Autó Hifi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
amúgy nem lebeszélni akarlak de én a helyedben 13ast tennék bele, ma már azokban is vannak olyanok amik elég komoly teljesítmény leadására képesek és ahhoz nem kéne az ajtón módosítani meg kárpithoz hozzányúlni (nekem is így volt annó a 106-osomban 10-helyett 13cm-es)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Igen 10-es a gyári, az új pedig 16,5. Ezért kéne kárpitot, meg ajtót barmolni.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nem tudtok valahol Budapesten olcsó, korrekten dolgozó brigádot akik beszerelnék az egy pár kenwood hangszórómat(hifi már bent van)? Clio I-be kéne, a gyári helyre nem fér be, elsõ ajtókba kellene, helykialakítással.
Köszi a segítséget!
Érdeklõdnék hogy autóba való csipogót látott-e már valaki igen laposat, 1-1,5 cm. Mert nekem ilyenre lenne szükségem.
Kösz
Kinéztem két autorádiot az egyik: JVC KD-G421 DVD/MP3 autórádió
a másik: KENWOOD KDC-W3037G CD/MP3 autórádió
A kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek e két autorádiorol és hogy melyiket érdemesebb megvenni??
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Olyan problémám van hogy az autórádióm menet közben sípol mint az állat, ha még a világítást is felkapcsolom akkor még jobban.
Gondolom valamilyen zajszûrésre, lenne szükség?? Tudnátok ebben segíteni??
Kösz pá
van egy 400W-os kétcsatornás autóerõsítõ amit pc-re akarok rádugni és egy 220W-os hanfalat akarok vele erõsíteni! Namár milyen tápegység kell hozzá hogy mûködjön is??? vagy trafó vagymi???
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Ehhez mit szóltok? Nincs rá sokkal több lóvém, de lehet, hogy kell rajta igazítani, ha elszámoltam a dolgokat az erõsítõvel:
Mélyláda - Band-pass 1x25cm - mac Audio Ice Storm 125
150W folyamatos, 250W max. zenei terhelhetõség, 4Ohm, 22 - 500Hz frekvencia átvitel, 90dB érzékenység, kék LED, plexi elõlap, 25cm-es mélysugárzóval szerelt bandpass mélyláda.
350 x 365 x 440mm méretek, csúszásgátló kárpit.
Hangszóró - Szett - 13cm - mac Audio Premium S 2.130
60W folyamatos, 120W max. zenei terhelhetõség, 4Ohm, 42 - 25.000Hz frekvencia átvitel, 91dB érzékenység, 2 utas 16cm-es komponens hangszóró szett. Fekete króm design, polypropylén woofer, 10oz mágnes, neo magassugárzó, 168 / 119 mm teljes szélesség, 56mm beépítési mélység.
Erõsítõ - 4 csatornás - mac Audio MPX 4000
4x180W, vagy 2x500W max teljesítmény, beépített Bass Boost áramkör, HP és LP filterek, 4 / 3 / 2 csatornás sztereó erõsítõ.
· Frekvencia átvitel: 5 - 50.000Hz (-3d😎
· Torzítás (THD) < 0,05%
· Jel / zaj viszony > 100dB
· HP filter: 40 - 500Hz között állítható (12dB / oktáv meredekség)
· LP filter: 50 - 250Hz között állítható (12dB / oktáv meredekség)
· Bass Boost 45Hz-en 0-12dB közötti kiemeléssel
· Beépített védelmi áramkörök
· Méretek: 319 x 59 x 226mm
Fejegység - CD/MP3/rádió - Kenwood KDC-W534U
CD-Rádió MP3-WMA-AAC lejátszás, RDS-tuner, 24 programhely, 4 x 50 Watt erõsítõ, RCA kimenet (2V), 24 bit D/A átalakító, tekerõs hangerõszabályzó, Keresés a mappák között zenelejátszás közben, Supreme magas hang kompenzálás, Forrásonkénti hangerõszabályozás (Source Tone Memory) System Q, Telefon némító funkció (-20 d😎, CD, CD-R/RW kompatibilitás, CD/MP3-tár vezérlés, digitális óra, 14 szegmens FL kijelzõ, kézi fényerõ szabályozás, piros gombsorvilágítás, levehetõ/lebillenõ elõlap, gyári kormánytávvezérlési opció (CAW... adapterrel) Hátsó USB csatlakozó 1m USB kábellel
Elõre is köszi a válaszokat.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Írok egy szettet és vki aki komolyan foglalkozik vele mit mondana erre:
Erõsítõ:Mac Z4200,Fej: Sony cdx-gt300,Oldal:Mac super audio 2.16,Sub:Mac wildstorm 130,Kondi:Conection fsf-10,Kábelek:Conection fpk-300 !Árban durván 165e
Elõre is köszi a véleményeket!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Szeretnék a kalaptartómba két nagy ovélt tudnátok ajánlani valamit?
