Meghalni.... az úton...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget,tiplit attachmentként tudod fogadni?Ha van W.O.O.D.plug-in akkor megy a dolog😊
Eszembe jutott.
A pipicsõr elé, meg mögé nem kell space.
A pipicsõr elé, meg mögé nem kell space.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Tudom, és oda van írva, hogy hogy kell.
Láttam egy másik topicban hogy raktál be képet,ez a kép is a neten van ,de hiába nem jött nekem össze...
200 millió km az már nem semmi!
Bocsesz😊
Bocsesz😊
Injektoros, 127 LE,sportspojler,olajhûtõ,sportülés,BBS alufelnikkel,kifogástalan állapotban ,garantáltan sérülésmentes,igényeseknek eladó,az ár irányár.A fenti telefonszámon minden nap 7-19 ig lehet érdeklõdni.
A Jármû adatai:
Típus:
VW Sirocco
Betükód: GT
Ország: Magyarország
Megye: CSONGRÁD
Évjárat: 1987
Szín: Metálkék
Ár: 800000
Tulajdonosok száma: 2
KM óra állása: 200000 ezer Km
Mûszaki vizsga: 2001
Üzemanyag típusa: 95 kataliz
Hengerek száma: 4
Féröhelyek száma: 5
Ajtók száma: 3
Motor térfogata: 1800 cm3
Motor teljesítménye: 127 LE kW
Extrák:
Immobiliser, könnyûfém keréktárcsa, automata biztonsági öv, osztottan dönthetõ hátsó ülés, rádió, riasztó, sportkormány, szervízkönyv, hifi, színezett üvegek,
E-Mail: [email protected]
Nem rímel, mer nem volt kedvem beírni az elsõ két sort.
nem rimel😉
1ebkent megint te nyertel😉
1ebkent megint te nyertel😉
Motorbreath the sign of livin' fast
It is going to take your breath away.
It is going to take your breath away.
DC-HTH
Rajzold majd rá a CD-re a pirospontot
Rajzold majd rá a CD-re a pirospontot
no stop signs
no speed limit
nobody gonna slow me down
piros pont aki +mondja honnan van
no speed limit
nobody gonna slow me down
piros pont aki +mondja honnan van
Az elõbb elég hosszút írtam, és elveszett, nem írom be mégegyszer, tény, hogy nem egyezik a véleményünk.
Néztem a Thaliát de szvsz nem ugyanaz a kategória,mármint globalice nézve az autót.Másik fontos szempont az hogy 10 év múlva is autó legyen,a renault(meg úgy általában a francia autók)nem a szívem csücske.Mondjuk egy Peuget 806,ammá döfi!
Tolja a kaffer a kedvezményt, mer alátett a Renault a táliával.
Úgy tudom, 2,8-ért kapsz egy fullos autót.
És GPS se kell bele, ha casco-t akarsz kötni rá.
Úgy tudom, 2,8-ért kapsz egy fullos autót.
És GPS se kell bele, ha casco-t akarsz kötni rá.
Jövõ héten szerdán átvehetjük az új autónkat(ill.a barátnõm hajtja majd),1.4 75 LE VW Polo Classic Comfortline,ABS-el.Fél milka kedvezményt adtak rá...
90 lakott teruleten kivul, 110 autouton 130 autopalyan
bar az rtl klub hiradoban lattam szal le7, hogy nem igaz😉
bar az rtl klub hiradoban lattam szal le7, hogy nem igaz😉
Na, elfogadták? Tegnap ittunk a haverokkal, nem láttam tévét két napja... meglesz? 90-re nõhetne, meg egyébként is, a 10-es emelés reális. Városban nem.
ezeket hivom rettegonek
ma targyalja az orszaggyules/kormany vagy valami hasonlo
110re akarjak autouton (amibol van vagy 20 km az orszagban osszesen) es 130ra autopalyan, foutrol nem esett szo
110re akarjak autouton (amibol van vagy 20 km az orszagban osszesen) es 130ra autopalyan, foutrol nem esett szo
Hát van valami a belsõsáv-szindrómában ,de itt Szegeden általában az a bizonyos szélsõ sáv annyira kátyús hogy a Lada-rally simán megrendezésre kerülhetne a körütakon😞((
Igen felemelték a sebesség korlátokat, továbbá már érvényes a pontrendszer is, csak a zsernyákok nem tudják betartatni :-))
Magyarországon majd minden vezetõ beleesik ebbe a belsõsáv syndrómába, ezért megyek én a külsõ sávban és haladok.
