Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én idén januárban vettem egy Braun Cruzer 2-es elektromos borotvát, akkor 12 ezerért. Azért ezt választottam, mert többen ajánlották és azt tanácsolták, hogy a jóval drágábbak is ugyanennyit tudnak, jobban nem fogja levágni a 30 ezres sem. Szép és jó meg minden, de teljesen más volt vele borotválkozni, mint a sima gilette pengékkel. Sokkal tovább tart a borotválkozás és a nyaknál eléggé megnyúzza a bõrt. Értem ezalatt, hogy teljesen piros lesz, de utána megnyugszik és semmi gond nincs vele. A bajusznál, az államon, arcom két oldalát szinte tükörsimára lehet borotválni vele, elég hamar. Viszont a nyak az már más tészta. Igazából csak akkor tudom leborotválni normálisan, ha elõzõ nap átmentem vele hagyományos borotvával és másnap még nem olyan nagy a szõr és leviszi. Van rajta igazító meg amivel nagyobb szõröket lehet levágni, van amikor csak ezekkel szoktam lenyírni, de ezzel sem tudom mindig akkorára, hogy a szitás betudja kapni a szõröket a nyaknál. Szerintem megéri beruházni egyre, csak meg kell vele tanulni borotválkozni.
Ja és igen, használt már közületek proraso termékeket? Elvileg nagyon jó, én most akarok venni ilyen borotválkozás elõtti és utáni arcbalzsamot. Igaz kicsit drága, 2500 Ft körül van, de ha jó, akkor megéri, ugyanis eléggé érzékeny bõröm van.
Egyébként meg nem nagyon lehet így látatlanba megmondani, hogy melyik mennyire irritál, mert ez teljesen egyénfüggõ. Szerintem, ha nem nagyon érzékeny az arcbõröd, akkor nem lehet gáz. Viszont ha a sima pengétõl is irritált már, akkor máshol kéne keresni a dolgokat. Lehet, hogy nem jó módszerkkel borotválkozol, vagy esetleg rossz fajta aftersahve-et használsz.
Csak finoman, nem kell sietni, és nem lesz semmi gond.
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De ezt lentebb írtam már.
El is gondolkodtam rajt, hogy egy 5pengés borotvát kapok ennyiért, akkor ez milyen lehet!
Bár manapság ezt már csak a trógerebbik fajta csinálja meg. Értem ezalatt a noname szikralövõ borotvákat. Amit mondjuk nem kell megvenni.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Amúgy gépes borotva nem tudja összevágni az embert nem?
Neked amúgy milyen van?
Esetleg ha van valakinek tippje, ezen márkákból melyik modell lenne jó, várom az érvelést. :)
Azt is meg szeretném tudni,hogy van olyan gyártó, aminek a termékét semmikép ne használjam különbözõ okoknál fogva...
köszi
Holnap elnézek egy az Auchan, Tesco, MM... Az MM-nál láttam kirakva és szerintem végigtapicskolom mindegyiket! :)Aztán majd kiderül...
Ha meglesz feltétlen megírom a tapasztalatot!
De szerintem nézz körül fórumokban is, ne csak a boltokban.
Találni pár hozzáértõ embert, akik talán pontos típusokat is tudnak mondani, hogy pontosan mit érdemes megvenni!