Zeneszerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi történt volna, ha MC Hammer és PSY egy idõben <1990>1990> tevékenykednek, és úgy döntenek, hogy Rick James zeneszámát (Super Freak) EGYÜTT dolgozzák fel?
Hallgasd meg a remixemet: PSY vs. MC Hammer...U Can't Touch This Style (i2k'014's Mashed Up DEMO) 03:52
Ableton az eszköz.
i2k'014...Wandering in Time (Full mix) 10:15
i2k'014...Tranquillity (Full mix) 11:45 (Chill out)
http://steflion.wix.com/studio
De ugye kinek a pap,kinek a papné.
Egyébként meg a suite megéri az árát,a benne lévõ hangszerekkel,eszközökkel is lehet jó számokat készíteni,amik szépen szólnak.
A zenélés öröm.A dicsekvés, magamutogatás pedig emberi gyengeség.
A Pro Tools valóban a legjobb,azonban sokan panaszkodnak a Cubase render minõségére (nagyjából az mp3 hangzást produkálja a wav file).
Illetve ha megnézed akkor egy kicsit más a felépítése a két programnak.A Live tökéletes élõ zenélésre (hiszen erre lett kitalálva),míg a cubase illetve a PT stúdió program akar lenni.
Mindkettõnek van elõnye és hátránya is,a kérdés csak az,hogy kinek mire van szüksége.
A zenélés öröm.A dicsekvés, magamutogatás pedig emberi gyengeség.
Uhm Jung Hwa énekes-színésznõnek rengeteg jó száma van - én néhányat dolgoztam csak fel
Az Ableton alapcsomag viszonylag olcsó - ami miatt drága tud lenni azok a fizetõs, azaz nem ingyenes kiegészítõi, a pluginek, VSTi-k.
Én a programot (Ableton Suite 8.3) ellenszolgáltatásként kaptam. Ha lesz rá idõ, majd megvizsgálom, addig meg elálldigál a gépen.
Most szól éppen Uhm Jung Hwa - Cinderella címû száma, ez tényleg jó.
A hölgyrõl eddig még életemben nem hallottam, már megérte megnézni a fiókodat. Köszönöm ...<#smile>#smile><#smile>#smile>
(Ahogy nézem a Vaterán 160.000 Ft-ba kerül ez a Suite ???)
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Imádom a cuccot, és bár még erõsen a tanuló fázisban vagyok, az elsõ rápillantás okozta sokkhoz képest viszonylag jól, és gyorsan bánok vele.
Bizonyítja ezt néhány projektem is: Youtube fiókom.
A feltöltött videók közel 95%-a Abletonnal készült.
Minden értelemben.
Az Ableton olyan, mint manapság a Suzuki gépjármû.
A Cubase, Pro Tools pedig olyan, mint egy BMW X6-os vagy egy Bugatti Veyron.
Igazságod vagyon, én is találtam milliószám anyagot, csak idõ kellene hozzá! Amúgy qrva komplikált egy eszköz, lehet vele játszadozni, mire vmi jó kijön "belõle". Állítólag, mondta a kolléga, ahonnan kaptam, vannak itthon is diszkósok ( Shane 54, Myone) akik ezzel nyomják a bulikat.
Mindenesetre respect nekik! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Incredibox
Igaz nem egy nagy zeneszerkesztõ program, de azért el lehet vele szórakozni, csináltam is egy videót lessétek meg.
egyenlõre még totál sok minden hiányzik belõle,de igyekezni fogok:-)
"Ableton live 8" progihoz található vhol magyar útmutató?
Köszi ...
Tetszik, hogy végig "nyugodt" a kiállás.
Viszont, ezt jó lenne, ha a végén, a ritmus szekció belépésekor megtörné egy durvább, keményebb 1-2 perc, hogy a feloldás hatásos legyen a befejéskor.
Tetszik a szám.
Így:
http://masterofpuppetsmusic.blog.hu/
Köszi szépen
http://palmai.midiworld.org/
*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org
Aeribic zenét szeretnék szerkeszteni.
Tudna nekem valaki segíteni nekem abban hogy,mi lenne rá a legmegfelelõbb program.
Fõleg a 32 ütem vágása lenne a légyeg.
KÖszönöm elõre is!
Én elektronikus zeneszerzéshez a Propellerhead Reason-t ajánlom. Az 5.-ben már van beépített dobgép szimuláció, ami a HipHop-osoknak hasznos 😊, továbbá a Sony Acid Pro is jó ilyesmire, bár oda már kell valami sample. Rockzeneszerzéshez pedig a Guitar Pro-t ajánlom (3-5-ig, a 6-os nagyon nem jön be). Felvételhez és utómunkálatokhoz pedig az Adobe Audition 1.5-2-3, vagy a Sony Sound Forge 7-8-9. Ezeket lehet keverni, és együtt használva õket elég jó dolgokat ki lehet belõlük hozni 😊.
Itt egy példa az egyik mûvemre:
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Ha tetszik, akkor csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is 😊 (ha van, akkor több e-mail címrõl is szavazhatsz 😊 ).
Ha tetszett terjeszd ismerõseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról.
Elõre is kösz minden szavazatot 😊.
Eladó egy Miditech i2 25
konkrétan ez:
http://www.absolute.hu/webshop/?pid=1561&back=12
1 éves a cucc, keveset használtam, semmi baja, az eladás oka hogy kell a lé és már nem használom. Kezdõknek ideális lehet.
17.000Ft lenne alku nélkül, alkuval 18.000 😊
érdeklõdni csak a newton_x /kukac/ freemail.hu-n lehet, mert ide ritkán (azaz sosem) járok. Köszi bye
Flash
miért halt meg ez a fórum???A zene örök és elpusztithatatlan!!
na jó ez lehet hogy picit erõs volt,de azért jó volna feléleszteni.
szolgálunk és tépünk...
esetleg olyan létezik hogy gyorsabban énekel de a hangmagasság nem nagyon emelkedik?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
ugyan ugy tud vele xmet szerkeszteni... egy proszat szerintem megerdemel...
itt vent van...
ftp://ftp.supergamez.hu:21//.hdd2/upload/++Movie Feliratok++/ShrAd/angyalok városa/2/
ja es valaki nem tud egy magix music studio deluxe 6 lelohelyet???