Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egyébként hogy lesz ez az elsõ fele tudja valaki? Már most megölik Voldemortot és majd a 2. rész arról fog szólni, hogy felnõnek?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Várom szeretettel az HBO-n.
Elõzetes - többféle felbontásban
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A könyv(6.) viszont nálam örök kedvenc marad a HP sorozatban!
Nagyon szerettem, ez a kedvencem!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A 7. filmmel kapcsolatban kerestem de a könyvet adta be és valahogy véletlen elolvastam a cselekményt. 😊
Magát a 7. könyvet még nem olvastam de most nagyon elgondolkoztam, hogy meg kéne venni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
vitáztunk is, namind1.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
aztán látom csak nosztalgiázás és elemezgetés, ok.
a szóbeszéd elvileg igaz, h télleg buzi volt anno a nemtom melyik fószerkával levelezgetett, nem jut eszembe a neve...grindelvald? :S 😄 merengõn van pár dumbledore slash történet.
asszem.
hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?
nekem mindegyik rész bejövõs eddig, bár a mostani végét kicsit összecsapták, lehetett volna1gyönyörû temetés dumbledorenak a filmben.
namind1.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A 7. résznek a cselekményét meg elolvastam wikipedian, nagyon úgy néz ki, hogy EPIC lesz ha nem rontja el a rendezõ.
Viszont találtam egy érdekes dolgot: "Dumbledore valójában homoszexuális volt, fiatal korában gyengéd érzelmeket táplált Gellert Grindelwald iránt." <#wow1>#wow1>
hm, tök szép itt Emma<#eljen>#eljen><#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>.
<#eljen>#eljen><#puszi>#puszi><#love11>#love11><#hawaii>#hawaii>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
köszinfót 😄.
a 7. rész második felének végérõl vannak a képek, amikor ugrunk már az idõben egy kicsit
gondolom nem, reménykedek, h nem 😄. õ azér szexibb ennél 😄. sztem Luna faterja :S, v vmi auror, tudjaafranc 😄. lent kommentekben láttam auror témát és ezér gondoltam arra.
3dikon Mio Baba<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>, nyamm<#finom>#finom>.
elírtam.
cikknél írja egyik a kommentben, h kihagyták kennyt. szemetek.
igaza van, south park is ott van a lista elején, az biztos és nem is említették. de jó pár cucc lehet, szal megértem, h nem említenek mindent.
- nahhigen, hári pittyert könnyû leelõzni - feleli Homer.
- az harry potter, fater - így Bart.
- Dó! :@ - reagál Homer.
😄.
amúgy ezen lehet vitakozni, de mint zenében a Slipknot vs Metallica téma, ott erre én azt mondtam, h a maga nemében mindkettõ klasszis, vagy maga mûfajában. nem kell összehasonlítani õket.
ez így van hári péterékkel és simpsonékkal is.
mindkettõt bírom 😄.
köszacikket, minnyá elolvasom, ezt csak így cikk cím alapján írtam 😄.
És várom mint a messiást 😊
amit én adtam már neki (lét) abból 1 szer már tuti bevásárolt 😄
Dátum: 2010.05.13. 20:07 Adta: SHADOWEYES7
"Nem kussolok te gyökér. Fáj az igazság? Leszarom. PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi."
Stílus.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD... szépvolt 😄. és hülyeség ez a leáldozott szarság, egyetértek.
http://www.sg.hu/cikkek/52337/megis_lesz_nyolcadik_harry_potter_tortenet
Mielõtt ráugranátok, ez egy 2007-es hír. 😄
és mér poén? engem pl érdekel Harry felnõtt élete, rengteg fanfic született Merengõn is errõl, Malfoyjal is kavar, meg hasonlók, szal kiaknázatlan terület 😄.
és jogos Rowling részérõl 😄... érdekes, kíváncsi leszek 😄.
ez ugye csak poén?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
LOL 😄.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
nm
figyelem a topikot régóta amúgy, elvagytok ti itt 😄
szal profi a banner és profin mutatnak a szereplõk 😄. ha mohó akarok lenni, voldit is kérném és pitont 😄, meg malfoyt 😄DDDDDD. de így is megfelel és kösz.