Ja és ezekehez kell erõsítõ? Köszi!
http://www.autohifi.hu/
Az alábbi oldalról,Pesti szaküzletbõl,tudna valamelyikõtök ajánlani egy fasza kis mélysugárzó ládát,olyan 30-35 ezer ft-ért?Elõre is köszi 😊
nagyon szép hangja van és mp3at is tud
A kérdést a következõ miatt teszem fel, nemrég beszereltünk egy dvd-s fejegységet egy autóba, és a következõ hibajelenséget tapasztaltuk.
Mikor a motor jár halvány zavaró csikok jelennek meg a képen,és változnak a motor fordulatszámától függõen. Na erre ajánlottak nekünk zavarszûrõt, (kis fekete hengeres alakú egyik felén egy vezeték, és a másik felén két vezeték) na ezt be is kötöttük megfelelõen ahogy irva volt. Ez elég jól csökkentette a prolémát, mondjuk a ha nincs bekötve a videó rca kábel a monitorba akkor a motorjárás közben sincs a 12V os tápkábeltõl zavaró jelenség. Mikor a motor áll és berakok a fejegységbe egy lemezt akkor mikor beolvassa a cd-t vagy dvd-t tehát felpörgésnél jelentkezik ismét a zavarjelenség,persze itt most bevan kötve a video rca kábel. Elsõdlegesen arra gondoltunk hogy az rca kábelre ami a videóképet viszi a tft re oda valamilyen szûrõt rakunk, de nemtudom milyen szûrõ kellene oda. Ha esetleg tudtok segiteni akkor nagyon megköszönném!!!
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Természetesen ezekhez még kell kábel is elég nagy mennyiségben. 😊
- kb 3 méter árnyékolt RCA, remote szállal (ha kérdezik, így kérd)
- esetleg ha 4csatis erõsítõvel hajtot a mélyet kell 2db Y kábel a hidaláshoz már a bemenetnél
- 4-5 méter 10mm2-es tápkábel, + egy olyan 1,5m-es.
- 2*2m-es dupla hagszórókábel az elsõ mélyközépeknek (1,5mm2-es jó lesz)
- 1m-es dupla hagszórókábel a mélynyomónak (érdemes 2,5mm2-es venni, nem múlik azon a ~harminc forinton)
- Ajánlott: egy min 40 amperes bizti a tápkábelre ha nem akarod felgyújtani a kocsit egy rövidzár alkalmával (beázás, pakolászás, baleset, stb..)
Ez egy alapfelszerelés, emellett ki tudja hozni a teljesítményt amit már amúgy is kifizetsz.
Remélem tudtam segíteni, kérdezz ha valami nem tiszta!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
mélynyomó+erõsítõ 500W-os erõsítõ, 30centis mélyládával, 21.000.-
elsõ szett mélyközéppel és magassal 16 centis 130W-os elsõ hangszóró, 22milis csipogó, 10.000.-
A kettõ együtt 31.000.- és lényegesen jobb hangzás, és teljesítmény.
Én is itt vettem a cuccaimat, jó hely!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Van egy Golf I -esem amiben jelenleg 1 kazettás noname rádió és 2 Sony Xplod hangszóró van, de szeretnék bele egy mp3-as rádiót + szeretném, hogy szépen szóljon. (nem kell mint az állat, de legyen mély, közép és magas is...)
