Bios kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
"Gigabyte GA-MA77T-UD3"
Tudnátok segíteni abban hogy a init Display first lehetõségnél mi a különbség a PCI slot és a PEG között?
Valamint hogy a Post képernyõn a ENERGY epa pollution preventer, Dual bios
Képek miért nem láthatóak a bios frissítés után?
"Gigabyte GA-MA77T-UD3"
Tudnátok segíteni abban hogy a init Display first lehetõségnél mi a különbség a PCI slot és a PEG között?
Valamint hogy a Post képernyõn a ENERGY epa pollution preventer, Dual bios
Képek miért nem láthatóak a bios frissítés után?
Helló!
Azt jól tudom, hogy a Power Managment Setup-->ACPI Stadby State alponton belül lehet beállítani azt , hogy a gép milyen "mélységben" aludjon?
Mert nekem most S1-en van és az alapján, amit eddig olvastam róla, úgy tûnik, hogy nekem az S3-as kéne.
De olvastam olyanokat, hogy kell valami minimális alapfeszültség, amit biztosítani tud a táp...
Nekem egy FSP FSP400-60APN -as tápom van egy MSI 760GM-E51 alaplapon.(2Gb RAM-mal) Ez tudja biztosítani ezt az alapteljesítményt?
Valamint még olyat is olvastam, hogy mivel ilyenkor nincs hûtés, néhány dolog túlmelegedhet(különösen a RAM).
Ennek vannak valós veszélyei?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Azt jól tudom, hogy a Power Managment Setup-->ACPI Stadby State alponton belül lehet beállítani azt , hogy a gép milyen "mélységben" aludjon?
Mert nekem most S1-en van és az alapján, amit eddig olvastam róla, úgy tûnik, hogy nekem az S3-as kéne.
De olvastam olyanokat, hogy kell valami minimális alapfeszültség, amit biztosítani tud a táp...
Nekem egy FSP FSP400-60APN -as tápom van egy MSI 760GM-E51 alaplapon.(2Gb RAM-mal) Ez tudja biztosítani ezt az alapteljesítményt?
Valamint még olyat is olvastam, hogy mivel ilyenkor nincs hûtés, néhány dolog túlmelegedhet(különösen a RAM).
Ennek vannak valós veszélyei?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Helló!
Gép indításkor a BIOS 2 rövidet aztán 8 hosszút csipog. Elvileg ez videomegjelenítõ hibára utal. Sajnos nincs a környezetemben egy másik kártya amivel letesztelhetném ezt.
Az lenne a kérdésem hogy van e valaki, akinek konkrétan ez a hibajelenség volt és tényleg videokártya hiba volt-e ?
Gép indításkor a BIOS 2 rövidet aztán 8 hosszút csipog. Elvileg ez videomegjelenítõ hibára utal. Sajnos nincs a környezetemben egy másik kártya amivel letesztelhetném ezt.
Az lenne a kérdésem hogy van e valaki, akinek konkrétan ez a hibajelenség volt és tényleg videokártya hiba volt-e ?
Asrock k7vt4a pro
kékhalálok vannak és fogalmam sincs mitõl
már gyanakodtam mindenre, de nem csak egyfajta kékhalál, hanem kb 4 különbözõ hibaüzenet... 😞
kékhalálok vannak és fogalmam sincs mitõl
már gyanakodtam mindenre, de nem csak egyfajta kékhalál, hanem kb 4 különbözõ hibaüzenet... 😞
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
ha viás az alapod,akkor nyugodtan rakd fel.
egyébként milyen alapod van?
egyébként milyen alapod van?
köszönöm szépen a segítséget 😊
azt véletlenül nem tudod, hogy a legújabb VIA-s 4in1 kompatibilis-e az Asrock alaplapommal?
azt véletlenül nem tudod, hogy a legújabb VIA-s 4in1 kompatibilis-e az Asrock alaplapommal?
igaz.
A bios firmware frissítés és az alaplap drivereinek felrakása nem ugyanaz.
A bios firmware frissítés és az alaplap drivereinek felrakása nem ugyanaz.
sziasztok srácok!
lenne egy kérdésem felétek:
az alaplap driver-ét ha nem a CD-rõl telepítem fel, hanem egyet netrõl szedek le és azt, az nem azonos azzal, hogy a BIOS-t frissítem, igaz?
válaszokat elõre is köszönöm!
lenne egy kérdésem felétek:
az alaplap driver-ét ha nem a CD-rõl telepítem fel, hanem egyet netrõl szedek le és azt, az nem azonos azzal, hogy a BIOS-t frissítem, igaz?
válaszokat elõre is köszönöm!
ûdv hátha most nem tõrõlnek,,,, a kérdésem úgyanaz, IBM T42 LAPTOP biosát
nem birom átálitani hogy cd-rõl bootoljon, van valami lehetõség
most az f1-el amikor modositani akarom az csak csippan egyet, egyéb lehetõségeket lehet állitani és menteni is
nem birom átálitani hogy cd-rõl bootoljon, van valami lehetõség
most az f1-el amikor modositani akarom az csak csippan egyet, egyéb lehetõségeket lehet állitani és menteni is
sziasztok az a kérdésem a következõ ,van egy amd sempron 3000+osom egy asus k8u-xes alaplappal és ha 40fok felé megy a proci akkor lefagy és a biosba meg nemtudom átálítani mert mindig csak azt írja ki ignored
Sziasztok! Hogy lehet belépni a Toshiba laptopok bõvitett biosába? A boot sorend meg idö beállitás bejön az F1-el.
Nem tom hogy ezeknél van e valami extra beállitás PL:videomem beállitás .
Nem tom hogy ezeknél van e valami extra beállitás PL:videomem beállitás .
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
Sziasztok hogyan lehet kikapcsolni hogy ne kelljen beynomni az F1 hogy bejöjjön a windows Ha tudátpk irjátpk meg köszi
Jobban mas sem fogja tudni elmagyarazni.
Esetleg ha leirja milyen alaplap es belekukkantunk a kezikonyvebe.
Esetleg ha leirja milyen alaplap es belekukkantunk a kezikonyvebe.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nemértek hozzá de gondolom az integrated periferialban kell lenni valami VGA-s szösszenetnek azt kell disabledzeni.
De aki jobban ért hozzá ugyis elmagyarázza.
SEGÍTSÉG topikba is feldobhatod a kérdést oda többen járnak.
De aki jobban ért hozzá ugyis elmagyarázza.
SEGÍTSÉG topikba is feldobhatod a kérdést oda többen járnak.
Next PC upgrade: 2022