PS2 Tulajok IDE !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az más kérdés, hogy nem vagyok képmutató.
Most vettem egy PS2-õt. Nemcsak orig. lemezt szeretnék beletenni.
DVD filmet nem akarok rajta nézni. A kérdésem a következõ: milyen Chip a
legjobb legegyszerûbb megoldás, hogy tudjak mindenféle "backup" játékkal játszani. A lemezfiók kihuzogatóst hanyagolnám ha lehet.
Érdekelne még ezeknek a chip-eknek a beszerzési helye és ára is.
Láma vagyok a kérdéshez, légyszi segítsetek!
Köszönöm
<#conf>#conf>
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
És mi okozhatja ezt a kattanást, a fej kopása??? Mert eléggé zavaró.
Eddig ment a gépecske szép csenben,most meg néha kattog :(
Szerinted bolti fejtisztító lemezt érdemes benne megjáratni, vagy csak jobban ártok vele a fejnek???
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Olyan problémám volna, hogy a ps2-m (6-7 hónapos, ezüst, nem az új lapos!) fura hangot ad ki néha.
Pld: ha úgy kapcsolom be a lemezkiadó gombbal akkor vagy 3-at kattan.
Meg töltés közben is néha elõfordul 1-2 kattanás.
Én ezt úgy hallom, hogy valamilyen mechanikai kattanás lehet, mert a töltéssel nincs semmi gond.
Lehet hogy sok benne a por és ki kellene tisztítani??? (amióta megvan nem volt tisztítva)
PLEASE ADJATOK VALAMI TANÁCSOT MIT TEGYEK. Elõre is köszi.
Help!
<#kerdes>#kerdes>
memoricardod nem maratt?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://consolechip.atw.hu/
Amikor elõször kerestem PS2-höz egeret, nagy naívan azt hittem, hogy elég, ha normál USB egeret keresek. Aztán amikor vettem egy normál egeret láttam, hogy nem jó a PS-hez és visszavittem. Utána vettem ezt az egeret amit most árulok egy konzol üzletben, ahol helyben ki is próbáltuk. Vagyis egyszer már volt használva :) két perc erejéig. A sors azonban úgy hozta, hogy hamarosan megváltam a gépemtõl, így ez megmaradt. Gondoltam nem adok a géphez minden pluszt amiket beszereztem (pl.maradt egy plusz joy is) ,hanem majd apránként eladogatom õket.
Szóval innen tudom, hogy mûxik :)
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PS4 PSN: angyisz
Köszi a segítséget elõre is!
By
[HUN]Kami*, kiskami*
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Nézegettem én is ezt a SwapMagic-es dolgot, hogy honnan lehetne megrendelni, találtam is néhány ilyen oldalt a www.swapmagic3.com oldalon vannak linkek!!
A kérdésem csak annyi volna, hogy szerintetek mennyire lehet abban bízni, hogy miután banki átutalással elöre kifizetem, azután meg is kapom a cd-t?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
SM3.3
Sziasztok!<#integet2>#integet2>
Megköszönném!
Viszont ettõl a csip témától már <#vomit>#vomit>-ok!
Ezért vennék inkább swap magic-et!(ez elméletileg nem vághatja haza)
Csak írd már le légyszi a tapasztalatod ezzel a "bepöccintem a tálcát" dologról, mert én ettõl félek!<#dumcsi>#dumcsi>
PS4 PSN: angyisz
Ezek a szemetek miért nem tudják kiadni az f1-et minden gépre?<#mf3>#mf3>
Sokkal több pénzt hozna nekik!<#falbav>#falbav>
Na mind1!<#sniffles>#sniffles>
Majd a Motogp 3 meg box exkluziv lesz!<#vigyor5>#vigyor5>
De a masik egyetlen megoldas, hogy azonnali garanciaveesztess terheben beleheggesztetsz egy chippet amit ugye nem egy inracerface tesznek, hanem bizony meg meg egetik hozza jopar helyen a masinat, szo szerint.
De valoszinuleg nem bonyolultabb a muvelet, mint egy socket x procit be vagy kitenni a foglalatba.
Bar allitolag mar volt olyan akinek ez sem sikerult :)
Most hirtelen ezt a leírást találtam (18-as hozzászólás).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Jó móka. Pontgyûjtés van, globális ragsor, legjobb idõ táblázatok, chat.
A Central Station egy központi (web?)oldalnak tûnik, amin keresztül majd nagy tournament-eket terveznek lebonyolítani, de jelenleg egy-két játékismertetõn (killzone, wrc4, ratchet&clank, this is football) kívül nincsen rajta semmi.
Az online eléréshez a regisztrációkor megadott nick-ed és jelszavad kell, illetve az elsõ alkalommal a levélben megküldött pin-kód.
[HUN]Kami*, kiskami*
Sziasztok! Lenne egy Playstation 2 höz készült GYÁRI VGA Adapterem ! Gyártó: BLAZE
Ára: 7000Ft Akit érdekel Irjon az [email protected] cimre,vagy hivj a 06302864143 telefonszámon. SMS-t NE KÜLDJ!!
<#kacsint>#kacsint>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
<#rolleyes>#rolleyes>
Angyisz, vagy akinek még van ilyen cucca segítsen LÉGYSZI!!
Annyit tudok, hogy a 3.3-as verzió az már pstwo kompatibilis is!
De megköszönném, ha valaki mondana egy helyet, ahol még lehetséges, hogy van scph 50004-es gép!
<#szomoru2>#szomoru2><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
A pstwo-nál hogy mûködik?
A neten láttam, hogy a 3.3-as verzió már ezt a gépet is támogatja!
Electroworldban, vagy saturnban nem tudja vki. kb. mennyi a ps2?
ha jol tevedek igy mukodik, bar nekem nincs.
Lenne egy kérdésem Angyiszhoz, vagy aki vágja a témát:
SWAP MAGIC:
Megrendelem, kihozzák!
Ha jól olvastam:
eredeti játék be, "tálca kihúz kis mûanyag lappal"-ez mi?<#lama>#lama>
Utána másolt be, azt szeva védelem ha jól értem!
Nos ha ezt tisztáztuk, mert sajna fogalmam sincs hogy mûködik és hol lehet beszerezni, akkor már csak az a kérdés, hogy mit vegyek:
-50004-est(ebbõl úgy hallottam, hogy már szinte nincs új)]<#szomoru2>#szomoru2>
-Pstwo-t(errõl meg azt hallottam, hogy nagyon melegszik)<#sir>#sir>
Köszi
PS2-be kellen Matrix Infinty Chipet beszerelni.
Szegedhez minél közelebb.
Tud valaki segíten.
TiCo.
(nyomtam wrc4-ben onlány!!!)<#vigyor>#vigyor>
[HUN]Kami*, kiskami*

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Meg néztem ezt az oldalt a www.ps2registration.com-ot és elárulná valaki,hogy mire jó a lemez és a pin kód??Na ugye csak a széria szám kell,mert miért is lenne magyarul.
Köszi