Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Erre az új gillett re kíváncsi lennék de nagyon húzós az áruk.
ez is jó

itt: http://goo.gl/fGwgV

..vbbbbbbbbvbvvbv

jhetedikj
Nekem egy olyanom van kb. mint az elsõ linken az olcsóbb és teljesen meg vagyok vele elégedve. Régebben amikor hagyományos borotvát használtam sokszor kipattogtam a nyakamon és néha elõfordult, hogy meg is vágtam magam kicsit, elektromosnál ilyenek nincsenek ezenkívül gyorsabb is szerintem, mert borotvahabot se kell használni.

anno 1987

smith09
Pontosan!

Vegyen az ember G mach 3 at vagy , wilkinsont, vagy akár sima hagyományos pengés borotvát. Ezek sokkal jobbak mint bármelyik villanyborotva. Tökéletes vágás, fájdalom mentes.
Peetboy
Azt elhiszem, fõleg az állnál, ahol nem tudja követni a gép.
Ráadásul nincs olyan éles gép mint egy igazi penge, ami megtudja vágni a bõrt is. Ami bõrkímélõ gép, az a szõrt se szedi ki tövénél.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

smith09
Dettó !

Ráadásul nekem mindig meg meg húzott egy szálat ami elég fájdalmas volt.
És a végén mégsem lett olyan sima, mint a hagyományos borotvától.
qetuol
Mert olyat is mondtak már, hogy egyiktõl sem lesz olyan sima az arc mint a "kézi" borotvától.

ezt csak megerõsíteni tudom

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Peetboy
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni elektromos arc borotva ügyben.
Milyet ajánlotok? Philips, Braun, Remington?
Elég sok fajta van 7000 Ft-tól 100.000 Ft-ig,de melyiket érdemes?
Ami erõs legyen, jól levágja a borostát, sima legyen az arc tõle.
Van olyan, ami olyan simára borotvál mint a kézi "hagyományos" borotva?
Milyen van nektek amit használtok?

Túl sokat nem akarok rákölteni, mi a különbség egy 14.000-es és 33.000-es között?
A 14.000 Ft-os nem vágja le simára a szõrt, magyarul bóvli?
Mert olyat is mondtak már, hogy egyiktõl sem lesz olyan sima az arc mint a "kézi" borotvától.

Példák: Phiilips PT715
vagy
Philips RQ1180

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

smith09
Ejha !

Nagyon dizájnos !
Braunt jó márkának ismerem. Ha szeretnéd és van rá pénzed vedd meg.
Szerintem jó lehet , bár én villanyborotva ellenes vagyok, de ez kifejezetten tetszik !
qetuol
braun cruzer z60 -ról vélemények?

Met
borotva?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

smith09
Teljes jogos !
Egy férfi szerintem alapesetben leugrana az asztalról !!
SötétBarom
Elõtted van, ahogy a heréidrõl lerántanak egy gyantacsíkot? Jó, hogy nem azt kérdezed tudunk-e aktív hóhért :DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok! Valaki tud Székesfehérváron olyan kozmetikát, ahol férfiaknak/férfiaknak is gyantáznak? Pl.: intim testrészeken?
smith09
Múltkor volt akciós a tescó ban a wilkinson borotva.
Zöld nyelû,3 pengés, eldobhatós. 4 db 1000Ft -ért.
Nem szeretem az ilyen eldobhatós dolgokat, de ez kifejezetten tetszik !
RatBaG
na jó, rendes borotva az más. én is csak kényszerbõl használok elektromosat.

Per Aspera Ad Inferi.

smith09
Nekem eddig egyetlen körkéses sem vált be.

Gillette mach 3 at használok kb. 10 éve.
ez bevált. :)
RatBaG
braunt csak akkor vegyél, ha gyakran borotválkozol, nem hagyod meg nagyra.
philips után vettem egy braunt, egy órán át daráltam vele a pofám, de még akkor se vitte le teljesen. vissza is váltottam a körkésesre.

Per Aspera Ad Inferi.

