remélem hogy lesz hó hiszen az ujságok irtak, hogy fehér lesz a karácsonyunk,, és hogy november végén már lesz hóátfúvás!

Jeferson
van itt vki?

PíszLávJuniti
igen, de a nyár akciós volt, ezért abból kaptunk..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mint tavaly ?<#szomoru1><#shakehead><#rinya>

PíszLávJuniti
a megszorítások miatt elmarad minden havazás.
<#szomoru1>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

R0sc0
nincs pénzem téligumira szoval inkább ne 😛

Punker
hát azért inkább karácsonykor legyen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jeferson
mikor esik má a hó má úgy várom,, hiszen mára kékesre bekopogtatott ba téltábornok, akkor ideis jöhetne.

Jeferson
van itt vki?

Én nem :@

banok
én élvezem ezt a hómentes állapotot. 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rage47
Sztem nem lesz hó, és még jópár évig marad ez az állapot😞((, ha lehet hinni a híreknek a médiában. A karácsony is teljesen más, ha nincs hó, most pl. nem volt igazi karácsony "feelingem", valszeg közrejátszott nagyban az is, hogy akár húsvét is lehetett volna az idõjárás alapján:S Szépen elrendezte az ember a környezetet... és még csak az elején tartunk...
Dawe13
HAZUDIK!!!
tényleg?😄😄😄😄😄

JB arts
Esik a hó BUdaPEsten!!!

Dawe13
Nem lessz finom Tokaji bor!!<#shakehead>

Dawe13
Ha nincsen télen hó,akkor mikor "pihen" a természet???!!!
Ezért jó(de még nagyon sok elõnye is van)hogy van hó...hát ahogy elnézem,januárhoz képest elég tavaszias az idõ,nem?
De így aki azt mondja hogy náluk van hó,tuti hazudik!<#idiota><#idiota>
Most amúgy akik Tokajon már metszik a szõlõt,azok is elbaltázták!
Ki tudja,hogy mikor jön 1 lehûlés és lefagy a szõlõ???

JB arts
Én szeretek fázni, lapátolni, hógolyózni és snowboard-ozni
és senki sem veheti el tõlem ezt a remek érzést!

norbre
szerinted ki szeret fázni? .. és lapátoltam már havat.. minden télen lapátolok ha van hó..
csakhogy az hogy nincs már hó télen sajnos a fázásnál meg a munkánál fajsúlyosabb dolgokat vetít elõre..
ja, és ha felöltözöl akkor fázni sem fogsz..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nando De Napoli
visszajött az elsõ gólya...:c

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers

banok
ezek szernit még sosem lapátoltál havat. 😄
Én nagyon utálom a telet mert utálok fázni és utálom a havat.

norbre
én meg remélem hogy igen.. miért van az hogy az emberek annak örülnek ha télen nem kell fûteni és nem esik a hó?
persze értem hogy a fûtés pénzbe kerül.. de az hogy lassan nincs minusz meg hó télen az sajnos ennél sokkal nagyobb problémákat vetít elõre mint a gáz ára..
én örülnék ha télen hó lenne nyáron meg nem kéne megrohadni az 50°-os hõségben...

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

banok
remélem soha

norbre
szerintem globálisan melegszünk, jönnek a nagy esõk, árvizek, tömeghisztéria, káosz, õsállapotok..<#idiota>

Szerintetek lesz idén még egyeltalán hóesés?

Dawe13
Amúgy hol laksz h. már nálatok olyan hideg van???

ShadowHRK
Decemberbe tuti nem fog esni, mint ahogy már pár éve, de így nem februárig tart majd a tél hanem márciusig 😊

Dawe13
CSÁ!!! ÉN Hajdúnánáson lakom....... kb. már 1 hete 6fok van.....remélem hamarosan hûl a levegõ..😄

Skynet723
Az a elgszarabb ha esik és elolvad...akkor olyna szar érzés kinézni nem? 😄

Nekem ez naon megmaradt 😄

Zillo
fog az esni

legalabbis remelem

Alah Alik Ya Sidi!

PJack
itt már rohadt hideg van persze a hó nem esik<#gonosz3><#szomoru1>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Punker
hát ez a 1,5 fok még nem kedvez a hónak, szal errõl ennyit 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Eger

Galy
hol?
Punker
na most frankón elkezdett havazni 😊

Punker
hát még csak esõ van 😞

Nando De Napoli
itt is elolvadt😞

nálunk 3órát esett, de el is olvadt.

Nando De Napoli
nálunk is esik...már vagy 2 centi megállt 😮

hol?û

most is esik😛

PíszLávJuniti
kéne

itt szálingózott, és meg is maradt az a picike, még most ism egvna. van itt olyan -2 fok tutu :S

sz4bolcs
egyik ismerõsöm haverja a Fõnök. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Elintézem 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.