Üzenet a moderátornak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
" Nem, NEM kifejezetten A TE webcameddel, hanem webcamekkel ÁLTALÁBAN."

leirtam...:
"topicot ami kifgejezetten a quickcam fusionnak es az orbit nak keszult.. kifejezetten az uj webcamoknak amik hasonlo tudasuak es akadhatnak a rendszerrel... "
tehat mi a bajod???????????????????

pont ugyan az mint a g5 es g7 topic... vagy a tobbi ilyen aminek kulon van nyitva topic
CSOCSO
hasznaltam a kurva keresot.. BOLDOG VAGY?? NEEEEM neked rohogve kell buntipontot adnod ahelyett hogy azt mondanad.. figyu.. te nem ujreg vagy.. itt vagy minden nap.. talan tobbet is mint en... legyszi legkozelebb hasznalj keresot es ne nyiss uj topikot.. neeem ehelyett te viccelodsz meg jofelyeskedsz....

MUTASS EGY LOGItECH WEBCAMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUTASS!! NINCS!!! de akkor most kezd el bezarni a LOGITECH G5 G7 topicot mert MAR VAN EGER TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! soroljam meg amit bezarhatsz ugyanigy??? vagy csak velem vagy ilyen kurvajo fej???? HM?
Pheel
Köszönöm dicsérő szavaid, bár elvből nem válaszolok az ilyen üzenetekre.
Mutattam neked 3 topikot, ami webcammel foglalkozik. Nem, NEM kifejezetten A TE webcameddel, hanem webcamekkel ÁLTALÁBAN.
Tudod, milliárd fűszál van egy réten, mind más, mint a többi, mégis csak úgy hívjuk, hogy RÉT, nem pedig FŰSZÁL.
Legközelebb anyázás helyett (előtt) használd a keresőt, ha már KÜLÖN FELHÍVJÁK RÁ A FIGYELMED!
Részemről a szerencse.
CSOCSO
GRATULALOK PHEEL!!!!!! nagyon ugyes vagy!!!!

mutass nekem legyszives egy logitech webcam topicot ami kifgejezetten a quickcam fusionnak es az orbit nak keszult.. kifejezetten az uj webcamoknak amik hasonlo tudasuak es akadhatnak a rendszerrel...

ha nem tudsz akkor meg mijafaszert adtal nekem buntetopontot???mijafaszert zartad a topikot??? HM????????????
ha masok nyithatnak mindenfele fasz topikot en miert nem nyithatok KULON A LOGITECH webcamoknak nopikot???? Hm?? ha van egeres topik akkor miert van logitech g5 es g7 topik???Hm?? erre valaszolj!!!!!!!!!!!!!
megerted hogy adhattal buntipontot.. gratulalok okoska.. tudod mit.. LEGKOZELEBB KERDEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bocs, csak egy helyesírási hibák a címben itt

Pheel
JaSoN HuNTeR
Hol lehet eladó hardver reklámozni mert nem vágom<#nemtudom>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

FaithMeN

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

bertino
valaki lassan felfrissíthetné a Videókártyák erõsorrendjét <#rolleyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kérek egy moderátort, hogy itt ...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1073481175
Legyen szives törölni az én 1883 és 1884 számú hozzászólásomat.
Elõre is köszi.

ChevyG work
az a #&@>, aki bezárta az aktuális topikot, legyen olyan kedves és törölje ki (a forumbol)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Narancs
miért van egy csomó ember neve mellett koponya? õk örökre bannolva?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

FaithMeN
az a problema,hogy nem ide tetted fel a kerdesed<#lama>

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

Hi.

Az a problémám h vettem nyomtatót és telepítésnél az írja ki h "a nyomtatási várólista-kezelõ nem fut"
szerintetek mi a probléma?

Elõre is köszi

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

Pheel
Nem és nem. Köszönjük a részvételt!
Akos 001
Del htx
operációs rendszerekhez nem kéne mod topik?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

a_n_d_r_e_w
deltachrome fórum, #1369-tõl flame. plíz valaki törölje a nem odaillõ üzeneteket
kösz

One Vision. One Purpose.

