Hogyan kell Randizni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha most igazán õszinte akarok lenni, akkor a csajok is akarják csak nekik több idõ kell (pláne ha olyan csajod van, akinek még nem volt "komoly" kapcsolata), de szerintem ez érthetõ: egy olyan lány aki még szûz érthetõ hogy nem "egyéjszakás" kalad során szeretné elveszíteni. A nõknek fontos az érzelem is. Legtöbbünk érzelmek nélkül nem megy bele ilyesmibe (de persze vannak kivételek) 😊
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
bár szerintem minden pasi szal nem tom csak néha olyan fura
mintha a lányok nem tudnák hogy erre meg ki az egész vagy ugy csinálnak mintha ök nem sexelnének...
gyakran össze vagyok zavarodva emiatt!
(mért jo ugy csinálni mintha nekik nem viszketne?)
Én azt szeretem, ha egy pasi határozott, és rögtön le tudom róla olvasni a szándékait. Nem szeretem a tétova, és határozatlan férfiakat. Épp annyira legyen romantikus amennyire kell, de ezt egyéni módon tegye, ne utánozza le a közhelyes, sablonos udvarlási módokat, és ne legyen túl csöpögõs. Csupán ennyi.... <#bohoc>#bohoc>
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Lényeg: nem kell elhamlmozni õket 😄
Amúgy Szabina, neked mint benfentesnek, mi a véleményed a pasik csajozási szokásairól? 😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
mert az idö telik és még mindig nem ettéél! 😊))
És nem lesznek boldogok se 1-1 újtól😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
hát ja elején semmi vagy nagyon csekély anyagiakat mozgass meg
nem éri meg ha nem jön össze buktad a lovét! mintha rossz lóra fogadnál!
amikor már be van járatva meg már tudod mit szeret simán mehet a dolog! (én fel szoktam irni hogy melyik csajnak mi a kedvenc dolgait 😛 1x volt olyan hogy rosszul emlékeztem 😛 gondolom nem kell ecsetelni mi lett!)
én fél év után vettem virágot egy lánynak (mert megbántottam)
olyannak boldognak sose láttam! 😉
mekkora seggfej vagy 😄
tudod, itt nem errõl van szó, hanem arról hogy elég tré dolog az elsõ randin virággal odaállítani...
ha már "jártok" akkor mehet a dolog, de virággal meg szerelmesveresekkel ismerkedni, hehh
sztem nem nõ, csak buzi...
\"Never say never!\" W Churchill
ebben a korban a csajok csak oltják a pasikat felszedik õket, kihasználják, vagy csak, eltöltenek velük 1 éjszakát, tapasztalgatnak, ízelgetnek...
és nem feltétlenül az a lényeg hogy normális legyen a pasi, hanem hogy õ legyen a nagy arc,legyen 18 évesen kocsija, meg ilyesmik...
aztán amikor kezdenek felnõni, olyan 26 éves kor körül, meg nyavajognak hogy nincs egy normális pasi
ergo: hülye az összes csaj
Egyik szívfájdalmam nekem is hogy mindig azt hallod: "normális pasi kell nekem" pár hónap múlva kiderûl mégsem te vagy az igazi, vagy is nem barát kellett neki csak egy ugródecka.
Valószínû ez korból fakadhat (és tapsztalatból, továbbá identitásól) egyébk. mert 23-26 éves csajok azért már talán társat keresnek nem pedig "dizsipatkányokat" (tiszelet a kivételnek, akik dizsibe a zenéért és a táncért mennek)
A túlerő legyen veled!
egyetértek de szenvedj te a megfogalmazással! 😊
de a legtöbb nõ ma már ilyen...
Grimbusz:<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
Hát azét ez nem egészen így van ahogy Te leírtad, mert ez csak egy bizonyos csajtípusra igaz, nálam már a rózsa is bevált! Elájultak tõle, és a kinyitom az ajtót a hölgy elõtt stb attól is. Szal ha valinek szimpi vagy szvsz mindegy csak jópofa legyél akkor összejöttök v. van esély a további ismerkedésre, ha nem vagy szimpi az egész csirkefarmot is le fogja szahharrrni akkor sem kellesz majd neki. Egyébként ha túl laza vagy akkor tuti a laza csajokat fogod vonzani és amilyen lazán kezeled a helyzetet olyan lazán fognak téged is kezelni, én azt mondom az adott szituhoz képest kell tudni viselkedni alkalmazkodni és cselekedni.
