Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V. csak a 2. rész végén hal meg. A könyv/film legvégén ugrunk csak az idõben elõre 19 évet.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Klemice
a hp sorozatban nekem az 57 fokos vegyes házipálinka a kedvencem

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

davidka003
Nem rossz.
Egyébként hogy lesz ez az elsõ fele tudja valaki? Már most megölik Voldemortot és majd a 2. rész arról fog szólni, hogy felnõnek?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Többször is megnéztem az elõzetest, de nem bírtam ráérezni. A könyvet sem szeretem (teljesen más lezárást képzeltem), Yates az elõzõ két filmet is tönkrevágta ...

Várom szeretettel az HBO-n.

Elõzetes - többféle felbontásban

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

brodix
Így apropó az elõzõ hsz-ekre: A hatodik film valóban elég jó, ha nem a story-ra koncentrálunk, hisz azt totálisan elcseszték, mivel nagyon nem a könyv alapján írták.
A könyv(6.) viszont nálam örök kedvenc marad a HP sorozatban!
Nagyon szerettem, ez a kedvencem!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Legend Killer
oké.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

davidka003
"hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?"

A 7. filmmel kapcsolatban kerestem de a könyvet adta be és valahogy véletlen elolvastam a cselekményt. 😊
Magát a 7. könyvet még nem olvastam de most nagyon elgondolkoztam, hogy meg kéne venni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Legend Killer
erre meg azt mondják, h nem Emma volt.
vitáztunk is, namind1.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
láttam vah1új hsz hári péternél, mondom mivanmá hári péterrel.
aztán látom csak nosztalgiázás és elemezgetés, ok.

a szóbeszéd elvileg igaz, h télleg buzi volt anno a nemtom melyik fószerkával levelezgetett, nem jut eszembe a neve...grindelvald? :S 😄 merengõn van pár dumbledore slash történet.
asszem.
hetediket mér csak wikin olvastad el, vagy a filmbeli dolgok után kutattál wikin és a könyvet olvastad?
nekem mindegyik rész bejövõs eddig, bár a mostani végét kicsit összecsapták, lehetett volna1gyönyörû temetés dumbledorenak a filmben.
namind1.

davidka003
Megnéztem most újra az összes részt és még mindig az elsõ 4 legjobb, az ötödik nagyon rossz, viszont érdekes módon a 6. nem annyira rossz. Vannak hibái de végül is élveztem most, pedig tavaly nyáron nagyon szidtam.
A 7. résznek a cselekményét meg elolvastam wikipedian, nagyon úgy néz ki, hogy EPIC lesz ha nem rontja el a rendezõ.
Viszont találtam egy érdekes dolgot: "Dumbledore valójában homoszexuális volt, fiatal korában gyengéd érzelmeket táplált Gellert Grindelwald iránt." <#wow1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Legend Killer
wwe a kirááály 😄. régi jelenet, nem is tudtam errõl.
hm, tök szép itt Emma<#eljen><#finom><#hawaii>.

Narxis
loooool 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Legend Killer
LOOOOOOOOOL, a végén lévõ csaj Emma Watsoooooonnn!!!!!! 😄

<#eljen><#puszi><#love11><#hawaii>

mosoporr
még fél év

Narxis

PJack
de, csak szerintem is kicsit eltúlozták a maszkírozást

Pain is inevitable. Suffering is optional.

tigeroo
mert nem ugy van vége mint a könyvnek?
Legend Killer
LOL, jaaaaaaaaaaa 😄. így má értem 😄. hánemsemmi 😄DDDDDDDDD.

köszinfót 😄.

Narxis
lol

PJack
márpedig az Malfoy a maga öreg változatában 😄
a 7. rész második felének végérõl vannak a képek, amikor ugrunk már az idõben egy kicsit

Legend Killer
bár lehet a2dikon lévõ Lucius Malfoy, ha má Malfoyékról van szó, ill én említettem... nemtom, hmmm... :S 😄<#fejvakaras>.

Legend Killer
a2dikon az Malfoy lenne? 😄DDDDDDDDD<#wow1>😄DDDDDDDDD

gondolom nem, reménykedek, h nem 😄. õ azér szexibb ennél 😄. sztem Luna faterja :S, v vmi auror, tudjaafranc 😄. lent kommentekben láttam auror témát és ezér gondoltam arra.

3dikon Mio Baba<#eljen><#hawaii>, nyamm<#finom>.