Gabesz amd64

olvasd el

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

tigeroo
csáztok! baj van a gépemmel

nos, amikor anno ujratelepítették a windowsomat a videókártya mellé letöltöttek egy ATi illesztõprogramot, most nemtom hogy melyik Catalystot
Azóta persze felraktam a legujabbat (6.3) semmi gond nem volt..Felraktam a KOTOR2-t (tavaly már futott gond nélkül) és azt írta ki hogy a videókarim illesztõprogramja nem joo..
felraktam az 5.5-ös Catalystot semmi, sõt a betöltõképernyõ bejön, asztal is és ujraindul..nem tudok semmit sem csinálni,de akkor lép ki amikor a jobb alsó sarokban (az óránál) bejön az ATi jel..:lll
EmThor
mobil fórum -> benq siemens s88 -> #21 es hozzászólás törlése kéretik offtopic miatt, thx (modiságot/házigazdaságot tudom vállalni a topicban, törlés szinten)

Szia Borg vagy valaki!

Nem kellene a Videokártyák erõsorrendje (Frissítve: 050929) topicot kicsikét update-lni?!?!?! Vagy törölni nincs sok értelme így, hogy a tavalyi helyzetet vázolja...

üdv
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

nyami
Szabályok - Elolvas, elfogad, kultúráltan fórumozik 😊

kulturáltan az rövid U. gondoltam szólok

kovy79

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

EmThor
oké

Pheel
Linkeléssel (nem topicnév beírással) és hozzászólások megjelölésével lehet segíteni a dolgon.
EmThor
úgy láccik több topicban is alkotott.... 😞

EmThor
mobil fórum, motorola l7, #95

Pheel
Mostmár mindkettõ hosszú í-s. :-P

Ha felveted a témát mindkét topicban és sikerül megállapodnotok, hogy melyiket zárjuk, akkor lehet szó zárásról.
Narancs
Hi!
2 vízhûtés topic van, az egyik rövid I -vel, a másik hosszúval. Csak egy maradhat <#eplus2>

Kösz!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

akkor törölni kell az nf7-es topikot!!!! nem???

Gabesz amd64
viselkedjél<#ejnye1>
mert ban lesz belõle

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
mert nem kéne mindenegyes alaplapnak külön topicot nyitni<#idiota><#lama>

Mindenrõl lehet topikot nyitni. De ha megnyitok egy Abit NF-8-at, rögtön elküldenek a picsába.... Mert van alaplap topik.... Ennyi erõvel. Nyissatok egy hardwer topikot, és zárjátok le a nyitási lehetõsget....

Mért kellett törölni az NF-8 topikot?

azazel
Áháá, most már értem. Ez így egyszerû.
Mindegy, részemrõl is OFF.

Pheel
Mint említettem, nincs értelme a jobbságon vitázni. Itt ez a szokás és kész.
Részemrõl OFF.
azazel
De, természetesen sikerült, vettem is. Az is egy olyan topic, aminek semmi értelme nincs már, nyugodtan lehetne törölni...
Ami viszont engem érdekelne, mindenféle flame nélkül az az, hogy miért jobb ez a fajta fórum, mint amit a ph csinál.
Az, hogy melyik topicom értékes, eléggé szubjektív. Számomra az összes az lett volna, azért nyitottam õket. Nem a popularitás a célom, csak a kérdéseimre szeretnék választ kapni.

Pheel
A te hozzáállásod is elfogadható, a PH fórumának ilyen formájú mûködése sem kifogásolható. Ezen a fórumon viszont más a szokás. Elkezdhetnénk itt egy 200+ hozzászólásos flame-et arról, hogy miért jobb az egyik vagy a másik, de nem vezetne sehová. Az eddigi topicjaidon végignézve nem is olyan nagy baj, ha nem nyitsz többet, bár el kell ismernem, hogy van benne 1-2 értékes is.
Ami viszont érdekelne, hogy 2003. október 22-e óta, amikor a Creative Inspire 7700T topicot nyitottad, még mindig nem sikerült döntened, hogy milyen hangfalat vegyél?!?!?
azazel
Kedves moderátorok, esetemben fõleg Pheel!