A túlerő legyen veled!
szíktottunk, de legalább megdugtam 3x 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ték
amugy ja punti

soha ne bókolj túl sokat...
És hozd kétséges állapotba, tehát, egyik percben dicséred, vagyis valami pozitív dolgot mondasz róla másikban, meg valami negatívat, ilyenkor elgondolkozik hogy akkor most mi van?
De ez ne így nézzen ki:
-Jól áll neked ez a ruha.Te mekkora hülye vagy 😄
Szal ne így 😄
Ezt érezni kell...
Soha ne állíts oda egy csajhoz rózsval, meg bonbonnal meg ilyen hülyeségekkel,netán versel 😄
Ezeket felejtsd el...
Legyél full laza, és MAGABIZTOS... ha magabiztos vagy nyert ügyed van...
Éreztesd azt a csajjal, hogy eléggé leszarod, mert az "te telefonodra egy egész csirkecsorda vár odakint" (by: Földlakók nemi élete 😄 )
Szal sztem a lényeget levágtad...
én szoktam a melét nézni a csajoknak 😛
néha meg is dicsérem hogy mintha megnött volna és mintha kissebb lenne a hasa! 😛
Most fogok találkozni 1 csajjal akit eddig nem ismertem mik azok a dolgok mondjuk amire oda kell figyelni?
PL mondjuk ne a mellét hanem a szemét nézzem
Tehát 1 csaj mit néz meg elsõnek a fiun?
akkó legyen boroskóla vs. utálom a boroskólát topic
mit csinál? fogja, és azt a kb 2 decit húzóra lenyomja....ez szentségtörés...
apropo pilsner urqelle...én aztat nem szeretem 😄 Dreher 😄
Meg amúgy is drága 😄
nem kéne nyitni egy piálós topicot? 😄 (a válasz nem mert már van).
ne költözzünk át? 😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
na asszem fodrászhoz is elnézek már rég látott 😊
Szerintem.
na szal a mai napom😞LOL)
kezdet ébredés kb 12 kor... nem volt kedvem suliba menni! (15 kor kezdödik)mondom döntsön a pénzérme. kiválaszottam fej suli,hát az lett.na összekapartam magam és bementem. a vonatrol leszálva elentem ebédelni. mior már mentem ovlna suliba találkoztam egy volt szerelmemmemel mosoly stb... elpanaszolta hog munkát keres fel is ajánlottam neki valamit amit nálam kell csinálni 😛 (nem sex vagy hasonló) várom a válaszát... aztán bementem suliba mivel ora közben nem szeretek bemenni vártam. megjelent egyik osztnöm és elkezdünk beszélgetni (helyesbités: ö beszélt én meg csodáltam hogy lehet hogy egy ilyen szépséget nem üveg mögöt tartanak) kicsöngettek szokásosan bementem köszöntem és levágtam a tatyom egy hátsó padba aztán kimentem rágyujtani. mire viszamegyek látom a lány cucca az enyém mellett! (ora kezdeténél igy megkérdezi hogy ugye nem baj hogy ideült hogy lenne ! 😊 ) olyan jo volt látni másik 2 osztnöm arcát akikkel nem jött össze semmi! (1 hete megmontam mind 2 önek hogy lecserélem öket) már épp azon filoztam melyik csaj legyen a következö (mákoltam 😛) vége sulinak mekérdeztem mere megy szerencsémre arra amerre én.
kérdés: tolakodás egy séta ?
mert legutobb ráfaraktam osztnöimmel (lelkiszemetes nem jön be) viszont ilyen jo csaj nem barátnak valo nem mintha tudnék barátja lenni egy csajnak!
esetleg Absinth
Igyon mindenki Pilsner Urquelle-t azt kész 😊
Az az Istencsászár pia 😄