Azon tudok még röhögni hogy a lámpánál az összes kocsi ismét a belsõsávba áll és mire odaérek a külsõsávban megelõzöm az összest, tetejébe még nem is hajtok gyorsan.
Amugy megfigyeltétek ki a legrosszabb vezetõ: sorrendben: kabátban ül bármily az idõ, kalapos, nõ, szõke: az utkeresztezõdés elõtt fél kilóméterrel lassít ebbõl lehet következtetnihogy lekanyarodik, mert indexet nem tesz ki.behúzódik a belsõ sávba persze betartja az 50-et mivel az a megengedett mit izgul az a sok hülye a háta mögött.
Azon tudok még röhögni hogy a lámpánál az összes kocsi ismét a belsõsávba áll és mire odaérek a külsõsávban megelõzöm az összest, tetejébe még nem is hajtok gyorsan.
Amugy megfigyeltétek ki a legrosszabb vezetõ: sorrendben: kabátban ül bármily az idõ, kalapos, nõ, szõke: az utkeresztezõdés elõtt fél kilóméterrel lassít ebbõl lehet következtetnihogy lekanyarodik, mert indexet nem tesz ki.behúzódik a belsõ sávba persze betartja az 50-et mivel az a megengedett mit izgul az a sok hülye a háta mögött.
Azt hallottam hogy tán jan.1-tõl a tehergépjármûvek lakott területen belül igénybe vehetik a belsõ sávot is (nem csak elõzés esetén ahogy régebben).Meg tudja valaki erõsíteni ezt?
Másik téma hogy pedzegették hogy felemelik a sebességkorlátokat(lakott területen kívül 80->90 , autópályán 120->130).Mi van ezzel most?
Másik téma hogy pedzegették hogy felemelik a sebességkorlátokat(lakott területen kívül 80->90 , autópályán 120->130).Mi van ezzel most?
Igen engem is kiakaszt a ''40-nel biztonságos,csak nehogy baj történjen'',fõleg ha elõttem alszik...
De vannak a sebességnek ésszerû határai is.
Úgy értem, egy búgóskettessel nem olyan biztonságos a 120, mint egy 605-össel a 160.
Ami dühítõ, az az, hogyha valaki látja, hogy sietek és direkt nem enged el, vagy ráadásul még a megengedett sebességet sem éri el és a belsõ sávban cammog anyuci zsuzsijával.
Úgy értem, egy búgóskettessel nem olyan biztonságos a 120, mint egy 605-össel a 160.
Ami dühítõ, az az, hogyha valaki látja, hogy sietek és direkt nem enged el, vagy ráadásul még a megengedett sebességet sem éri el és a belsõ sávban cammog anyuci zsuzsijával.
altalaban a vetlen pusztul +
azokat pedig utalom, akik az orszagutat versenypalyanak nezik
ha + akarsz borulni tepjel neki a falnak/fanak 2 kiloval, mindenkinek jobb lesz ugy
azokat pedig utalom, akik az orszagutat versenypalyanak nezik
ha + akarsz borulni tepjel neki a falnak/fanak 2 kiloval, mindenkinek jobb lesz ugy
Ez a gáz.
Mer ha a lámák reakciói kiszámíthatóak lennének, nem lenne veszély, de így még 40-nel is meghalhatsz.
Mer ha a lámák reakciói kiszámíthatóak lennének, nem lenne veszély, de így még 40-nel is meghalhatsz.
Azon a félelmetes dolgokon mit értesz?
Járdán ezerrel!!!!
Járdán ezerrel!!!!
És miért ez lett a topic címe???
Sztem a Trabant Hycomat 601 a legsirájabb gép.