Õszintén szólva abszolút nem érzem magam hibásnak a topicom megnyitásában. (A büntetõpont nem különösebben érdekel, meg sztem kicsit óvodás dolog is, vagy kirúgnék vkit, vagy nem.)
Egyszerûen nem tudom megérteni, miért kell bezárni a specifikus topicokat és miért csak gyûjtõtémákban lehet gondolkodni. Azért nyitottam meg a "Creative Inspire T3030" címû topicot, mert a Creative Inspire T3030-as hangfalszett tulajdonságaira voltam/vagyok kíváncsi, nem pedig arra, hogy ki milyen hangfalat akar venni. Ha egy gyûjtõtopicba beírok, akkor egy már folyó beszélgetésbe kapcsolódok be, ahol jobb esetben kb. minden 30-adik hozzászólás válaszol majd érdemben az én kérdésemre, rosszabb esetben a gyors hozzászólások miatt észre sem veszik mit írtam, vagy nem akarják tovább tördelni a topicot. Ez a rendszer ráadásul sztem eléggé átláthatatlan, mert visszafelé úgy kell levadásznom 3 oldalon keresztül a válaszokat. Pl. a #1854 válasz a #1792-re, ami válasz a #1763-ra, és így tovább. Mindez a sok különbözõ dolog miatt fellépõ többszálúság miatt. Hülyeség.
Amikor megnyitom a saját topicomat, akkor csak az adott dologgal kapcsolatos hozzászólásokat várom. Ha nem ír be senki semmi érdemi dolgot mondjuk 3-4 hétig, nyugodtan töröljétek, normális dolog. Egyébként sem hiszem, hogy akkora helyet foglal a szerveren. Akkor már sokkal értelmesebb dolog lenne mondjuk a régieket törölni, amikhez már hónapok óta nem szóltak hozzá. Vagy gondoljátok, hogy azokat még nézi valaki? Esetleg ha valaki válaszol is, akkor az akár 4 éves topicot indító embert ez érdekelni fogja??? Most néztem mondjuk, van egy 2002-es topic vmi HP DeskJet probléma miatt. Van 1, azaz egy darab kérdés, amit a témaindító tett fel, és ennyi. Ennek a topicnak mi értelme van? Semmi.
Nézzétek meg mondjuk a Prohardver fórumot. Ott is indítottam egy topicot, ugyanezzel a címmel. Nem törölték. Helyette válaszolt valaki, aki ilyen hangfalat vett a fiának. Azért válaszolt, mert rögtön látta hogy mire szeretnék választ kapni, és kompetens volt a témában. Le merem fogadni, hogy nem sûrûn nézegeti a "milyen hangfalat vegyek" topicot, mert nem érdekli.

ÁÁ nem húzom már tovább, de SZERINTEM nagyon nem jól csináljátok. Ennyi. Egyébként több topicot nem fogok indítani a supergamezen.

Gabesz amd64
ez úgyse fog létrejönni,fõleg nem itt.

Ha csak ez a baj, adok a címhez 1 ötletet:

aki kis buzi, 12 éves, suttyó, okoskodik és hülyeségeket beszél, ide ne lépjen be.

WEEEHEHEHEHE

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Gabesz amd64
és mi lenne a topic címe?<#idiota>

hülye ötlet...

Hi

Szerintem... kellene nyitni 1 olyan topicot, ahova csak értelmes emberek írhatnak, teszem azt aki már 3 éve regisztrált tag. Akkor nem lenne az, hogy mindenféle kis buzi 12 éves suttyó okoskodik, és hülyeségeket beszél. ...Szerintem <#hawaii>

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

DonnieBrasco
Új topic

Okos témanyitó, nem szólt hozzá egyet sem így nem lehet postolni.... <#lama><#lama><#lama>

DB

A ti kung-futok nem erős!

Gabesz amd64
nemlehet

veszõdéssel jár,szal életbe...

Kedves moderátorok!
Ti tudjátok véletlen, hogy lehet e nicket változtatni vmi úton módon?

Gerygrey
Azért egy viszonylagos árat el tudnék képzelni, csak hogy nagyjából be lehessen lõni hogy egy adott kártya a 10-15 vagy a 70-80ezres árkategóriába tartozik.
Gabesz amd64
Információk

A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

akkor mi van ha már 2 kis felkiáltójel van a nickem után?
és akkor mi lesz ha 3 lesz? Vagy lehet több is?

<#wilting>