Arcra Philips körkéses van,az nekem nagyon bevált.
grizzly21
arcra mit? 1 napja bujom a netet es nem tudom eldonteni hogy korkeses philips vagy egyenes braun-t vegyek. erzekeny borre melyik a jobb? az ha nem szedi le teljesen nullara az nem baj

Nekem bevált a Remington testborotva,arcra mást használok de mellkasra és egyéb helyekre nagyon jó.
SötétBarom
Nekem van egy Remington hajszárítóm, és jó. :DD:D

grizzly21
Sziasztok! A Remington az jo marka? Most hallottam rola..
borotvalkozasra kell 1 elektromos borotva, es testre (mellkas) 1 masik.

smith09
Én kb. 10 éve kaptam Karácsonyra egy G Mach3-as borotvát. Azóta használom és teljesen elégedett vagyok. Általában gélt hazsnálok a Gillette vagy DM sajátmárka. Aftershave szintén gillette v nivea zselé.
Remingtont,8000 volt,elõtte Philips volt,de az elromlott.
milyet használsz?
http://www.szepsegtrend.hu/babyliss-1ben-sz%C5%91rtelen%C3%ADt%C5%91-k%C3%A9szlet-hajra-szak%C3%A1ll-orrf%C3%BCl-bae830xe-p-7924.html
tigeroo
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
smith09
bravó !
tviktor91
Én borotválom a segglyukam.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

venni szeretnék egy hajvágót amit arcszõrzet vágására is szeretném használni, de úgy hogy maradjon borosta. ezt a terméket néztem ki. REMINGTON HC 5550 Valakinek esetleg valami véleménye róla?

ARSENAL&POKER

Nekem egy Philips villanyborotvám van ami 50 ezer volt de az is csak arcra jó.Mondjuk vinné testen is,de a testborotváknak szélesebb a vágóélük.ami miatt jóval nagyobb felület borotválható vele.Szóval célszerû különválasztani az arc és testborotvát.
qetuol
háát... azok már nagyon drágák :D

SötétBarom
Le ne szopjon? :D:D:D

qetuol
letezik olyan elektromos borotva, amely mind arcon, mind testen is hasznalhato, es vizallo is meg olcso is?

smith09
Sajnos benne segtíeni.
De használj niveát v valami hasonlót és nagy baj nem lehet
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnék olyan borotválkozás utáni arckrémet venni, amivel ha bekenem az arcom olyan lesz egésznap mintha frissen borotváltam volna? Vagy tudtok konkrét neveket is!
Elõre is köszönöm!

Üdv.
Helló.

Szerintetek a körkéses borotva jobb mint a sima hagyományos villanyborotva?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Nekem nagyon bevált a testszõrnyíró,pedig elég sok és erõs a szõröm,de minden gond nélkül leszed mindent.
kakimakifsz
Azzal csak kipróbáltam:) Pengés borotvával szoktam lent, az valamiért úgy viszi le, hogy lassabban nõ ki. Mivel kétkezes vagyok nem parázok, hogy levágom a golyóimat:)

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Victor1103
És nem félsz, hogy bekapja a golyóid?:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kakimakifsz
Jah:) Az kényes terület. Mellkasszõrt meg egyebet nem borotválom csak hónalj.
A faszszõrt a 2 kõrpengés villanyborotva meglepõen jól viszi.

Victor1103
Hát én nem konkrétan a farok meg a herék borotválására ajánlottam a hajnyírót hanem a testszõrre:D Ott szerintem a borotván kívül nem is lehet normálisan mással leszedni a szõrt.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kakimakifsz
#1777!?
Láttam, ott voltam:)

Mindenki olyat vegyen ezek szerint, amilyet a farka megkíván/kibír.

Victor1103
Hát én nem ajánlom a testszõrnyírót, legalábbis amit én vettem philips 13.000 volt és egy kalap szar mert semmit nem vitt.
A legjobb ha veszel egy elektromos hajnyírót és leveszed a fejet és a pengét húzod végig. Nem kapja be a szõrt hanem sérülés és irritáció mentesen lenyírja.

Végül is leszedi,de mondjuk olyan mint borotválás után 1 nappal,tehát nem olyan tükör sima,de ez nem gond.
Met
De az nem szedi le teljesen a szõrt nem?

Vegyél testszõrnyírót!Én most azt használok és semmi kipattogás,pirosodás.Gyors,kényelmes,praktikus.Direkt pasiknak találták ki,akik nem szeretnek sokat vacakolni.
Met
Nincs azzal semmi baj :)

SötétBarom
Ha lassú, akkor meg felesleges. Asszem marad a borotva. Meh.