Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De van egy jó hírem is :D (Remélem igaz is!!!)
Jövõ hétvégén eshet a hó akár 3 napig is és 20. környékén is esik!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
És boldog karácsonyt!

A havazásról nemirnak , de gondolom ha ilyen hideg lesz akkor nem esõ fog esni mint tavaly<#levele>#levele><#wow3>#wow3>.Hanem hav . ez biztató <#vigyor4>#vigyor4>
És ne akkor essen amikor suli van HAnem a szünetben.
CSak nemtudom mitcsináljak még télen , nincs ötletem . Szánkót kinõttem , a hóembert is.
Tudsz valami ötletet adni?
Én csak egyet tudok : Huzd el a függönyt dölj hátra a székedben igyál közben valami meleget és csodáld a hóesést.
Remélem 1 hét mulva mikorra visszajövök nyaralásból már lesz hó! <#duma>#duma><#buck>#buck>
<#nevetes1>#nevetes1>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amúgy a hideg miatt megmaradt még mindig, csak levan taposva :) De így is jó mikor kinézek az ablakból minden fehér :)