Nem szeretnék nagyon sokat rákölteni mivel, ha elszállok akkor többe van a zene mint a kocsi 😊
Igazából qrvára nem értek ahhoz, hogy mit kell vennem, de SAL.hu-n van 2 kit (egyik, másik) baráti áron. Ezekõl mi a véleményetek? Érdemes ilyet venni vagy inkább külön-külön kéne megvenni a dolgokat?
Azt nem tudom, hogy pl ezekhez a kitekhez milyen kiegészítõk kellenek (kábelek, csatlakozók, biztosítékok) szóval, ha ezt tudja valaki írja le.
Mp3-as rádióból milyet érdemes venni ill. hol nézelõdjek?
Köszi elõre is!
VAgy megadjam a rádióm potos adtait?
Úgy tudnátok vele valamit kezdeni?
Ha most egyenes adásban tippeket adnánk rá, aaz ország egyetlen kódos rádiója sem lenne biztonságban...
Van egy gyári Volvo cr-606 típusu autórádióm ai ki lett szerelve. Sajnos már nem tudom, hogy mi a kódja. Tudna valaki segíteni, hogy hol találok hozzá valamit.
Elõre is kösszi mindenkinek.
Üdv.: Shad
A már említett LG LAC-M6500 vagy ez a Blaupunkt a jobb?
Egyebekkel, szerintem nem.
NeOhu: annyira nem vagyok oda az LG-ért, de nem is nekem kell, hogy tetsszen. Próbáld ki hifisnél, ha Neked tetszik, akkor leld sok örömöd benne! 😊
Most szeretnék magnót vennit ki is néztem egyet, de nemtudom hogy jó-e. LG LAC-M6500 Mi a véleményetek róla? Vagy ugy egyáltalán az LG-rõl?
|Származási hely: Degec|
Sajnos ez benne volt a pakliban, mert úgy kaptam, hogy lehet hogy nem mûködik.
A segítséget köszönöm.
Szeva.
156: Igen, ezek az ún. ISO csatlakozók. A 2 zöld, két fekete, két fehér. két szürke, két lila csakugyan a hangszórók, a másik csatlakozón a piros a táp, fekete a földelés (-), a kék a remote, a narancs a memory (ez minimális áramfelvétel mellett a rádió beállításait õrzi meg), a sárga pedig a motoros antenna vezérlõjelét küldi el.
A memoryt érdemes bekötni az akksihoz (vagy ahhoz a biztosítékhoz, amely a gyújtás nélkül használható funkciókért felel), a kék et a gyújtáskapcsolóra szokták kötni, hogy az indítómotor áramfelvétele és a hifi együtt ki ne nyírja az akksit, a sárgának értelemszerûen csak akkor van jelentõsége, ha elektromos antennád van.
(a színekben nem vagyok 100%-ig biztos, ordítson rám valaki, ha hüleséget írtam! )
Akkor azt mondjátok meg nekem, hogy van két csatlakozó.
Az egyikben, 2 zöld, 2fehér, 2szürke, 2lila vezeték van erre a hangszórókat lehet kötni, gondolom.
A másik, 1 fekete, 1 piros, 1 narancs, 1 kék, 1 sárga vezeték van.
A pirosat és a feketét tudom, de a másik hármat nem.
Azokkal mit kezdjek???
Kell e kötni valahová??
Szükségem lenne, egy Blaupunkt verona rcr 127-es kazettás autórádióhoz egy kapcsolási rajzra.
segítséget köszi.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
bocsi de nem értek hozzá😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
de amivel én anno igazán megvoltam elégedve,az a köv. képpen festett abban a verdámban..
elõl 2 utas szett 60hz-tõl vágva,hátúl 2 utas ovál 150Hz-tõl(elzárva a mélytõl,fõleg hogy az éppen free sub volt) és a hátfalba csavarozva volt két 30 cm mély 60hz-ig...
na ez szólt nagyon szépen és minden hang meg is volt,ja és ez egy limuzin volt..igaz a hátsó ülések háttámlájából kivettem a szivacsot,de megérte....
-elõre is köszi mindkettõtöknek-