PJack

Legend Killer
ühümm, majd talán. kösz, h szóltál.

mosoporr
Most olvastam ki az elsõ részt örökéj tök HP csak ajánlani tudom,holnap bele kezdek a másodikba,harmadik meg elvileg készül...

Legend Killer
vitakozni=vitatkozni.

elírtam.

cikknél írja egyik a kommentben, h kihagyták kennyt. szemetek.

igaza van, south park is ott van a lista elején, az biztos és nem is említették. de jó pár cucc lehet, szal megértem, h nem említenek mindent.

Legend Killer
- fater, jobbak vagyunk potternél - mondja Bart.
- nahhigen, hári pittyert könnyû leelõzni - feleli Homer.
- az harry potter, fater - így Bart.
- Dó! :@ - reagál Homer.

😄.

amúgy ezen lehet vitakozni, de mint zenében a Slipknot vs Metallica téma, ott erre én azt mondtam, h a maga nemében mindkettõ klasszis, vagy maga mûfajában. nem kell összehasonlítani õket.
ez így van hári péterékkel és simpsonékkal is.
mindkettõt bírom 😄.

köszacikket, minnyá elolvasom, ezt csak így cikk cím alapján írtam 😄.

Narxis

Legend Killer
😄D.

mosoporr
Idáig 1 könyvére se mondtam h nem volt jó,majd ha ír szart akkor elgondolkozok rajta h olvassam e tovább a mûveit...

És várom mint a messiást 😊
amit én adtam már neki (lét) abból 1 szer már tuti bevásárolt 😄

Legend Killer
😄.

Narxis
Csak unatkoztam és hülyéskedtem kicsit. xD

Legend Killer
én csak1pontot adtam volna, de inkább egyet se 😄.

Legend Killer
ejnye Narxis<#ejnye1>.

Dátum: 2010.05.13. 20:07 Adta: SHADOWEYES7
"Nem kussolok te gyökér. Fáj az igazság? Leszarom. PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi."

Stílus.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD... szépvolt 😄. és hülyeség ez a leáldozott szarság, egyetértek.

Narxis
Annyira nem lenne meglepõ, egyszer már gondolkodott rajta:

http://www.sg.hu/cikkek/52337/megis_lesz_nyolcadik_harry_potter_tortenet

Mielõtt ráugranátok, ez egy 2007-es hír. 😄

danikarate
Hol olvastad? PLs linket...

Legend Killer
mohó a bébi<#idiota><#hehe>. mámint Rowling. gazdagság megrészegítette, nemtommémondottilyet.
és mér poén? engem pl érdekel Harry felnõtt élete, rengteg fanfic született Merengõn is errõl, Malfoyjal is kavar, meg hasonlók, szal kiaknázatlan terület 😄.
és jogos Rowling részérõl 😄... érdekes, kíváncsi leszek 😄.

tigeroo
A Harry Potter írója, Rowling, bejelentette, hogy mégsem hagyja abba a történetet a 7. kötettel, hanem belekezd a 8.-ba is, melyben Harry már felnõttként szerepel. Amikor megkérdezték a szerzõtõl, hogy miért, azt felelte: "Van még pénz a világon, ami nem az enyém!"- Conan O'Brien

ez ugye csak poén?
Legend Killer
igen, volt 😄. jó 😄.

nearo
Biztos volt már, de:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Legend Killer
bal oldalt bimbója geci élet kicsit kiláccik 😄.

LOL 😄.

Legend Killer
😄DDDDDDDDDDD.

Punker
akkor már inkább ezt:

kép 1

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mosoporr
Csöcsösödik a liba 😄 még ki is nyomja... biztos csak miattad 😊.

Legend Killer
ok, ja.

Narxis
Oké, akkor megszavaztuk, nem kell áttenni valamilyen tárhelyre, vagy így is beteszik a modik?😄

PJack
😄
nm

figyelem a topikot régóta amúgy, elvagytok ti itt 😄

Legend Killer
dumbledore meg milyen vagánymá... asszongya, leverlek voldi... ron meg, elinnét tetves halálfaló... harry meg... öhm... hmmmm... csapjunkbele, v nemtom 😄.

szal profi a banner és profin mutatnak a szereplõk 😄. ha mohó akarok lenni, voldit is kérném és pitont 😄, meg malfoyt 😄DDDDDD. de így is megfelel és kösz.

Legend Killer
mennyire befigyel már, hogy Mio/Emma milyen szexi a banneren<#idiota><#hehe>. az újon 😄. tolnám 😄.

mosoporr
Asszem megszavaztuk 😊