Vízhűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ahogy írtam egy ilyenre vágyom: Innovatek blokkok+Eheim pumpa+Maxxxpert Mono radiátor. Az overclock.hu pedig nem forgalmazza ezeket, bár az igaz hogy "gyári" vízhûtést kínálnak.
Láttátok már a Tom féle vízhütésrõl szoló videót? Ahogy olvasom csinált már 1-2 arc házi vízhûtést, ezt a gyári hûtõket érdemes megvenni?
itt a link http://www.tomshardware.com/howto/02q3/020701/index.html
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Vagy mindenképpen furni faragni kell? Vagy hogy van ez?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
de gondolom nem vízzel hűtötök hanem metanollal vagy mással ami nem vezeti az áramot ha fatális baj lenne
vagy vízzel teszitek?
5v-ra nem kötök ventit, max 2-t 12-re...
Anee: igazából egyazon csőátmérőn egy kétszer erősebb szivattyú nem nyom át 5%-al több vizet sem sztem, szal nem sokat.. ezen nem fog múlni.
Én nem is húzom a gépem, alapon megy, nekem csak a zaj miatt fontos. Persze nem mellékes, hogy majd az UT 2003 miatt emelnem kell :o)
illetve mennyit számítana egy gyorsabb motor/szivattyú/
ha igen hol s mennyi?
En 5V ra nem igazan kotnek semmit ,mert ott mar nem igazan indul uzembiztosan egy 12V os venti ,legalabbis ezt tapasztaltam ,deveguli is tipusfuggo.Nyaron fog az a + -5 fok szamitani! Most cserelem le az ordasi fele blokkot ,mert az amd xp re nyarra keves lesz ,foleg tuninggal.
De tök jól megy, a vízbe raktam egy üveg Zrínyi konyakot, azóta sem volt gond semmi. És tudok aludni mellette! 😊
Hol lehet valami jó szivattyút venni, milyet, mennyiért stb. ?
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Csak az a gond, hogy csak egy sima rézblokk, amibe csövet fúrtak. 😊
Erre lehet rakni a 800l/h-s szivattyút, ezen biztosan átfolyna.
Vajon ha leállna a szivattyú, akkor mi történne?
Megindulna magától valami keringés? 😊)
no komment:😊
de állítólag nagyon szar
Legalább látnám, hogy folyik a viz.
Mondjuk neked a földön van a gép, és úgy nem jó állandóan lenézni az asztal mellé.
Viszont szerintem a pumpádnak meg se kottyanna. 😊
Nagyon menõ, jelzi, hogy biztos kering-e a viz.
Mármint, hogy megvennéd valakinek a kész hûtését?
Szerintem - ha megjegyezhetem - nem nagyon akar senki sem megválni a sajátjától. De az Ordasi-vonal mindig járható.
Mennyit szánsz rá?
Ha veszel tõle egy blokkot 3200-ért, egy radiátort 8000-ért, és egy pumpát 5500-ért, akkor kell még csõ kb. 1000 ft-ért, és valami tárolóedény. Ez így 17700 ft.
Ha magad veszel pumpát, és elmész egy bontóba, akkor 12000-bõl ki lehet hozni az egészet.
Ezt most csak azért mondom, hogy tudd: olcsóbb egy kicsit utánajárni. Persze, ha nincs idõd...
Nekem 13000 volt, igényes pumpával, azt lehet olcsóbban is venni. A blokkot viszont javasolom az említett oldalon megrendelni: Tuningnet
Én még építettem a gépbe egy 90x90-es ventit, az egy ezres, és esztergáltattam édesapámmal két olyan kis fémdarabot, ami a 6 mm-es csövet összeköti a másfelél centi átmérõjûvel.
Dikkma... 😊
2. Szépek :
Direct Die Cooling címszó alatt találhatók ezek a képek. Hát, nem semmi. Csak azt nem értem, hogy ha egy Celeront mutat a kép, akkor az eredményeknél miért Duron van, és hogy egy Duront hogyan hût direkt maghûtéssel... :s
de okos gyerek vagy kapsz egy csokit buzz 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Majd beviszem a cd-t, ha telefonálsz.
A Babó-t meg majd elviszem valamikor, vagy eljössz érte! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu